Anmeldelse av Uno Finans

Uno Finans er en norsk formidler av lån på vegne av 21 ulike banker. Her kan du søke om lån fra 10 000 kroner opptil 600 000 kroner, samt refinansiering og omstartslån. Selskapet har håndtert 150.000+ søknader og har en utmerket score fra sine kunder. Alt foregår på deres svært brukervennlig plattform slik at du raskt kan hente tilbud fra flere banker samtidig. 

8.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
8
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Uno Finans

5 156 har valgt dette de siste 31 dagene
9.4
Anmeldelse
Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 5.01 – 24.4 %
 • 4.8⭐ på Trustpilot
 • Snakker med bankene for deg
 • Koblet til 21 banker
Eksempel: Samlet lånebeløp: 150 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Årlig nominell rente: 10,10 % | Effektiv rente: 11,31 % | Etableringsgebyr: 0 kr | Kostnad: 43 467 | Anslått månedlig kostnad: 3 225 kr | Totalt å betale: 193 467 kr. | Låneperiode: 1 – 15 år | Nominell rente varierer fra minimum 4,9 % til maksimum 24,9 % | Maximum nominell rente: 24,90 %. (Annonse)

Om Uno Finans

Uno Finans er en norsk finansagent som formidler lån til privatpersoner. Selskapet formidler i dag lån på vegne av 21 forskjellige banker, noe som betyr at du raskt og enkelt kan innhente tilbud fra mange av de største bankene i Norge. De er en selvstendig aktør som i stor grad eies av ansatte og ledelsen i selskapet. 

Hos Uno Finans kan du søke om lån, forbrukslån, refinansiering, boliglån og såkalte omstartslån. Her er det viktig å merke seg at flere av disse krever sikkerhet og er derfor ikke tilgjengelig for alle. Det som har gjort Uno Finans populær hos nordmenn de siste årene er den utrolig brukervennlige plattformen deres. Her får du full oversikt over mange av de største bankene og kan selv finne det tilbudet som passer deg best. 

Alt du trenger gjøre er å fylle ut én søknad, så vil Uno Finans sende denne til alle långivere som du kvalifiserer for. 

Oppsummering av anmeldelsen

Skal du søke om lån på nett er det viktig å vite at du gjør dette hos den banken som gir deg det beste tilbudet. Her ønsker vi å være transparente på hvordan vi har vurdert forskjellige tilbydere, og vil derfor ta deg grundigere gjennom dette i de neste avsnittene. Her kan du se hva vi vektlegger når vi skal vurdere om en långiver bør listes på siden vår eller ikke. 


Kundeservice

10

De færreste tenker over kundeservice når de skal søke om lån, men dette kan faktisk være et viktig kriterium. Vi tar derfor alltid en grundig gjennomgang av hvordan man kommer i kontakt med dem, hvilke åpningstider de har og ikke minst hva de kan bistå med når vi skal vurdere aktører. 


Pris

8

Uansett om du søker refinansiering eller nytt lån uten sikkerhet, så vil det være greit å ikke betale mer enn nødvendig. Vi passer derfor på at alle tilbydere vi anbefaler tilbyr konkurransedyktige vilkår på tjenestene sine. Her er det viktig å merke seg at det er individuelle vurderinger som fastslår din endelige rente. 


Brukeropplevelse

10

Det bør være enkelt å søke om lån på nett og dette er noe vi alltid tester. Vi ser på hvor enkelt det er navigere seg rundt på nettsiden, finne svar på det man måtte ha av spørsmål og ikke minst hvor lett det er å sende inn søknaden din. 


Behandlingstid

10

En digital søknad bør behandles omgående og sørge for at man raskt får pengene på konto. Her er det viktig å merke seg at Uno Finans kun formidler lån på vegne av andre banker, og det er disse som vil behandle søknaden din. Uno Finans kan derfor gjøre lite for å påvirke hvor fort en søknad blir behandlet hos den aktuelle banken. 


