Sambla anmeldelse

Sambla er en låneformidler på nett som tar på seg jobben med å samle inn tilbud på lån fra forskjellige långivere på dine vegne. For om du vil ha de beste betingelsene så bør du søke hos flest mulig långivere. Og du kan spare en del tid ved å la andre gjøre denne jobben for deg. I denne anmeldelsen kan du lese om hva du kan forvente deg og annen nyttig informasjon.

8.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
8
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Sambla produkter

1 984 har valgt dette de siste 31 dagene
9.0
Anmeldelse
Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 6.9 – 28.09 %
 • Sammenligne 17 banker
 • Enkel sammenligning
 • Velg det beste tilbudet!
Eksempel: Samlet lånebeløp: 150 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Nominell rente: 11,66 % | Effektiv rente: 12,91 % | Kostnad: 51 117 | Anslått månedlig kostnad: 3 352 kr | Totalt å betale: 201 117 kr | Låneperiode: 1 – 15 år | Nominell rente varierer fra minimum 6,90 % til maksimum 28,09 %. | Maximum nominell rente: 28,09 %. (Annonse)

Om Sambla

Sambla ble etablert i 2014 som en låneformidler. Hvor de tar på seg jobben med å søke lån for deg og sammenligner tilbudene du får basert på dine forutsetninger. Med kontorer i Norge og Sverige har de hjulpet rundt 400.000 kunder i dag med å finne lån som passer.

Hos Sambla sammenligner de lån hos over 20 forskjellige långivere og banker. Her kan man få mange forskjellige typer lån i de fleste størrelser etter hvilket behov man skulle ha. Ved å sammenligne lån fra disse långiverne kan de hjelpe deg med å finne noen av de beste betingelsene som finnes på markedet i dag.

Prosessen med å søke om lån til alle disse långiverne og bankene på dine vegne er en tjeneste som de tilbyr helt uforpliktet og uten noen form for kostnad. Så du taper ingenting på å søke. Tvert imot så har du potensielt mye penger å spare på en slik tjeneste.

Oppsummering av anmeldelsen

Før man skal ta avgjørelse om hvilken tjeneste man skal bruke for å søke om lån så er det en fordel å kunne litt om de som er av interesse. Heldigvis er dette noe vi vil hjelpe deg med, slik at du kan gjør en god og reflektert avgjørelse basert på den informasjonen som er tilgjengelig. I denne anmeldelsen tar vi for oss hvor god behandling du får som kunde, hvilke betingelser de kan tilby og hva du ellers kan forvente.


Kundeservice

10

Dersom man har spørsmål eller utfordringer bli kundeservice fort viktig. Hos Sambla får man god hjelp over telefon eller e-post. De er blide og imøtekommende, og du ikke trenger å vente lenge på svar. De har ganske så gode åpningstider i ukedagene, men er ikke tilgjengelig i helger.


Pris

8

For å sørge for at du får best mulig pris på ditt lån bør du sørge for at du får tilbud fra flest mulig långivere. Ved å sammenligne tilbud fra over 20 banker så kan Sambla hjelpe deg med dette og potensielt gi deg noen av de beste betingelsene.


Brukeropplevelse

10

Når man skal se på en brukeropplevelse så må man se på alle deler av løpet fra før man søker til kundeforholdet er over. Hos Sambla er det meste av informasjon lett tilgjengelig, man kan enkelt søke og man får god oppfølging underveis.


Behandlingstid

10

Innimellom kniper det og man trenger penger raskt. I dag trenger man sjeldent å vente lenge for å få innfridd et lån. Det samme gjelder hos Sambla hvor de normalt samler inn tilbud fra alle sine långivere innen et døgn.


Ekstra fordeler

5

Hos mange långivere kan man få flere tjenester, men Sambla har kun fokus på å gjøre jobben for deg med å samle inn tilbud. Noe som er en ekstra fordel i seg selv sammenlignet med individuelle långivere. Du kan eventuelt dra nytte av fordeler hos valgt långiver.


Sambla Lånekalkulator
5 000 kr 600 000 kr
12 måneder 180 måneder
6.9 % 28.09 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Sambla

Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 6.9 – 28.09 %
Alder 18 år

Fordeler

 • Lave krav
 • Sammenligner tilbud for deg
 • Potensielt veldig gode renter

Ulemper

 • Har ikke chat
 • Tilbyr kun lån
 • Ingen kundeservice i helgene

Kundeservice

10

I mange kundeforhold så ender man ikke med å dra stor nytte av en kundeservice, men når man faktisk først trenger det så vil man gjerne ha en som fungerer bra. Derfor har vi det som en viktig del av vår anmeldelse og vi mener dette er også noe du bør være bevisst på.

