Anmeldelse av Thorn

Thorn er en finansieringsinstitusjon som har vært til stede i Norge siden 1970. De er dedikerte til å hjelpe kundene med å finansiere det som betyr mest for dem. Uavhengig av dine drømmer eller behov, tilbyr Thorn en løsning som passer for deg.

6.4
Kundeservice
5
Behandlingstid
8
Pris
6
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
8

187 har valgt dette de siste 31 dagene
6.6
Anmeldelse
Lånebeløp 20 000 – 100 000 kr
Varighet 24 – 60 måneder
Effektiv rente 21.52 – 39.9 %
 • Erfaring siden 1970
 • Det kreves ikke sikkerhet for lånet
 • Signer låneavtalen med Bank ID
Eksempel: Samlet lånebeløp: 150 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Nominell rente: 18,12 % | Effektiv rente: 21,52 % | Kostnad: 86 675 | Anslått månedlig kostnad: 3 945 kr | Totalt å betale: 236 675 kr | Låneperiode: 2 – 5 år | Nominell rente varierer fra minimum 21,52 % til maksimum 39,9 %. | Maximum nominell rente: 39,9 %. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes. (Annonse)

Om Thorn

Thorn har en lang historie i Norge, og siden 1970 har de arbeidet for at kundene skal kunne finansiere det som er viktigst for dem. De forstår at det handler om din privatøkonomi, og derfor tilbyr de finansieringsløsninger som kan tilpasse seg dine skiftende behov. Dette gir kundene flere valgmuligheter, og løsningene er fleksible slik at de kontinuerlig kan tilpasse seg etter ditt liv. Utover tradisjonelle lån, tilbyr Thorn også produkter som TrygtLån, som sikrer at du kan betale de månedlige avdragene selv om du mister jobben, og ProduktFinans, som gir fleksibel finansiering av elektronikk og hvitevarer. Med Thorn får du en partner som forstår dine behov og tilbyr løsninger som passer for deg.

Oppsummering av anmeldelsen

Thorn har et solid rykte som pålitelig finansieringsinstitusjon i Norge siden 1970. De tilbyr varierte løsninger som «Privat Lån Pluss» og «TrygtLån», med fokus på kundens behov. Positiv kundeservice og tilbakemeldinger for rask behandling styrker omdømmet. Nettstedet er brukervennlig, og tilleggstjenester som «ProduktFinans» gir merverdi. Tydelig åpenhet gjenspeiles i ressursene. Thorn er et foretrukket valg med lang historie og kundetilfredshet.


Kundeservice

5

Thorns kundeservice er en viktig del av deres merkevare, med positiv tilbakemelding fra kunder på både deres nettside og eksterne kilder som Trustpilot. Mangel på aktive anmeldelsesforespørsler antyder oppriktige tilbakemeldinger. Thorns pålitelige og effektive kundeservice, sammen med lang historie og kundetilfredshet, gjør dem til et foretrukket valg for finansieringsløsninger.


Pris

6

Thorn tilbyr varierte finansieringsløsninger, inkludert «Privat Lån Pluss» uten nødvendig sikkerhet, med opptil 200.000 kr lån og fast rente. Selv om nøyaktig ÅOP og priser ikke er umiddelbart synlige, fokuserer Thorn på kundetilpasning og fleksibilitet. For full prisinformasjon kan potensielle låntakere kontakte Thorn direkte. Sammenlignet med andre långivere kan Thorn være konkurransedyktig, men kunder bør sammenligne tilbud for beste avtale.


Brukeropplevelse

8

Thorns nettsted utstråler profesjonalitet og enkelhet med et rent og intuitivt design. Brukervennlig både på skrivebord og mobil, gir nettstedet klare meldinger om tjenester som «Privat Lån Pluss» og fremhever tilgjengelighet via en dedikert «Kundeservice» seksjon. Thorn viser investering i å reflektere merkevareverdier og kundefokus i deres digitale tilstedeværelse.