Ekstra fordeler

5

Du vil ikke finne noe ytterligere lojalitetsprogram og lignende hos Uno Finans. Her er det en enkel søknadsportal som gjør det mulig å sende én søknad til flere banker som er tjenesten. Dette kan du gjøre helt kostnadsfritt og motta uforpliktende tilbud. Noen av bankene kan ha egne fordeler, men disse vil da tilbys av banken – ikke gjennom Uno Finans. 


Unofinans Lånekalkulator
10 000 kr 600 000 kr
12 måneder 180 måneder
5.01 % 24.4 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Uno Finans

Unofinans

Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Rente 5.01 – 24.4 %
Effektiv rente 5.01 – 24.4 %
Etableringsgebyr 900
Alder 25 år
Årlig inntekt 120 000 kr

Fordeler

 • Rask søknad til opptil 21 forskjellige banker
 • Tilbyr mange forskjellige typer lån 
 • Mange informative artikler om lån og privatøkonomi
 • Kundeservice som kan bistå ved spørsmål

Ulemper

 • Må være over 20 år 
 • Kan ta noen dager før man får svar fra alle bankene
 • Høy rente knyttet til lån uten sikkerhet

Kundeservice

10

Når man skal søke om nytt lån er det viktig å vite at man kan få hjelp der man ønsker dette. Her tilbyr Uno Finans telefon og e-post som de to alternativene deres. Disse er tilgjengelig mandag til torsdag 08 – 20, fredag 08 – 18, lørdag 09 – 17 og søndag 10 – 16. Dette betyr at du kan komme i kontakt med en kunderådgiver stort sett hele uken. 

I tillegg til kundeservice har de en rekke informative artikler som dekker privatøkonomi, lån og refinansiering som kan komme med nyttig informasjon. Du kan også finne svar på en rekke vanlige spørsmål i deres ofte stilte spørsmål seksjon som tar for seg brorparten av søknadsprosessen slik den står i dag. 

Her er det viktig å huske at kundeservice hos Uno Finans kun kan bistå med spørsmål knyttet til søknadsprosessen på plattformen deres. Har du spørsmål om søknaden etter at den har gått til en bank må du ta kontakt direkte med banken, da Uno Finans ikke har noen påvirkningskraft på søknadene hos banken. 

Selskapsinformasjon

SelskapUno Finans
AdresseSkippergata 33, 0154 Oslo
Telefonnummer(+47) 40  00 51 60

Åpningstider

Mandag08:00 – 20:00
Tirsdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 18:00
Lørdag09:00 – 17:00
Søndag10:00 – 16:00

Pris

8

Når du søker om lån gjennom Uno Finans går søknaden din ut til en rekke ulike banker. Dette betyr at det er de individuelle bankene som fastsetter kostnaden på lånet ditt. Du må derfor søke om et lån før du vil se hvilke kostnader som vil være knyttet til det aktuelle tilbudet ditt. 

Her er det greit å merke seg at alle søknader sendt gjennom Uno Finans er uforpliktende frem til du signerer på lånetilbudet ditt. Du kan dermed søke om lån, sammenligne vilkår og deretter bestemme deg uten at du påløper noe kostnader underveis. Dette kan være kjekt for deg som ønsker å se hvilke muligheter som finnes der ute. 

Når du begynner å motta tilbud på din Uno Finans konto er det viktig at du sammenligner de endelige betingelsene før du takker ja til et lån. Det kan være ulikheter i hvordan långiverne vurderer søknaden din, og dermed også hvilke betingelser de stiller for lånet ditt.


Uno Finans krav

 • Du må være over 20 år for å kunne søke lån gjennom Uno Finans
 • Det må foreligge dokumentasjon på fast inntekt
 • Kunne bestå en kredittsjekk 

Brukeropplevelse

10

Uno Finans tilbyr en brukervennlig og moderne plattform som gjør det utrolig enkelt å sende inn en søknad. Her fyller du ut informasjonen din med deres lånekalkulator og deretter personalia. Når dette er ferdig kan du verifisere informasjonen din før den sendes ut til bankene. Gjennom hele veien får du en status på hvor i søknaden du er, slik at du vet hva som gjenstår. 

