Anmeldelse av LEASY

Velkommen til Leasy, en ledende aktør innen låne- og finansieringstjenester i Norge. Med en brukervennlig plattform, tilbyr Leasy en rekke finansielle løsninger designet for å møte dine behov. Fra personlige lån til finansiering av elektronikk og husholdningsapparater, streber Leasy etter å gjøre prosessen så problemfri som mulig for kundene sine.

3
Kundeservice
3
Behandlingstid
5
Pris
4
Ekstra fordeler
3
Brukeropplevelse
5

Nytt produkt
Anmeldelse
Lånebeløp 10 000 – 50 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Effektiv rente 12.05 – 39.09 %
 • Bruk pengene på det du selv vil
 • Mulighet til å innfri lånet når som helst
 • Fleksible betalingsmetoder
Eksempel: Eff. rente 28,79%, 40 000,-, o/5 år, kostnad 31 208-, totalt 71 208,-. (Annonse)

Om L’easy

Leasy ble etablert i Danmark i 1985, og den gangen var hovedformålet salg og utleie av elektronikk og hvitevarer. Det er fremdeles dette som er et av hovedområdene til Leasy, men nå driver de også med utlån.

Leasy er nå en del av Thorn-konsernet, og har dermed totalt rundt 1.000 ansatte i hele Norden. Hovedkontoret befinner seg i den danske byen Odense, og den dag i dag er det grunnleggeren, Niels Thorborg, som står bak spakene. De startet opp i Norge i 2001, og tilbyr også her kjøp av elektronikk og hvitevarer på avbetaling samt muligheten til å søke om forbrukslån.

Oppsummering av anmeldelsen

Leasy er en anerkjent låneleverandør i Norge, kjent for fleksibilitet og brukervennlighet. De tilbyr lån opptil 70 000 NOK med variabel rente basert på kredittvurdering. Kundeservice er tilgjengelig, og nettstedet er intuitivt med nyttige verktøy som lånekalkulator. Leasy tilbyr også produktfinansiering og en effektiv lånebehandlingsprosess, som gir kundene valgmuligheter og fleksibilitet i finansiering.


Kundeservice

Leasy, som alle andre virksomheter, anerkjenner viktigheten av kundeservice. Deres nettside gjør det enkelt for kunder å finne kontaktinformasjon, og de tilbyr flere kommunikasjonskanaler. Til tross for begrenset tilgjengelige anmeldelser, vektlegger Leasy tilgjengelighet. Flere tilbakemeldinger fra kunder ville bidra til en mer nøyaktig vurdering av kundeservicens kvalitet.


Pris

Leasy tilbyr lån opptil 70 000 NOK med løpetid mellom 24 og 60 måneder. Rentesatsen varierer basert på individuell kredittvurdering, fra 12,0% til 26,40%. Leasy er transparent med priser og gebyrer, og gir eksempler på totale lånekostnader. Kundenes individuelle økonomiske situasjon og kredittscore påvirker den faktiske renten.


Brukeropplevelse

Leasy har en grei nettside, som oppleves som brukervennlig selv om de ikke tilbyr Leasy min konto. Siden en stor del av selskapets virksomhet dreier seg om salg av hvitevarer og elektronikk, virker siden som en nettbutikk. Den inneholder mye informasjon, og det er lett å finne telefonnummeret til kundeservice.

Det som kan være vanskeligere å finne er mer informasjon om lånene de tilbyr. Likevel oppfattes siden som enkel å manøvrere seg i, kundeservice har gode åpningstider og det er i tillegg en ganske ukomplisert prosess å søke om lån.


Behandlingstid

Leasy tilbyr en rask og effektiv lånebehandlingsprosess. Etter innsending av lånesøknaden gjennomgår de søknaden og utfører en kredittsjekk. Behandlingstiden kan variere, vanligvis tar det noen timer til noen dager. Godkjente lånetilbud blir sendt til kunden for vurdering. Utbetaling av lånet avhenger av flere faktorer, inkludert bankens behandlingstid. Leasy streber etter en effektiv prosess, men individuelle omstendigheter kan påvirke tidsrammen.


Ekstra fordeler

Leasy tilbyr attraktive tilleggsfordeler, inkludert produktfinansiering for elektronikk og hvitevarer. Lånekalkulatoren hjelper kunder med å forstå månedlige betalinger. Lånetilbudet er fleksibelt med lånebeløp opptil 70 000 NOK og løpetider mellom 24 og 60 måneder. Leasys brukervennlige nettsted gir tilgang til informasjon og lånesøknadsprosess.