Behandlingstid

8

Thorns nettsted signaliserer betydningen av rask og effektiv kundeservice uten spesifikke tidsrammer. Fokus på raske løsninger er tydelig i presentasjonen av tjenester som «Privat Lån Pluss,» og selskapets lange historie siden 1970 antyder optimaliserte prosesser. Varierte tjenester som «TrygtLån» og «ProduktFinans» kan ha ulike behandlingstider. Generelt gir Thorn inntrykk av hengivenhet for raske og pålitelige finansieringsløsninger, men potensielle kunder bør kontakte dem for nøyaktige detaljer.


Ekstra fordeler

5

Thorn tilbyr mer enn bare vanlige lån, inkludert «TrygtLån» som sikrer betaling ved jobbtap, «Refinansiering» for lån-samling og besparelser, samt «ProduktFinans» med fleksibel elektronikk finansiering og levering. Disse tilleggstjenestene viser Thorns engasjement for kundenes behov, økt verdi og komfort, og skiller dem i det norske finansmarkedet med fokus på kundetilfredshet.


Thorn Privat Finans Lånekalkulator
20 000 kr 100 000 kr
24 måneder 60 måneder
21.52 % 39.9 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Thorn – Lån

Thorn Privat Finans

Lånebeløp 20 000 – 100 000 kr
Varighet 24 – 60 måneder
Effektiv rente 21.52 – 39.9 %
Alder 25 år

Fordeler

 • Varierte finansieringsløsninger, inkludert «Privat Lån Pluss» og «TrygtLån».
 • Positiv kundeservice og rask behandlingstid.
 • Brukervennlig nettsted med sømløs opplevelse og tilleggstjenester.

Ulemper

 • Mangler umiddelbar pris og ÅOP-tilgjengelighet
 • Eksakte tidsrammer for behandlingstid ikke oppgitt
 • Nøyaktige detaljer om tilleggstjenester kan kreve direkte kontakt

Kundeservice

5

Thorns kundeservice er en viktig del av deres merkevare, og det er tydelig at de verdsetter kundenes tilbakemeldinger. På deres nettside er det enkelt å finne kontaktinformasjon, noe som indikerer at de ønsker å være tilgjengelige for sine kunder. Når det gjelder eksterne kilder som Trustpilot, har Thorn mottatt positive tilbakemeldinger fra kundene. En spesifikk anmeldelse roser selskapet for sin utmerkede service og raske utbetalingsprosess.

Selv om det er begrenset med anmeldelser tilgjengelig, gir den positive tilbakemeldingen en indikasjon på at mange kunder har hatt en god opplevelse med Thorns kundeservice. Det er også verdt å merke seg at Thorn ikke aktivt ber om anmeldelser, noe som kan tyde på at de mottatte tilbakemeldingene er organiske og oppriktige.

Samlet sett fremstår Thorns kundeservice som pålitelig og effektiv, med en tendens til å møte kundenes behov og forventninger. Deres lange historie i Norge og dedikasjon til kundetilfredshet gjør dem til et foretrukket valg for mange som søker finansieringsløsninger.

Selskapsinformasjon

SelskapThorn
AdresseInnspurten 13 A, 0663 Oslo
E-postinfono@thorn.no
Telefonnummer21 61 0000

Åpningstider

Mandag09.00 – 17.00
Tisdag09.00 – 17.00
Onsdag09.00 – 17.00
Torsdag09.00 – 17.00
Fredag08.00 – 16.00
Lerdag
Sendag

Pris

6

Thorn tilbyr en rekke finansieringsløsninger, inkludert «Privat Lån Pluss», hvor kunder kan låne opp til 200.000 kr med fast rente. Det er verdt å merke seg at det ikke kreves sikkerhet for dette lånet. Selv om den eksakte ÅOP (årlige omkostninger i prosent) og andre priser ikke er umiddelbart synlige på hjemmesiden, er det klart at Thorn legger vekt på fleksibilitet og tilpasning til kundenes behov. Når det gjelder gjennomsiktighet, kan det være nødvendig for potensielle låntakere å kontakte Thorn direkte eller utforske dypere deler av nettstedet for å få detaljert informasjon om renter og gebyrer. Sammenlignet med andre långivere kan Thorn være konkurransedyktig, men det er alltid viktig for kunder å sammenligne tilbud fra forskjellige institusjoner for å sikre at de får den beste avtalen.


