Anmeldelse av Axofinans

4
Rating
Vurdert av Matchbanker
Kundeservice
3
Pris
5
Brukeropplevelse
4
Behandlingstid
5
Ekstra fordeler
3
Axo finans Lånekalkulator
10 000 kr 600 000 kr
12 måneder 240 måneder
5.16 % 26.23 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling

Axofinans

Axofinans er en låneagent, eller finansagent om du vil, som ikke selv låner ut penger. Selskapet tilbyr en tjeneste som hjelper deg med å finne det beste forbrukslånet for deg. Dette gjør de ved å samarbeide med flere banker. Alt du trenger å gjøre er å sende inn din lånesøknad til Axofinans, så gjør de resten.

Historien til Axofinans i korte trekk

Gjennom Axofinans kan du søke om forbrukslån fra 10 000 til 500 000 kr. Den lengste nedbetalingstiden er 15 år. Axofinans har vært i markedet i rundt 10 år, og har også kontorer i Sverige og Finland. Ved siden av forbrukslån, hjelper de også deg som ønsker refinansiering eller lån til kjøp av bil. Selskapet samarbeider med 19 ulike banker, blant annet disse:

 • Ferratum money
 • Instabank
 • Optinbank
 • Ya Lånet
 • Svea
 • BB Bank
 • Bluestep
 • Nordax Bank
 • Santander Consumer Bank
 • Express Bank

Søknadsprosessen på nett hos Axofinans

Søknadsprosessen hos Axofinans foregår digitalt. Søknadsskjemaet finner du derfor på hjemmesiden til Axofinans. Her legger du inn hvor mye du ønsker å låne samt hvor lang nedbetalingstid du vil ha. Deretter må du fylle ut personlig informasjon om deg selv. Dette handler om alt fra navn og adresse til boforhold og økonomi.

Axofinans sender så søknaden din videre til alle sine samarbeidspartnere. Du velger selv hvilket tilbud du ønsker å takke ja til, men kan også velge om du vil takke nei. Alle tilbudene er helt uforpliktende og varer i 30 dager. Dersom du velger å takke ja, signerer du med din BankID. Deretter gjør selskapet det som er nødvendig for at pengene skal bli utbetalt til kontoen din.

Krav for å søke om lån hos Axofinans no

Hos Axofinans no er kravene enkle og tydelige. Du må ha fylt 23 år for å kunne søke. I tillegg må du ha fast inntekt som du skatter av, og du kan ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Skulle det være slik at du ikke oppfyller kravet om høy nok inntekt, kan du søke sammen med en medsøker. Da er det to stykker som står ansvarlig for lånet, og det er derfor større sjanse for at lånet blir innvilget.

Axofinans – Kundeservice

Siden Axofinans er en digital tjeneste, kan du ikke møte opp på et kontor for å få hjelp av en kundeveileder. Det du derimot kan gjøre er å ringe dem eller sende en e-post. Kundeservice har noen av de beste åpningstidene i bransjen. Du kan faktisk komme i kontakt med dem på alle ukens 7 dager. Fra mandag til torsdag har de nemlig åpent fra 08.30 til 20.00- På fredager kan du ringe mellom klokken 08.30 og 15.00, og fra lørdag til søndag kan du ringe mellom klokken 10.00 og 14.00.

Pris hos Axofinans

Hvilken pris du får på lånet ditt, altså effektiv rente, vil avhenge av den enkelte bank og av den kredittvurderingen som blir gjort av deg.
I utgangspunktet opereres det med en effektiv rente som går fra 6,81 % til 29,4 %. Inni denne ligger også etableringsgebyr og termingebyr. Det spesifiseres ikke hvor store disse gebyrene er, men det vil komme frem i tilbudene du mottar. Hos noen banker opererer de med et fast gebyr, hos andre avhenger gebyret av hvor mye du låner.

Brukeropplevelse

Axofinans har en praktisk nettside der søknadskjema og annen viktig informasjon kommer tydelig frem. De har tydelige eksempler på hva et lån kan koste, og gode artikler som beskriver hvordan de jobber. Du finner også en rekke andre artikler på nettsiden som omhandler forskjellige aspekter med forbrukslån og refinansiering.

Godkjenningstid

Fordelen med å søke lån i våre dager er at alt går relativt raskt. Du trenger ikke lenger vente på postgangen eller på at en kundebehandler skal få tid til å gjennomgå søknaden din. Alt gjøres digitalt, også kredittvurderingen.

Hvor lang tid det tar vil avhenge av om du må sende inn ekstra opplysninger, og på hvor lang tid du bruker på å bestemme deg for et tilbud. Husk at alle tilbudene du får varer i 30 dager, og du står fritt til å takke nei.

Ekstra fordeler

Det er to store fordeler med å benytte seg av Axofinans når du skal søke om lån. Den ene er det faktum at du ikke trenger å søke mer enn en gang, men likevel kan få svar fra opptil 19 banker. Det er tidsbesparende og gir deg en reell sjanse til å finne det beste tilbudet.

Den andre fordelen er at Axofinans har gode åpningstider hos kundeservice. Det betyr at du kan ringe dem når det passer deg, og få svar på alt det du lurer på eller hjelp til å foreta det rette valget.

Oppsummering

Axofinans er en stor og aktiv finansagent, eller låneagent om du vil, som opererer i Norge, Sverige og Finland. Hovedkontoret befinner seg i Oslo. De samarbeider med rundt 20 banker, og alt du trenger å gjøre er å sende inn en eneste søknad. Du kan søke om lån på mellom 10 000 og 500 000 kroner, og den lengste nedbetalingstiden vil være 15 år. Alle tilbudene du eventuelt måtte få fra Axofinans vil være gyldig i 30 dager, så du har god tid på å bestemme deg for hvilket som er best for deg.

Fordeler

 • Kundeservice med lange åpningstider
 • Mulighet for å låne opptil 500 000 kr
 • Samarbeid med et stort antall banker
 • Fin nettside med mye informasjon

Ulemper

 • Ingen info om gebyrer
 • Høy aldersgrense for å søke om lån
 • Krav om høy årsinntekt

Kontaktinformasjon

Selskapsnavn: Axofinans
Adresse: Fridtjof Nansens plass 7, 0160 Oslo
Telefonnummer: 22 86 74 00
Epostadresse: kundeservice@axofinans.no

Åpningstider

Mandag: 08.30 - 20.00
Tirsdag: 08.30 - 20.00
Onsdag: 08.30 - 20.00
Torsdag: 08.30 - 20.00
Fredag: 08.30 - 16.00
Lørdag: 10.00 -14.00
Søndag: 10.00 -14.00