LEASY Lånekalkulator
10 000 kr 50 000 kr
12 måneder 60 måneder
12.05 % 39.09 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Leasy – Lån

LEASY

Lånebeløp 10 000 – 50 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Rente 9.9 – 23.9 %
Effektiv rente 12.05 – 39.09 %
Alder 24 år
Årlig inntekt 0 kr

Fordeler

 • Fleksible lånealternativer opp til 70 000 NOK.
 • Gjennomsiktige priser og gebyrer.
 • Brukervennlig nettsted med nyttige verktøy.

Ulemper

 • Begrenset tilgjengelighet av kundeanmeldelser.
 • Ingen spesifikk informasjon om behandlingstid for lån.
 • Mulige forsinkelser utenfor deres kontroll ved utbetaling av lån.

Kundeservice

Kundeservice er en viktig del av enhver virksomhet, og Leasy er intet unntak. På deres nettside er det enkelt å finne kontaktinformasjon, noe som gjør det enkelt for kunder å komme i kontakt med dem. De tilbyr flere kanaler for kundekommunikasjon, inkludert telefon og e-post.

Når det gjelder omdømmet til Leasys kundeservice, er det imidlertid begrenset med tilgjengelige anmeldelser på nettet. På Trustpilot er det ingen anmeldelser av Leasy i Norge, noe som kan indikere at kundene enten er nøytrale eller ikke har følt behov for å dele sine erfaringer. Det er også begrenset med informasjon tilgjengelig på Google.

Det er viktig å merke seg at fravær av negative anmeldelser ikke nødvendigvis betyr at tjenesten er perfekt. Det kan også bety at kundene ikke har hatt noen bemerkelsesverdige problemer, eller at de ikke har følt behov for å dele sine erfaringer.

Generelt sett, ser det ut til at Leasy legger vekt på å være tilgjengelig for sine kunder, men det er begrenset med tilgjengelig informasjon om kvaliteten på deres kundeservice. For en mer nøyaktig vurdering, ville det være nyttig med mer tilbakemelding fra kunder.

Selskapsinformasjon

SelskapLeasy Norge AS
AdressePostboks 6020 Etterstad, 0601 Oslo
E-postinfo@leasy.no
Telefonnummer66 101 000

Åpningstider

Mandag08:00 – 17:00
Tisdag08:00 – 17:00
Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 17:00
LerdagStengt
SendagStengt

Pris

Leasy tilbyr lån opptil 70 000 NOK med en løpetid mellom 24 og 60 måneder. Nominell rente varierer fra 12,0% til 26,40%, basert på en individuell kredittvurdering. Dette er i tråd med mange andre lånetilbydere i Norge, men det er viktig å merke seg at den faktiske renten vil avhenge av kundens individuelle økonomiske situasjon og kredittscore.

Leasy er også ganske transparent når det gjelder deres priser og gebyrer. På deres nettside er det enkelt å finne informasjon om renter og gebyrer, og de gir eksempler på totale lånekostnader for forskjellige produkter og lånebeløp. Dette gjør det enklere for kunder å forstå de totale kostnadene forbundet med et lån.


krav

 • Minimumsalder: 21 år
 • Bosted: Må ha bodd i Norge i 2 år
 • Gjeldsregister: Ingen betalingsanmerkninger

Brukeropplevelse

Leasys nettsted er intuitivt og brukervennlig, både på mobil og desktop. Nettstedet har et rent og oversiktlig design, noe som gjør det enkelt for brukere å navigere og finne den informasjonen de leter etter. Hovedmenyen er tydelig merket og gir tilgang til viktig informasjon om lån, produkter, og kontaktinformasjon.

Lånekalkulatoren på hjemmesiden er et nyttig verktøy for potensielle låntakere. Den lar brukere justere lånebeløp og løpetid for å se hvordan dette påvirker den månedlige betalingen. Dette gir en umiddelbar forståelse av hvordan ulike lånescenarier kan påvirke den månedlige betalingen.

Produktseksjonen er også godt organisert, med klare bilder og detaljerte beskrivelser av hvert produkt. Finansieringsinformasjon er tydelig vist for hvert produkt, inkludert månedlig betaling, total kostnad, og effektiv rente.

Kontaktinformasjon er lett tilgjengelig, og det er å sende en forespørsel eller starte en lånesøknad. Alt i alt gir Leasys nettsted en positiv brukeropplevelse, med navigasjon og tilgang til nødvendig informasjon.


