Om Matchbanker

Som følge av den stigende konkurransen på det online lånemarkedet, har det blitt nesten umulig for kunder å danne seg et overblikk over de beste lånetilbudene på markedet.

På bakgrunn av dette har Matchbanker en misjon om å gjøre lånemarkedet mer åpent og gjennomsiktig, for dermed å gjøre det lettere for kunder å finne et lån som passer deres behov og ønsker.

Hva er Matchbanker?

Matchbanker er en internettbasert sammenligningstjeneste for finansielle produkter. Vi har mange års erfaring innen finansmarkedet.

Vår tjeneste er 100 % gratis og uforpliktende.

Så, hva kan vi gjøre?

Vi tilbyr en oppdatert liste med de beste og mest fornuftige lånene på det norske markedet.

På denne listen vil du finne all nødvendig informasjon om hvert enkelt lån, som f.eks. lånebeløp, løpetid, nominell rente, effektiv rente og utbetalingstid. Vi vil også informere deg om de spesifikke kravene for å bli godkjent til lånene. I tillegg til alt dette, så har vi vurdert hver långiver for å komme opp med en liste med fordeler og ulemper som du kan bruke når du vurderer om et lån er det rette for deg eller ikke.

Alt i alt så kan du ikke bare spare tid på den normalt svært tidkrevende sammenligningsprosessen, men også spare penger på månedlige rentesatser, da vår låneliste gjør det lettere å se gjennom de reelle kostnadene ved de spesifikke lånene.

Hvorfor du kan stole på Matchbanker

Matchbanker er for tiden tilstede i ni land: Norge, Danmark, Sverige, Spania, Polen, Finland, Romania, Tjekkia og Kroatia.

Den eneste grunnen til at vi har kunnet utvide vårt brand er i hovedsak på grunn av suksessen vi har opplevd på våre tidlige markeder. Og den eneste grunnen til at vi har opplevd denne mengden suksess skyldes vår evne til å møte kundenes behov.

I Matchbanker arbeider vi kontinuerlig med å forstå hva våre kunder ønsker for at vi kan gi best mulig service.

Fornøyde kunder er nøkkelen for å få en god business opp å kjøre. Hvis du vil vite mer om vår businessmodell, så er du velkommen til å lese vår Reklameinformasjon – den finner du her.

Hvor fornøyde kundene våre er med tjenesten vi leverer gjenspeiles i vår TrustPilot-poengsum.

Hvem står bak Matchbanker?

Matchbanker er eid og drevet av Lead Supply A/S., som igjen er delvis eid av North Media, et børsnotert selskap på Copenhagen Stock Exchange.

Lead Supply ble grunnlagt i 2014 og har siden da utvidet seg raskt. Vår misjon er klar: Vi vil bli markedsledere i Europa.

Teamet bak Matchbanker består av engasjerte medarbeidere som er dedikerte og sikrer seg at kundene våre vil finne det de leter etter, når de besøker vår side.

Vi driver Matchbanker fra kontoret i Aarhus, Danmark, mer spesifikt på Kystvejen 37B.

Møt vårt talentfulle og erfarne team!

Matchbanker på sosiale medier

Kontakt oss

Matchbanker er ikke en lånetilbyder, men en sammenligningstjeneste. Derfor kan vi ikke svare på spørsmål relatert til spesifikke lån på lånelisten vår

Hvis du har spørsmål angående et lån, kan du ta kontakt med den aktuelle lånetilbyderen.

Tvert imot, hvis du har spørsmål angående et potensielt sammarbeid eller juridiske spørsmål, vennligst kontakt oss på info@matchbanker.no.

Adresse:
Kystvejen 37B
8000 Aarhus C, Danmark