Låne penger på minuttet, er det mulig?

Det er ingen låneleverandører i Norge som garanterer å låne penger på minuttet eller på sekundet, som de trenger for å gjøre en grundig kredittvurdering. Det kan være med et smålån, hvor det har oppstått et behov for litt ekstra penger. I slike situasjoner undersøker flere mulighetene for forbrukslån med svar på minuttet. Les om hvorfor du ikke kan få et lån på minuttet her hos Matchbanker, samt sammenligne aktuelle lån for deg på markedet, helt gratis!

10 Fantastisk
De siste 31 dagene har 1427 personer valgt dette lånet
Lånebeløp 25 000 - 500 000 kr
Varighet 12 - 180 måneder
Effektiv rente 6.86 - 26.9 %
 • Lån uten sikkerhet
 • 18 banker
 • Raskt svar på søknaden
Låner du 25.000 kr over 15 år år, koster det 35.923 kroner hvis deneffektive renten er 15.87%. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 15 år årene er 60.923 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6% til 23%.
9,8 Fantastisk
De siste 31 dagene har 528 personer valgt dette lånet
Lånebeløp 5 000 - 40 000 kr
Varighet 12 - 60 måneder
Effektiv rente 15.14 - 29.34 %
 • Skreddersydde lån
 • Konkurransedyktig rentesats
 • Signering med Bank ID
Eff. rente 28,79%, 40 000,-, o/5 år, kostnad 31 208-, totalt 71 208,-.
9,4 Fantastisk
De siste 31 dagene har 183 personer valgt dette lånet
Lånebeløp 2 000 - 20 000 kr
Varighet 1 - 12 måneder
Effektiv rente 87 - 991 %
 • Ingen søknadsavgift
 • Fast lav rente for alle
 • Innfri lånet før tiden kostnadsfritt
Priseksempel: Lån 10 000 kr i 360 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 180 kr (15 x 12), rentekostnader 3 523 kr, effektiv rente 96%, beløp å tilbakebetale 14 053 kr.
9,2 Fantastisk
De siste 31 dagene har 213 personer valgt dette lånet
Lånebeløp 10 000 - 100 000 kr
Varighet 12 - 72 måneder
Effektiv rente 12.9 - 29.41 %
 • Erfaring siden 1970
 • Sett innbetalingene dine på pause når du ønsker det – uten gebyrer
 • Signer låneavtalen med BankID
Månedsbeløpet er beregnet på fast årlig nominell rente 9,48% - 23,4%. Effektiv rente 12,90% - 29,41%. Samlet beløp som skal betales tilbake er kr. 33 502 - 44 934. Samlede kredittkostnader er kr. 8 502 - 19 934. Løpetid min. 12 måneder – maks. 60. Maks. effektiv rente 39,9%.
9,0 Fantastisk
De siste 31 dagene har 125 personer valgt dette lånet
Lånebeløp 1 000 - 30 000 kr
Varighet 3 - 12 måneder
Effektiv rente 199.87 - 199.87 %
 • Ingen skjulte kostnader
 • Innfri lånet tidligere uten ekstra kostnad
 • Penger på kontoen samme dag
199,87% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, nominell rente 115% p.å., Total: 48687,59,-. Minste månedsavdrag er 500,- eller 13%.
8,8 Veldig bra
De siste 31 dagene har 116 personer valgt dette lånet
Lånebeløp 25 000 - 500 000 kr
Varighet 12 - 180 måneder
Effektiv rente 7.4 - 33.3 %
 • Lånet kan brukes til hva som helst
 • Lån uten sikkerhet
 • Tjenesten er gratis
Lån på 65.000 kr., tilbakebetalingstid på 5 år,månedlige avdraget 1.562 kr., månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr, 950 kr. i etableringsgebyr. Totale kostnaden for lånet: 93.730 kr. Nominelle renten 13,49 %, årlige renten er 14,9%.

Lån penger på minuttet her

Låne penger på minuttet

Noen ganger trenger man penger raskt. Uforutsette skader på huset, ødelagt kjøleskap og lignende situasjoner er gode eksempler.