Krav

 • Minstealder: [Ikke spesifisert]
 • Statsborgerskap: [Ikke spesifisert]
 • Gjeldsregister: [Ikke spesifisert]
 • Minimumsinntekt: [Ikke spesifisert]
 • Sikkerhet for lånet: Ikke nødvendig for «Privat Lån Pluss»

Merk: For mer detaljert informasjon om kravene, anbefales det å kontakte Thorn direkte eller besøke deres offisielle nettsted.


Brukeropplevelse

8

Thorns nettsted gir et umiddelbart inntrykk av profesjonalitet og enkelhet. Designet er rent og intuitivt, noe som gjør det enkelt for brukere å navigere og finne den informasjonen de leter etter. På forsiden blir brukerne møtt med klare meldinger om selskapets tjenester, som «Privat Lån Pluss», og det er tydelig at Thorn ønsker å formidle at de har en løsning for alle typer finansieringsbehov.

Når det gjelder mobilopplevelsen, er nettstedet responsivt og tilpasser seg skjermstørrelsen, noe som sikrer at innholdet er lett leselig og tilgjengelig uavhengig av enheten. Menyene og knappene er plassert på steder som er naturlige for mobilbrukere, noe som gir en sømløs opplevelse.

En annen viktig funksjon er tilstedeværelsen av en tydelig «Kundeservice» seksjon, som gir brukerne rask tilgang til viktig kontaktinformasjon. Dette viser Thorns forpliktelse til å være tilgjengelig for sine kunder.

Samlet sett gir Thorns nettsted en brukervennlig opplevelse, både på skrivebord og mobil. Det er klart at selskapet har investert tid og ressurser i å sikre at deres digitale tilstedeværelse reflekterer deres merkevares verdier og forpliktelser overfor kundene.


Behandlingstid

8

Thorns nettsted gir en klar indikasjon på at de verdsetter en rask og effektiv behandlingstid for sine kunder. Selv om det ikke er spesifikke tidsrammer nevnt på hjemmesiden, er det tydelige tegn på at selskapet legger vekt på å gi kundene sine raske finansieringsløsninger. Dette kan ses i hvordan de presenterer sine tjenester, som «Privat Lån Pluss», hvor det fremheves at det ikke kreves sikkerhet for lånet, noe som kan indikere en raskere behandlingstid.

Videre, med tanke på selskapets lange historie i Norge siden 1970, kan det antas at de har raffinert sine interne prosesser for å sikre at kundene får den raskeste og mest effektive tjenesten mulig.

Det er også viktig å merke seg at Thorn tilbyr flere finansieringsløsninger, som «TrygtLån» og «ProduktFinans», som kan ha forskjellige behandlingstider avhengig av produktets natur og kravene til det.

Samlet sett, selv om det ikke er eksplisitte detaljer om behandlingstiden på nettstedet, gir Thorns presentasjon og tjenesteutvalg en følelse av at de er dedikerte til å gi kundene sine raske og pålitelige finansieringsløsninger. For mer spesifikke detaljer om behandlingstiden, vil det være best for potensielle kunder å kontakte Thorn direkte.


Ekstra fordeler

5

Thorn tilbyr ikke bare tradisjonelle lån, men også en rekke tilleggstjenester som gir merverdi for kundene. En av disse tjenestene er «TrygtLån», som sikrer at kundene får betalt de månedlige avdragene selv om de skulle miste jobben. Dette gir en ekstra sikkerhet for låntakere, spesielt i usikre økonomiske tider.

