Axo Finans anmeldelse

Axo Finans er en finansagent som kan gjøre jobben for deg med å innhente tilbud fra flere banker på en gang. For om du ønsker de beste tilbudene så burde du søke hos så mange långivere mulig. I denne anmeldelsen vil vi gå gjennom alt du trenger å vite om Axo Finans som finansagent, i tillegg til annet du burde vite.

9
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Axo Finans produkter

1 323 har valgt dette de siste 31 dagene
8.9
Anmeldelse
Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 240 måneder
Effektiv rente 8.19 – 26.23 %
 • Søk lån blant 16 banker
 • Gratis og uforpliktende
 • Få svar med det samme
Eksempel: Samlet lånebeløp: 100 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Nominell rente: 11,90 % | Effektiv rente: 13,71 % | Etableringsgebyr: 0 – 1990 kr | Kostnad: 35 914 | Anslått månedlig kostnad: 2 250 kr | Totalt å betale: 135 914 kr. | Låneperiode: 1 – 20 år | Nominell rente varierer fra minimum 4,90 % til maksimum 23,40 %. | Maximum nominell rente: 23,40 %. (Annonse)

Om Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som er godt etablert i norden. Det vil si at de ikke låner ut selv, men samler inn tilbud fra flere banker. De sammenligner med over 20 forskjellig banker. Dette er blant noen av de største bankene i Norge og norden, samt en rekke mindre långivere. På denne måten kan de gi deg et av de beste tilbudene mulig, samtidig som de sørger for at bankene konkurrerer med hverandre.

Axo Finans er et godt eksempel på hvorfor man alltid bør se på de muligheten man har før man bestemmer seg. Selv om man kanskje har et godt forhold til en bank man allerede er kunde hos, så betyr ikke det at de vil gi deg det beste tilbudet. For her kan det det være mye penger man kan spare. Og best av alt så kan man søke helt uforpliktet og uten kostnader.  

Oppsummering av anmeldelsen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce gravida rutrum nunc vitae elementum. Donec eget aliquam turpis. Pellentesque laoreet maximus purus. Nullam convallis scelerisque sapien ac aliquam. Aliquam in nunc convallis, tincidunt mi at, dapibus risus. Mauris bibendum Når man skal søke om lån er det mange ting du både må og bør forholde deg til. Du kan enklere enn noensinne søke med bare noen tastetrykk på nett, men før du tar en slik avgjørelse bør du være sikker på at den er riktig. Vi skal hjelpe deg med dette i denne anmeldelsen hvor vi blant annet ser på hvor bra kundeservice de har, hvilke priser man kan forvente og hvordan prosessen oppleves generelt. metus at eleifend. Vestibulum ornare ipsum ut pharetra aliquam. In aliquet rhoncus scelerisque. Vivamus tincidunt dui a turpis gravida mattis.


Kundeservice

10

En av Axo Finans sine sterkeste sider er deres kundeservice. Ikke bare er de hyggelig og behjelpelig, men de er også åpne hver eneste dag. Dette bidrar til at man ikke trenger å bekymre seg dersom man har spørsmål eller utfordringer.


Pris

10

Ved å sammenligne tilbud fra over 20 forskjellige banker kan du normalt få en veldig god pris på avtaler gjennom Axo Finans. Siden man ikke har noen garanti før man søker på hvilken priser man vil få så er det anbefalt at man søker. Og det er helt uforpliktet.


Brukeropplevelse

10

Å søke lån og finne nødvendig informasjon er veldig enkelt hos Axo Finans. Dette kombinert med god oppfølgning samt en behjelpelig kundeservice betyr at man som regel vil få en veldig god brukeropplevelse her. Det at man kun må søke en plass for flere tilbud er også supert.


Behandlingstid

10

Om man trenger penger raskt så har det blitt mye enklere med internett. Skal man få det beste tilbudet blir man fort avhengig av å søke mange plasser, noe som kan føre til lengre behandlingstid. Gjennom Axo Finans søkes det til flere samtidig, slik at du vil spare masse tid.


Ekstra fordeler

5

Det er ikke så uvanlig i dag at långivere leverer en kombinasjon av tjenester og produkter som du kan dra nytte av som kunde. Slike fordeler er ikke like normalt hos finansagenter. Det samme gjelder altså for Axo Finans. Hvor du i hovedsak kun får forskjellige lån.