Typisk vil det være behov for smålån i en uforutsett situasjon. Et smålån er en form for forbrukslån, men av en mindre størrelse. Om man dermed har behov for et større lån raskt, undrer man seg kanskje om det er mulig å få forbrukslån svar på minuttet?

Da er det mange som undersøker mulighetene for å låne penger på minuttet. Det kan både være på sekundet, på minuttet eller på dagen.

Et raskt lån kan virke som en god løsning på mange problemer, men det finnes mange fallgruver

En lån på minuttet ville fungert bra i enkelte situasjoner. Mange banker skriver ofte om ting som «hurtiglån»-lignende tjenester, men finnes det lån som betales ut etter bare noen minutter?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på dette spørsmålet, samt hvilke muligheter du har på lånemarkedet. Vi kommer også til å snakke litt om kredittsjekken og et par andre emner.

For nye på lånemarkedet kan det være vanskelig å orientere seg, men vi skal gjøre det vi kan for å nøste opp i løse tråder.

Først og fremst vil vi tydeliggjøre om det i det hele tatt er mulig å låne penger på minuttet i Norge. 

Kan jeg låne penger på minuttet?

Mange lurer på om det er mulig å låne penger på sekundet eller på minuttet. Kort sagt er det dessverre ikke mulig å gjøre.

I søknadsprosessen skal hver enkelt søker vurderes individuelt. Det kjøres blant annet en kredittsjekk og en vurdering av om inntekten kan håndtere tilbakebetalingen av lånet.

Det finnes likevel flere lån som ligner på lån hvor man låner penger på minuttet, og mange gir deg pengene innen rimelig tid. Bankene gjør selvfølgelig det de kan for å gjøre deg fornøyd.

Såkalte «hurtiglån» utbetales eksempelvis gjerne raskere enn andre lån, noe som gjør det mulig å få pengene i tide.

Når man er på utkikk etter raske lån, er det viktig å holde et øye med kostnadene. Bankene kan være flinke på å utnytte de som ikke har mulighet til å vente på ting.

For å gjøre sammenligningsprosessen bedre for deg, kan du bruke Matchbankers sammenligningstjeneste. Da sparer du samtidig mye tid som ellers kunne gått til andre ting.

Det er ikke mulig å skaffe seg lån på minuttet. Prosessen ved å godkjenne og utbetalte lån, gjør at det tar lenge tid. Under visse vilkår kan lånet likevel betales ut innen rimelig tid.

Priseksempel på lån på minuttet

Lånebeløp20 000 kr
Løpetid1 år
Effektiv rente258,02%
Totale kostnader33 550 kr

Slik hjelper Matchbanker deg med å låne penger på minuttet

Da det ikke er mulig å få lån på minuttet i Norge, ønsker vi i Matchbanker å vise våre kunder de beste lånene på markedet.

Hos Matchbanker hjelper vi kundene våre med å finne riktig lån. Lånevilkår og rentesatser kan være vanskelige å forstå seg på, og det er lett å skrive under på ugunstige avtaler uten å være klar over det.

Med litt hjelp fra en tredjepart kan ting gå mye bedre, og det er her Matchbanker bistår.

Du skriver simpelthen inn dine egne preferanser, så kjører vi søket mot en database bestående av en mengde selskaper og banker. Du velger så lånetilbyderen du selv ønsker fra listen vi gir deg.

Du er selvsagt ikke forpliktet til å velge noe, og vi tar heller ikke betalt for søket.

Det krever ingen forhåndskunnskaper for å ta i bruk tjenesten vår, og systemet er enkelt å forstå seg på.

Om du likevel skulle trenge hjelp til prosessen, stiller vi gledelig opp for å hjelpe deg.

Det kan lønne seg å søke hos Matchbanker før du bestemmer deg for hvilket lån du skal ha. Lær mer om oss ved å lese vår reklameinformasjon. Der får du en grei oversikt over hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi tjener penger.

SMS lån på minuttet

SMS lån er form for lån som er ukjent for de fleste, men det brukes mer og mer, flere steder i Europa. Det dreier seg for det meste om små summer på opptil 20 000 kroner.

Et SMS lån er et lån som søkes om over SMS. Dette gjør prosessen kort og grei. Dermed passer den også bra for de som ønsker å låne penger på minuttet.

