av Michaeloppdatert

Det som kjennetegner et forbrukslån er at det er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille eiendeler som sikkerhet til banken, for å få lånet innvilget. Den største fordelen med et forbrukslån, er at du kan få pengene inn på konto innen få dager.

Du kan søke om forbrukslån online og undertegner avtalen ved hjelp av BankID. Dermed slipper du å søke lån gjennom rådgiver, som gjerne er en mer tidskrevende prosess. Med hjelp av forbrukslån er det mulig å låne store beløp.

Det er mulig ved å søke om lån hos flere forskjellige långivere på samme tid. Du kan søke om lån hos for eksempel Santader, Bank Norwegian og L’easy, hvis du behøver mye penger.

Likevel er det ikke anbefalt å ta opp flere forbrukslån samtidig, da disse kan bli økonomisk vanskelig å nedbetale. Långiver kommer ikke til å blande seg opp i hva du planlegger å bruke pengene til.

Undersøk dine muligheter for et forbrukslån

Hvis du velger å søke hos flere långivere, kan du lettere velge det eller de lånene som gir deg de beste betingelsene. Ved å sammenligne flere forskjellige långivere, er det fullt mulig å finne et forbrukslån med relativt lav rente. Långivere vil strekke seg langt for å få deg som kunde, noe som øker dine sjanser for gode vilkår.

Som regel blir det stilt få krav til deg som søker om forbrukslån. Dette gjør at det ofte blir høye omkostninger på lånene. Dette er fordi bankene utsetter seg for en høyere risiko når de låner ut penger uten sikkerhet og andre spesifikke krav.

Når man skal finne det mest gunstige lånet, er effektiv rente den beste måleenheten. Effektiv rente viser hva lånet faktisk vil koste deg i året. Dermed er det om å gjøre å finne det lånet med lavest mulig effektiv rente.

Vi hjelper deg!

Her på Matchbanker.no hjelper vi deg med å finne et lån med gode vilkår. Bruk vår søkemotor og kom i gang med søknadsprosessen. Enkelt og greit! Lykke til.