Axo finans Lånekalkulator
10 000 kr 600 000 kr
12 måneder 240 måneder
8.19 % 26.23 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Axo Finans Lånetilbud

Axo finans

Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 240 måneder
Rente 6.99 – 20 %
Effektiv rente 8.19 – 26.23 %
Alder 23 år
Årlig inntekt 200 000 kr

Fordeler

 • Lett tilgjengelig kundeservice
 • Sammenligner priser for deg
 • God veiledning

Ulemper

 • Ingen tjenester utenom lån
 • Høye krav for noen
 • Mindre fleksibilitet for noen behov

Kundeservice

10

For mange er det viktig med kundeservice når man har et kundeforhold. Selv om man kanskje ikke alltid har behov for en slik tjeneste, men når det oppstår noe eller man har spørsmål så endrer det behovet seg fort. Dette er noe som Axo Finans har et høyt fokus på.

Axo Finans har veldig gode åpningstider på deres kundeservice via telefon som gjør opp for at de ikke har noen chat. De har faktisk åpent hver dag og tilnærmet hele dagen i ukedager. På dette området skiller de seg ut fra mange. På denne måten slipper man å bli sittende med spørsmål eller eventuelle utfordringer til neste dag dersom det dukker opp noe underveis. Man kan også ta kontakt direkte via e-post eller gjennom deres kontaktskjema.

Her virker det som er det er lett å komme i kontakt med deres kundeservice. Dette gjør at man mye enklere kan få oppfølging og veiledning under oppstart, samt underveis i kundeforholdet dersom behovet skulle oppstå.

Selskapsinformasjon

SelskapAxo Finans
AdresseSt. Olavs Gate 28, 0166 Oslo
E-postkundeservice@axofinans.no
Telefonnummer(+47) 22 86 74 00

Åpningstider

Mandag08:00 – 21:00
Tirsdag08:00 – 21:00
Onsdag08:00 – 21:00
Torsdag08:00 – 21:00
Fredag08:00 – 21:00
Lørdag10:00 – 16:00
Søndag10:00 – 16:00

Pris

10

Som tidligere nevnt er det lureste man kan for å sørge for at man får det beste tilbudet er å sammenligne tilbud hos flere. Skal man gjøre dette selv kan det bli tidkrevende, samt at det ikke er sikkert at du har tilstrekkelig oversikt over hvor du bør søke. Heldigvis finnes finansagenter som Axo Finans som kan hjelpe deg med denne jobben.

Gjennom en slik sammenligning vil du normalt få noen av de beste tilbudene på markedet. For det kan være ganske stor variasjon blant noen av långiverne. Axo Finans har satt en minste og høyeste rentesats man kan forvente seg fra de som de sammenligner med. Hvor du kan potensielt kan få et veldig godt tilbud. De vil i hovedsak bestemmes basert på din kredittscore som gjennomføres når du søker. For du kan ikke få lån uten kredittsjekk.

Selv om du får en god nominell rente er det viktig at du ser på den effektive renten og totale kostnader for lånet. For i tillegg til den nominelle renten så vil det komme etableringsgebyr som kan variere fra 0 til 1950 kr. Man vil også få forskjellige termingebyr. Dette er normalt noe som blir tatt med i betraktning når de sammenligner lån, men du bør fortsatt være klar over det.


Krav for lån

 • Har bodd i Norge i minst 3 år
 • Ha en inntekt på minst 200.000 kr i året
 • Har ingen inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Brukeropplevelse

10

Det er mye som kan regnes innenfor en brukeropplevelse. Og hva som er viktig for noen er kanskje ikke så viktig for andre. Vi har forsøkt å se på helheten av det Axo Finans tilbyr og hvordan prosessene oppleves fra start til slutt. På denne måten kan du få et fulldekkende perspektiv på hva du kan forvente deg her.

Først og fremst vil vi starte med hvordan det er å finne informasjon. Her fant vi det meste av nødvendig informasjon raskt og enkelt. Videre var det utrolig enkelt å søke blant smålån og større lån. Det at man kun trenger å oppgi opplysninger en gang for å kunne få tilbud fra opptil 23 banker gjorde brukeropplevelsen til en fryd.