Straks søknaden din er sendt ut er det bare å smøre seg med tålmodighet. De fleste bankene vil svare raskt, men det kan ta noen virkedager før du har fått svar fra alle aktørene. Når disse kommer inn kan du se hvilke betingelser de ulike leverandørene kan tilby og sammenligne disse. 

Skulle du være fornøyd med en av tilbudene kan du signere låneavtalen direkte med denne tilbyderen. Da er det de som tar over resten av prosessen med verifikasjon og utbetaling av lånebeløpet du har fått innvilget.


Behandlingstid

10

Selve søknadsprosessen med Uno Finans er relativt rask og tar noen minutter å gjennomføre. Imidlertid er det viktig å merke seg at du også må påregne behandlingstid ute hos de forskjellige bankene som mottar søknaden din. Dette er ikke noe Uno Finans kan påvirke, og det tar gjerne noen virkedager før man får svar fra alle bankene. 

Når søknadene har gått ut til bankene vil de måtte gjennomføre en kredittvurdering og deretter opprette et tilbud til deg. Det er dette som gjør at det kan ta noen dager før man får svar på en søknad sendt gjennom Uno Finans. Her er det greit å merke seg at denne ventetiden hadde påløpt uansett om du sendte søknaden individuelt eller gjennom en låneagent. 

Straks tilbudene begynner å tikke inn vil du bli presentert med de beste basert på vilkårene du har oppnådd. Du kan selvfølgelig se alle tilbudene du mottar, men disse vil være rangert etter hvor attraktive de er. På denne måten kan du raskt og enkelt se hvilke som er best egnet for ditt behov og fortsette med den banken som tilbyr dette tilbudet. 


Ekstra fordeler

5

Produktet til Uno Finans er rask og enkel søknad om lån hos flere banker samtidig. De har ikke noen tjeneste som strekker seg utover dette, da det gjerne ville påført unødvendige kostnader for brukerne sine. Når det er sagt, så kan det være at noen av bankene tilbyr lojalitetsprogram og kundeprogram til sine kunder. 

Dette er noe du eventuelt må ta videre med den aktuelle banken, og har ingenting med bruken av Uno Finans å gjøre. Her handler det bare om å finne det beste lånet til til de laveste prisene for økonomien din. Når det er sagt, så har de en liste over alle samarbeidspartnere på nettsiden sin – så du kan enkelt ta en titt på hvilke banker som eventuelt tilbyr denne typen tjenester. 


Konklusjon

Uno Finans er en norsk låneagent som har bistått mer enn 150.000 nordmenn med å finne et billigere lån. Her kan du hente inn lån fra opptil 21 forskjellige banker ved hjelp av én søknad, så sparer du mer tid og får et bredere sammenligningsgrunnlag. Selskapet har en brukervennlig og enkel plattform som gjør det lettere å finne frem til de beste tilbudene. Bare bruk lånekalkulatoren på hjemmesiden deres så vil du raskt kunne sende ut en søknad basert på dine behov og ønsker. 

Når du mottar tilbud gjennom Uno Finans vil disse bli presentert etter vilkårene de stiller. På denne måten kan du raskt finne frem til det beste tilbudet, men også ha andre tilbud å sammenligne med slik at du ser hvordan bankene skiller seg ut.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Unofinans

Anmeldelser: 2125 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjerne
88%
4 stjerne
8%
3 stjerne
1%
2 stjerne
0%
1 stjerner
3%
JP
Jolanta Puchalska 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Effektivt ble jeg positivt overrasket…

Effektivt ble jeg positivt overrasket 🤗🌷🍀

RS
REIDUN SYNN�VE 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Forklaring å hjelp

Veldig hyggelige å god forklaring

Rune Fredriksen
Rune Fredriksen 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Rune Leite Fredriksen, jeg er veldig fornøyd med den gode behandling og hjelp du får her.

Jeg har No fått hjelp flere ganger, å er veldig fornøyd med den gode behandling og oppfølging jeg har fått her. Anbefaler dei til andre som trenger hjelp til noe.

Matchbanker > Låne penger > Anmeldelse av Uno Finans

Siste nytt