Hos Lendo har de ganske så gode åpningstider i ukedagene slik at man kan lett komme i kontakt med de. Her kan du ta kontakt via telefon eller e-post, men de har ingen chat. Man trenger normalt ikke vente særlig lenge på å få svar. 

Det ser ut til at de har en tilstrekkelig effektiv og kompetent kundeservice. Dette bidrar gjerne til at man vil før seg godt ivaretatt og at dersom man skulle få utfordringer underveis vil man være trygge på at man får den hjelpen man trenger.

Selskapsinformasjon

SelskapSambla
AdresseArbins gate 2, 0253 Oslo
E-postkundeservice@sambla.no
Telefonnummer(+47) 33 22 29 70

Åpningstider

Mandag09:00 – 20:30
Tirsdag09:00 – 20:30
Onsdag13:00 – 20:30
Torsdag09:00 – 20:30
Fredag09:00 – 17:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Pris

8

Som nevnt i introduksjonen så har man en del muligheter når man skal søke om lån å låne penger og man burde bruke disse til å sørge for at man får de beste betingelsene som er mulig. Den beste måten å gjøre dette på er ved å sørge for at man får tilbud fra flest mulig långivere.

Ved å samle inn tilbud fra over 20 forskjellige långivere så kan Sambla potensielt gi deg veldig gode betingelser. For selv om du kan selvfølgelig gjøre denne jobben selv så er det mulig at du kan gå glipp av noen av disse. Derfor kan det lønne seg at du lar noen andre stå for denne jobben, men du bør fortsatt sørge for at du er bevisst på hvor mye lånet faktisk koster.

Hos Sambla har de ganske lave krav for å søke om lån, men det er ikke nødvendigvis at det er de samme kravene hos alle långivere de søker hos. I noen tilfeller kan dette bety at du vil få færre tilbud og at noen av disse tilbudene kan bli ganske så dyre. 


Sambla krav

 • Må ha fylt 18 år
 • Må ha en fast månedlig inntekt på minst 10.000 kr
 • Det er en fordel om du ikke har betalingsanmerkninger


Brukeropplevelse

10

Hvilke brukeropplevelse noen har trenger ikke nødvendigvis være den samme som du vil ha. Derfor er det viktig at man ser på helheten av hva man kan forvente og dette er noe vi har gjort. Vi ser på hele løpet fra før man søker og helt til endt kundeforhold i denne anmeldelsen.

Før man søker så vil man jo gjerne ha litt informasjon om hva man kan søke om og hvem man søker gjennom. Denne informasjonen er lett tilgjengelig med en gang du kommer inn på Sambla sine nettsider. Videre så er det veldig enkelt å søke om lån, hvor de gjør resten av jobben fram til du får tilsendt et eventuelt tilbud.

Dersom man er fornøyd med tilbudet man får så er prosessen videre også enkel å forholde seg til. De vil normalt gi deg god oppfølgning og veiledning, samt god støtte fram til endt kundeforhold.


Behandlingstid

10

Innimellom så er det kritisk å få penger så raskt som mulig og da er det å kunne søke om lån på internett som regel en redning. Siden det meste av slike prosesser skjer automatisk så trenger man normalt ikke å vente lenge.

Hos Lendo så skryter de selv av at det ikke trenger å ta mer enn 2 minutter å søke og at de får svar fra alle långivere innen 24 timer og vil derfor kunne gi deg et tilbud innenfor denne tiden. Videre så blir normalt penger utbetalt innen 1 til 3 dager fra når du aksepterer et tilbud. De reklamerer også for at du kan få innfridd lån på dagen, hvor det er spesielt enkelt med smålån eller lån som gjerne blir kalt SMS lån.


Ekstra fordeler

5

I dag er det ganske så vanlig at långivere tilbyr flere tjenester enn bare det å låne ut penger. Dette er like normalt for de som sammenligner lån da de tilbyr tjenester hvor man bruker andre parter.