Behandlingstid

Leasy tilbyr en effektiv lånebehandlingsprosess. Når en lånesøknad er sendt inn, gjennomgår Leasy søknaden og utfører en kredittsjekk for å bestemme lånebeløpet og renten. Selv om den eksakte behandlingstiden ikke er spesifisert på nettstedet, er det vanlig for slike prosesser å ta alt fra noen timer til noen dager, avhengig av ulike faktorer som søknadens kompleksitet og kundens kredittverdighet.

Når lånet er godkjent, vil lånetilbudet bli sendt til kunden. Kunden har deretter muligheten til å vurdere tilbudet før de aksepterer det. Igjen, den eksakte tiden det tar å motta lånetilbudet er ikke spesifisert, men det er vanligvis en effektiv prosess.

Når det gjelder utbetaling av lånet, er det også avhengig av flere faktorer, inkludert bankens behandlingstid. Det er viktig å merke seg at selv om Leasy streber etter å gjøre prosessen så effektiv som mulig, kan det være forsinkelser som er utenfor deres kontroll.

Generelt sett, tilbyr Leasy en effektiv og strømlinjeformet lånebehandlingsprosess, selv om den eksakte tidsrammen kan variere avhengig av individuelle omstendigheter.


Ekstra fordeler

Leasy tilbyr en rekke tilleggsfordeler som kan være attraktive for potensielle låntakere. En av de mest bemerkelsesverdige fordelene er deres produktfinansiering. Leasy tilbyr finansiering for en rekke produkter, fra elektronikk som iPads og AirPods, til hvitevarer og mobiltelefoner. Dette gir kundene muligheten til å kjøpe produkter de trenger eller ønsker, og betale for dem over tid.

En annen fordel er deres lånekalkulator, som gir potensielle låntakere muligheten til å se hvordan ulike lånebeløp og løpetider vil påvirke deres månedlige betaling. Dette er et nyttig verktøy som kan hjelpe kundene med å ta informerte beslutninger om lån.

Leasy tilbyr også en høy grad av fleksibilitet i sine lån. Med lån opptil 70 000 NOK og løpetider mellom 24 og 60 måneder, kan kundene tilpasse lånet til deres spesifikke behov og økonomiske situasjon.


Ytterligere informasjon

Leasy er ikke bare en låneleverandør, men også en leverandør av forskjellige produkter som kan finansieres gjennom deres tjenester. De tilbyr en rekke produkter, fra PCer og spillutstyr, til TVer og lydutstyr, hvitevarer, telefoner, og husholdningsapparater. Dette gir kundene muligheten til å kjøpe produkter de trenger eller ønsker, og betale for dem over tid.

I tillegg til deres låne- og finansieringstjenester, tilbyr Leasy også en rekke ressurser og verktøy på deres nettside. Dette inkluderer en lånekalkulator som hjelper kundene med å forstå hvordan ulike lånebeløp og løpetider vil påvirke deres månedlige betaling.

Leasy legger også vekt på kundeservice, og tilbyr flere kanaler for kundekommunikasjon, inkludert telefon og e-post. Dette gjør det enkelt for kunder å komme i kontakt med dem hvis de har spørsmål eller trenger hjelp.

Alt i alt, Leasy tilbyr en omfattende tjeneste som går utover tradisjonelle lån, og gir kundene fleksibilitet og valgmuligheter når det kommer til finansiering.


Konklusjon

Leasy er en velkjent låneleverandør i Norge, kjent for sin fleksibilitet og brukervennlighet. De tilbyr lån opptil 70 000 NOK med en løpetid mellom 24 og 60 måneder, og en nominell rente som varierer fra 12,0% til 26,40%, basert på en individuell kredittvurdering. Leasy er også transparent når det gjelder deres priser og gebyrer.

Leasys kundeservice er lett tilgjengelig, selv om det er begrenset med tilgjengelige anmeldelser på nettet. Nettstedet deres er intuitivt og brukervennlig, både på mobil og desktop, og tilbyr en rekke nyttige verktøy som lånekalkulatoren.

Leasy tilbyr også en rekke tilleggsfordeler, som produktfinansiering for en rekke varer, fra elektronikk til hvitevarer. Dette gir kundene muligheten til å kjøpe produkter de trenger eller ønsker, og betale for dem over tid.

Til slutt, Leasy tilbyr en effektiv og strømlinjeformet lånebehandlingsprosess, selv om den eksakte tidsrammen kan variere avhengig av individuelle omstendigheter. Alt i alt, Leasy tilbyr en omfattende tjeneste som går utover tradisjonelle lån, og gir kundene fleksibilitet og valgmuligheter når det kommer til finansiering.

Matchbanker > Låne penger > Anmeldelse av LEASY

Siste nytt