Videre får man også veldig god service. De er flinke til å følge opp prosessen fra start til slutt. Dette kombinert med deres kundeservice gjør at man ikke føler noen bekymringer underveis. På denne måten trenger man ikke være redd for at en selv ikke skal ha tilstrekkelig kunnskap for å kunne dra nytte av tjenestene som blir tilbydd. 


Behandlingstid

10

Dersom du trenger penger med en gang er man ute etter en rask behandlingstid. Her kan det alltids variere noe basert på hvilke forutsetninger man har. Noen långivere er raskere enn andre, men du bør alltid sørge for at du får flest mulig tilbud før du tar en avgjørelse. Noe som du kan få gjennom Axo Finans.

Hos Axo Finans går det generelt ganske raskt. Prosessen for å søke går fort og man får kjapt svar fra deres kundeservice. Behandlingstiden for din lånesøknad trenger du sjeldent vente lenge på svar på. De må først ha din informasjon så blir det gjort en kredittsjekk på vegne av de bankene som de vil sammenligne med. Deretter vil du få et tilbud basert på hva disse bankene kan gi deg.

Dersom man har en god kredittscore blir dette normalt ikke et hinder, men dersom du har en dårlig kredittscore kan det i noen tilfeller ta lengre tid for en vurdering og du vil nødvendigvis ikke få tilbud fra alle de samme bankene. Om du ønsker refinansiering kan det også ta litt lengre tid før all nødvendig informasjon blir innhentet. Merk at selv om det tar lengre tid så er det ikke nødvendigvis snakk om mye. 


Ekstra fordeler

5

I dag er det normalt at långivere tilbyr andre ekstra tjenester og fordeler til sine kunder. Dette er gjerne kredittkort, sparekonto, forsikring eller fordelsprogram. Det samme gjelder nødvendigvis ikke for en finansagent da de normalt bare samler inn tilbud og videreformidler.

Hos Axo Finans får man en veldig god tjeneste, men du vil ikke kunne dra nytte av mer enn å ta opp lån. Det vil si at du kan få varierte forbrukslån eller refinansiering helt uten sikkerhet. Siden denne tjenesten innebærer at de sammenligner lån hos så mange banker er dette en fordel i seg selv.

Når det er sagt så vil du eventuelt gjennom Axo Finans velge en bank og i denne banken vil du kanskje ha mulighet til å dra nytte av en rekke fordeler. Derfor er det noe du kan ta med i betraktning før du tar en endelig avgjørelse. 


Konklusjon

Det å ta opp et lån kan for mange være en av de viktigste avgjørelsene man tar i løpet av sitt liv. Hvor det kan hende at man mangler penger til et kjøp eller trenger penger for å komme seg ut av en vanskelig situasjon. Uansett vil man da gjerne ha de beste betingelsene som er mulig. Her vil en finansagent som Axo Finans være behjelpelig.

Siden Axo Finans samler og sammenligner tilbud fra over 20 forskjellige banker vil du kunne få et bedre tilbud enn du kanskje ville fått dersom du søker rundt selv. Samtidig blir det veldig tidsbesparende siden du kun forholder deg til en side. Du vil også gjennom Axo Finans få en veldig behjelpelig kundeservice som er åpen hver dag.

Før man tar en avgjørelse så er det viktig at man tenker seg godt om og ser over de betingelsene man har fått. Selv om man bruker en finansagent eller låner direkte selv så har man fortsatt eget ansvar for avgjørelsen man tar. Heldigvis kan man søke om lån helt kostnadsfritt og uten forpliktelser, så du har ingenting å tape på det.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Axo Finans

Anmeldelser: 4987 • Bra
TrustScore: 4.5 4.7
5 stjerne
80%
4 stjerne
16%
3 stjerne
2%
2 stjerne
1%
1 stjerner
2%
AA
Ayser Ali 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Veldig bra konde service

Veldig bra service

OE
Ole Einar Kaldhol 12 Anmeldelser
TrustScore: 4

God service

Enkel og grei prosess ang min søknad

GT
gunn tove helland 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

alt ble ordnet rskt

alt ble ordnet rskt

Matchbanker > Låne penger > Axo Finans anmeldelse

Siste nytt