Om Matchbanker

Som følge av den stigende konkurransen på det online lånemarkedet, har det blitt nesten umulig for kunder å danne seg et overblikk over de beste lånetilbudene på markedet.

På bakgrunn av dette har Matchbanker en misjon om å gjøre lånemarkedet mer åpent og gjennomsiktig, for dermed å gjøre det lettere for kunder å finne et lån som passer deres behov og ønsker.

Vi vet at det ikke finnes et lån som passer alle, snarere tvert imot. Derfor har vi utviklet et system der vi lager en låneliste som er skreddersydd akkurat for deg og dine behov. Her kan du, basert på dine behov, se på lånene som passer best for deg.

Hvem er vi?

Matchbanker er eid og drevet av Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S), som er delvis eid av North Media, et børsnotert selskap på Copenhagen Stock Exchange.

Karman Connect (Formerly Lead Supply) ble grunnlagt i 2014 og har siden da utvidet seg raskt. Vår misjon er klar: Vi vil bli markedsledere i Europa.

Karman Connect (Formerly Lead Supply) har startet med et mål om å gjøre lånemarkedet enklere og mer håndterlig for gjennomsnittsborgeren.

Vi driver Matchbanker fra kontoret i Aarhus, Danmark, mer spesifikt på Dalgas Avenue 2F 2.

Hva er Matchbanker?

Matchbanker er en internettbasert sammenligningstjeneste for finansielle produkter. Vi har mange års erfaring innen finansmarkedet.

Vår tjeneste er 100 % gratis og uforpliktende.

Så, hva kan vi gjøre?

Vi tilbyr en oppdatert liste med de beste og mest fornuftige lånene på det norske markedet.

På denne listen vil du finne all nødvendig informasjon om hvert enkelt lån, som f.eks. lånebeløp, løpetid, nominell rente, effektiv rente og utbetalingstid. Vi vil også informere deg om de spesifikke kravene for å bli godkjent til lånene. I tillegg til alt dette, så har vi vurdert hver långiver for å komme opp med en liste med fordeler og ulemper som du kan bruke når du vurderer om et lån er det rette for deg eller ikke.

Alt i alt så kan du ikke bare spare tid på den normalt svært tidkrevende sammenligningsprosessen, men også spare penger på månedlige rentesatser, da vår låneliste gjør det lettere å se gjennom de reelle kostnadene ved de spesifikke lånene.

Hvorfor du kan stole på Matchbanker

+200 banker jobber med oss ​​over hele Europa
+100.000 forbrukere har funnet et lån gjennom oss siden 2014
1900 anmeldelser på TrustPilot

Hvorfor du kan stole på Matchbanker

Matchbanker er for tiden tilstede i ni land: Norge, Danmark, Sverige, Spania, Polen, Finland, Romania, Tjekkia og Kroatia.

Den eneste grunnen til at vi har kunnet utvide vårt brand er i hovedsak på grunn av suksessen vi har opplevd på våre tidlige markeder. Og den eneste grunnen til at vi har opplevd denne mengden suksess skyldes vår evne til å møte kundenes behov.

I Matchbanker arbeider vi kontinuerlig med å forstå hva våre kunder ønsker for at vi kan gi best mulig service.

Andreas Linde

Fornøyde kunder er nøkkelen for å få en god business opp å kjøre. Hvis du vil vite mer om vår businessmodell, så er du velkommen til å lese vår Reklameinformasjon – den finner du her.

Hvor fornøyde kundene våre er med tjenesten vi leverer gjenspeiles i vår TrustPilot-poengsum.

Hvem står bak Matchbanker?

Teamet bak Matchbanker består av engasjerte medarbeidere som er dedikerte og sikrer seg at kundene våre vil finne det de leter etter, når de besøker vår side.

Møt vårt erfarne og talentfulle team her

Teamet bak Matchbanker

Bak Matchbanker står administrerende direktør, Andreas Linde. Andreas har jobbet med å formidle lån i Europa siden 2014 gjennom morselskapet Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S). Han driver selskapet sammen med Stefan Olesen (CPO).

Stefan og Andreas
Stefan (til venstre) og Andreas (til høyre)

Andreas har skrevet mer enn 100 artikler om lån og produsert en rekke konsistente videoer om tema som økonomi, renter, budsjettering, lånealternativ og gjeld.

Andreas sin store ekspertise innen lån har gjort at han siden 2014 har hjulpet mer enn 100 000 mennesker med å finne det riktige lånet, som igjen totalt har lånt mer enn 10 000 000 000 kroner.

Hva jobber vi med?

Hos Matchbanker jobber vi for å vise de besøkende de lånene som passer best for dem. 

Vi gjør dette ved å sammenligne forskjellige lån og gjøre det enkelt for deg å se de forskjellige fordelene og ulempene ved hvert lån. Det hele samlet på ett sted. Ved å gi kundene våre en enkel og klar oversikt over deres alternativ, hjelper vi dem med å ta en gjennomtenkt beslutning.

Alle låneleverandører på Matchbanker er regulert gjennom Finanstilsynet. Dette betyr at alle våre lånetilbydere lever opp til alle kravene for å tilby lån i Norge, og samtidig at selskapet er godkjent av Finanstilsynet for å tilby lån til folket i Norge.

Matchbankers misjon

Det kan være vanskelig å få oversikt over de mange tilgjengelige alternativene i dag når et lån skal finnes og opptas. Det er derfor vi i Matchbanker har gjort det til vårt oppdrag å gjøre lånemarkedet mer gjennomsiktig.

Gjennom en mer gjennomsiktig oversikt hos Matchbanker kan du lettere finne det lånet som passer deg og dine behov perfekt.

For å gjøre det lettere for deg har vi utviklet ulike lånelister med en enkel oversikt over bankene som har lånene du søker etter. Lånelistene viser bankenes ulike fordeler og kravene de stiller til deg som låner. På denne måten kan du få en oversikt over alle dine alternativ før du bestemmer deg. Enkelt og greit.

Firmainformasjon

Matchbanker eies av Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S)
Adressen vår er: Kystvejen 37b, 8000 Aarhus C
CVR: 35662448
Selskapets hjemmeside: karmanconnect.com

Kontakt oss

Matchbanker er ikke en lånetilbyder, men en sammenligningstjeneste. Derfor kan vi ikke svare på spørsmål relatert til spesifikke lån på lånelisten vår

Hvis du har spørsmål angående et lån, kan du ta kontakt med den aktuelle lånetilbyderen.

Tvert imot, hvis du har spørsmål angående et potensielt sammarbeid eller juridiske spørsmål, vennligst kontakt oss på info@matchbanker.no.

Matchbanker på sosiale medier

Andreas Linde
Skrevet av
Lånekspert, Andreas Linde, har jobbet i finansbransjen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelatert.
Matchbanker > Om Matchbanker

Siste nytt