Det at de faktisk sammenligner lån fra flere blir en ekstra fordel sammenlignet med individuelle långivere som bare kan gi deg et tilbud. Så dette er en god tjeneste om du trenger refinansiering eller penger til hvilket som helst annet formål.

Selv om de selv ikke tilbyr andre tjenester hos Sambla så kan det være mulig at den långiveren du eventuelt velger gjennom de har andre tjenester du kan dra nytte av. Så dette er alltids verdt å ta en titt på dersom man er ute etter mer enn bare å låne penger.


Konklusjon

Dersom man skal få de beste betingelsene på et lån så blir man normalt avhengig av å søke hos flest mulig långivere før man tar en avgjørelse. Siden det er så mange långivere der ute kan det bli vanskelig og tidkrevende å søke hos de riktige.

Hos Sambla leverer de en tjeneste hvor de gjør det meste av denne jobben for deg. Hvor du kun trenger å søke én plass. Deretter vil de kunne sammenligne hos over 20 andre långivere og komme tilbake til deg med det beste tilbudet mulig. Dette går også raskt og effektivt så du trenger ikke vente lenge på tilbakemelding.

Selv om man kan bruker en låneformidler som Sambla så er det fortsatt viktig at du ser på de helhetlig kostnadene av lånet du søker på. Selv om et lån kan være en fantastisk løsning på å håndtere utfordringer som dukker opp gjennom livet så må du selv sørge for at dette er noe du kan håndtere gjennom hele løpetiden.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Sambla

Anmeldelser: 6788 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjerne
89%
4 stjerne
9%
3 stjerne
1%
2 stjerne
0%
1 stjerner
1%
CS
christian støver 1 Anmeldelse
TrustScore: 1

Søkte refinansiering

Søkte refinansiering, et lite lån samt 2 mindre kredittkort. Fikk (og får fremdeles) masse tilbud fra Sambla. Uansett, det ble noe rot med betalinger, og jeg søkte lån i en annen bank litt senere. Sambla var med hele tiden, da de er utrolig aggresive. Lånet jeg søkte sist ble av en merkelig grunn betalt til Sambla, og siden februar har de forsøkt å betale tilbake. Mens jeg har fått dobbelt så mye i gjeld som jeg hadde, og betaler nå på 2 lån a kr 300.000,- istedet for 1 lån. I tillegg maser det på penger for forsikring på det lånet som skulle vært nedbetalt, men som Sambla har tatt pengene for. Det er så dustete at det blir vanskelig å forklare, men etter hjelp fra disse svindlerne, så har jeg 300.000,- mer i gjeld, de har 300.000,- mer på konto, og samtidig er de frekke nok til å kreve inn forsikringspenger for pengene. Lånet ble betalt Sambla 11.02.24, og dette er enda ikke i orden.

I
Ida K H Langberg 5 Anmeldelser
TrustScore: 5

Kjempe koselig

Kjempe koselig

Adam K. Ørseng
Adam K. Ørseng 3 Anmeldelser
TrustScore: 1

Sambla har NULL kontroll

Useriøse, frekke og nedlatende «kundebehandlere», om dem i det hele tatt kan kalles det. Etter å ha sjekket hvilken lånegiver som kunne gi meg best tilbud, valgte jeg dessverre å gå gjennom Sambla’s nettsider for flere år siden. Etter å ha ringt flere ganger daglig fra forskjellige nummer i flere uker dem siste månedene, hvorpå alle nummer ble blokkert, svarte jeg tilslutt. Den «kundebehandleren» som ringte var kun interessert i å vite hvor mye renter jeg betalte fra den lånegiveren jeg valgte da og var KUN ute etter å tilby meg et nytt tilbud. Nå skal det også sies at det lånet jeg valgte da, er tilbakebetalt og avsluttet for over 2,5(!) år siden, men det ville ikke denne «kundebehandleren» høre på og fortsatte å presse på for å selge meg et nytt tilbud. Han var pågående, frekk og nedlatende, så det sier seg selv at det ikke ble noen hyggelig avslutning på den samtalen. Jeg ga en klar beskjed om at mine personopplysninger skal slettes og at jeg ikke skal kontaktes fra dem igjen. Har ikke tro på at det blir gjort, da Sambla og deres «kundebehandlere» har NULL kontroll på hva dem driver med og KUN er interessert i å selge.

Matchbanker > Låne penger > Långivere > Sambla anmeldelse

Siste nytt