Derimot er ikke SMS-lån noe som tilbys i Norge, da alle lånetilbydere er påkrevd å gjøre en kredittsjekk av alle søkerne.

SMS lån på minuttet
Mikrolån

Matchbanker hjelper deg gjerne med å finne lån som er lignende SMS-lån. Legg inn lånebeløpet og alderen din, så lister vi en opp en håndfull lån du kan velge mellom. Velg så banken du ønsker å sende inn søknad hos, og start prosessen.

Banken hjelper deg nok gjerne om du ikke forstår instruksjonene.

Det er ikke mulig å låne denne typen lån dersom man har betalingsanmerkninger. Det er også viktig å være klar over at rentene på SMS-lån er høyere enn ved normale forbrukslån. Pass derfor på å betale tilbake i tide for å unngå unødige kostnader.

Lån på minuttet uten kredittsjekk

Kredittsjekken er blitt en del av låneprosessen i Norge. Den er satt på plass for å sikre låntakeren fra å ødelegge økonomien sin, og bankene fra å tape penger på de som ikke betaler tilbake. Den er altså ment for å hjelpe deg, og ikke for å være et hinder.

Kredittsjekken lister blant annet opp betalingsanmerkninger, noe de fleste banker så langt det lar seg gjøre prøver å unngå.

Ved å unngå kredittsjekken, får ikke banken oversikt over anmerkningene, og dermed ikke mulighet til å avslå søknaden på bakgrunn av disse.

I Norge er kredittsjekken lovpålagt, og det er derfor ikke mulig å få lån uten kredittsjekk. unngå denne når du søker om forbrukslån. Samtidig hjelper den deg med å få økonomien på plass, og til å ikke gjøre dumme valg med store konsekvenser.

Husk at du kan slette betalingsanmerkningen ved å betale tilbake det du skylder. Bankene kan ikke se slettede betalingsanmerkninger. Så snart den er slettet, får du nok godkjent de fleste søknadene, sett at inntekten din er noe stabil og at du oppfyller de andre betingelsene.

Søk om smålån på minuttet

Smålån er kort sagt et lån bestående av et mindre beløp. Terskelen for å låne disse er derfor ikke like høy som ved lån med større beløp.

Smålån passer bra til mindre investeringer, reparasjoner eller andre utgifter du ikke har mulighet til å vente med å spare deg opp til.

Smålån utbetales grunnet størrelsen ofte noe raskere enn andre forbrukslån. Slike lån kan derfor også være en god mulighet om man ønsker å låne penger på minuttet, selv om de ikke faktisk betales ut så raskt som på minuttet.

Det er viktig å vite at SMS-lån kan gjøre det enklere å låne penger på impuls. Samtidig kunne det for mange kanskje være den beste måten å gjøre det på – spesielt om man ikke har tilgang til en datamaskin. Dog er dette noe som enda ikke er mulig i Norge.

Behovsprøv alltid lånet før du signerer avtalen.

Smålån har ofte litt høyere renter. Pass på å ikke låne mer enn du klarer å betale tilbake i grunnbeløp og rentekostnader. På sett og vis sitter du igjen med mer, jo mindre du låner.

Lån på minuttet med BankID

BankID er en av de tryggeste innloggingsmetodene og signeringsmetoden i Norge. Godt er det også at den er svært enkel å ta i bruk. Du er nok allerede kjent med den fra nettbanken, og fra andre offentlige innlogginger i Norge.

Grunnet den høye sikkerheten tar mange tilbydere av forbrukslån, også i bruk BankID. Dette gjør låneprosessen mye sikrere for deg.

Hos Matchbanker kan du få tilbud om lån fra mange banker som bruker BankID samtidig.

BankID er en svært trygg og sikker metode for å signere lånepapirene. Om banken du søker lån hos bruker BankID, er du nesten sikret en trygg opplevelse. Det gjør det også sikrere å logge seg inn på mine sider ved banken for å sjekke hvordan ting går, om de også har satt på plass systemet ved innlogging.

Du kan lese mer om BankID her.