I tillegg tilbyr Thorn «Refinansiering», som gir kundene muligheten til å samle alle sine lån, noe som kan resultere i besparelser hver måned. Dette er en verdifull tjeneste for de som ønsker å forbedre sin økonomiske situasjon og redusere månedlige utgifter.

En annen bemerkelsesverdig tjeneste er «ProduktFinans», som gir fleksibel finansiering av elektronikk og hvitevarer. Det unike med denne tjenesten er at Thorn leverer de nye produktene direkte hjem til kundene, noe som gir en sømløs og praktisk opplevelse.

Samlet sett går Thorn utover det tradisjonelle lånetilbudet ved å tilby disse tilleggstjenestene. De viser en forpliktelse til å møte kundenes skiftende behov og tilby løsninger som gir ekstra verdi og komfort. Dette setter Thorn i en unik posisjon i det norske finansmarkedet, og understreker deres dedikasjon til kundetilfredshet.


Ytterligere informasjon

Thorn har en lang og stolt historie i Norge, med røtter som strekker seg tilbake til 1970. Dette vitner om deres forpliktelse og dedikasjon til å tjene det norske markedet. De legger stor vekt på personvern, og bruker cookies for å sikre en optimal brukeropplevelse på nettstedet sitt, samtidig som de henter inn statistikk for å forbedre tjenestene sine.

For de som er interessert i mer detaljert informasjon om Thorn, tilbyr nettstedet en rekke ressurser, inkludert kontraktsbestemmelser, forsikringsvilkår, dokumentasjon og informasjon om åpenhetsloven. Dette viser Thorns forpliktelse til åpenhet og gjennomsiktighet.

Kundeservice er også en viktig del av Thorns tilbud. De kan kontaktes via telefon eller e-post, og deres åpningstider er fra mandag til fredag, kl. 09-17. Dette gir kundene enkel tilgang til støtte og veiledning når de trenger det.

Thorn er også en del av Thorn Norge, noe som gir ytterligere trygghet og tillit til merkevaren. Med en fysisk adresse i Oslo, er de godt plassert for å betjene det norske markedet.


Konklusjon

Thorn har etablert seg som en pålitelig og dedikert finansieringsinstitusjon i Norge siden 1970. Med et bredt spekter av finansieringsløsninger, som «Privat Lån Pluss» og «TrygtLån», har de vist en dyp forståelse for kundenes skiftende behov. Deres kundeservice er bemerkelsesverdig, og de har mottatt positive tilbakemeldinger fra kundene, spesielt når det gjelder deres raske behandlingstid og effektivitet.

Nettstedet deres er brukervennlig, både på skrivebord og mobil, og gir en sømløs opplevelse for brukerne. Når det gjelder pris og ÅOP, selv om eksakte detaljer ikke er umiddelbart synlige, gir Thorns presentasjon en følelse av konkurranseevne og fleksibilitet. De tilbyr også flere tilleggstjenester, som refinansiering og «ProduktFinans», som gir merverdi for kundene.

Thorns forpliktelse til åpenhet og gjennomsiktighet er tydelig i de mange ressursene de tilbyr på nettstedet sitt, inkludert kontraktsbestemmelser og forsikringsvilkår. Med en sterk tilstedeværelse i Norge og en lang historie med kundetilfredshet, fremstår Thorn som et foretrukket valg for mange som søker finansieringsløsninger i landet.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Thorn Privat Finans

Anmeldelser: 1 • Middels
TrustScore: 3.5 3.7
5 stjerne
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerner
0%
Rune Strandenes
Rune Strandenes 30 Anmeldelser
TrustScore: 5

Topp.

Flott service hele veien. Utbetaling omtrent før jeg hadde signert! Anbefales absolutt.

Matchbanker > Låne penger > Anmeldelse av Thorn

Siste nytt