Lån på minuttet uten sikkerhet

Ikke alle som søker etter lån har mulighet til å sette noe som sikkerhet. Dette er noe svært mange banker krever.

Heldigvis finnes det også de som tilbyr lån uten å kreve sikkerhet, til god hjelp for de som ikke har hus eller andre verdifulle eiendeler å stille med.

Lån uten kredittsjekk
Lån uten sikkerhet

Matchbaker har en stor database med banker. Ved å ta i bruk tjenesten vår, kan du finne forbrukslån uten sikkerhet.

På samme måte som du søker etter andre lån, kan du også søke etter lån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet kan også ha noe høyere rente og gebyrer enn andre lån, nettopp fordi banken ikke kan ta sikkerhet i noe du eier. Pass på å lete godt etter  en bra avtale før du bestemmer deg.

Generelle betingelser for lån

Før banken innvilger søknaden din, må du fylle betingelsene de setter. Betingelsene varierer mellom bankene, men det finnes noen røde tråder man kan følge. Fyller man ikke disse, får man ikke lån.

En knippe av disse betingelsene, er at:

 • Du må være over 18 år, men aldersgrensen kan også være opp mot 25 år.
 • Du må ha en stabil inntekt. Kravet varierer, men er normalt ikke veldig stort.
 • Du må ha norsk statsborgerskap, eller være bosatt i Norge.

Ytterligere betingelser kan og vil i de fleste tilfeller påløpe.

Bankene er som oftest flinke til å si ifra, så det skader ikke å søke om du er usikker på om du fyller dem eller ikke. I verste fall blir søknaden avslått.

Matchbanker lister opp noen av betingelsene allerede i søkeresultatet. Dette gjør mulig å sammenligne bankenes betingelser fra ett og samme sted.

Betingelsene kommer ofte i tillegg til vanlige vilkår. Det vil si at ting som rentesats og låneperiode kommer utenom. Sett deg inn i begge deler får du signerer låneavtalen – da unngår du ubehagelige overraskelser.

Lån på minuttet med betalingsanmerkning

Betalingsanmerkninger er ikke gøy å ha. De kan komme til hinder for en rekke ting, og en av disse tingene er lån.

Med betalingsanmerkning kan det være vanskelig å få godkjent søknaden. Heldigvis finnes det håp for de som likevel trenger lån, og som ikke har mulighet til å kvitte seg med betalingsanmerkningen.

Bankene som tilbyr lån til personer med betalingsanmerkning tar som regel litt høyere gebyr eller renter. Dette gjør de fordi det i deres øyne ikke er like sikkert å gi ut lån til personer med betalingsanmerkning.

Betaler du tilbake det skyldige beløpet i betalingsanmerkningen, får du mange flere muligheter.

Tenk godt gjennom hvorfor og hvor mye lån du trenger.

Om du har problemer med å betale tilbake andre utgifter, kan det kanskje være like greit å vente med forbrukslånet frem til situasjonen bedrer seg.

Lån uten sikkerhet gis normalt ikke ut til personer med betalingsanmerkninger. Størrelsen på lånet har også noe å si, så det kan lønne seg å eksperimentere litt.

Lån trygt

Å låne penger er ikke noe man bør ta lett på. Noen andres penger overføres til din personlige bankkonto, og skal forvaltes på en forsvarlig måte. Det vil si at de må betales tilbake innenfor tidsrammen som er avtalt, pluss renter og andre gebyrer som følger med.

Mange banker kan forsøke å legge på kostnader som egentlig ikke er nødvendige. Andre banker gjør det de kan for å spare deg for penger. Velger du feil, sitter du igjen med det samme produktet som naboen – forskjellen er at han betaler mindre.

Det er her Matchbaker ønsker å hjelpe deg. Vi gjør det enklere å forstå seg på vilkårene til hver enkelt bank. Dermed blir det også enklere å bestemme seg for hvilken som passer en best, og å se hvem som har det beste tilbudet.

Vi forsøker å holde databasen så oppdatert vi kan, og bankene gir som regel beskjed når de endrer betingelsene og renten. Enkelte ganger kan det skje en glipp, så det er viktig at du forholder deg til tallene du får fra banken du søker lån hos.
Finn ditt neste lån på Matchbanker