DigiFinans anmeldelse

DigiFinans er en nordisk låneagent som formidler lån uten sikkerhet, refinansiering og smålån på vegne av flere nordiske banker. Her kan du raskt og enkelt sende inn en søknad til flere banker samtidig. Nettsiden er en del av svenske Sambla Group – et selskap som i mer enn 20 år har tilbudt tjenester i forbrukermarkedet. 

8.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
8
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

DigiFinans

226 har valgt dette de siste 31 dagene
8.1
Anmeldelse
Lånebeløp 25 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 5.01 – 25 %
 • Lån inntil 600 000 kr
 • Søk gratis og uforpliktende
 • Mulig å søke med en medsøker
Eksempel: Samlet lånebeløp: 250 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Nominell rente: 11,69 % | Effektiv rente: 12,85 % | Etableringsgebyr: 950 kr | Kostnad: 122 410 | Anslått månedlig kostnad: 4 433 kr | Totalt å betale: 372 410 kr | Låneperiode: 1 – 15 år | Nominell rente varierer fra minimum 4,90 % til maksimum 21,95 %. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01 % til maksimum 25,00 %. | Maximum effektiv rente: 25,00 %. (Annonse)

Om DigiFinans

DigiFinans er en nordisk finansagent som lar deg hente inn tilbud fra opptil 15 forskjellige banker. De jobber i dag med mange av de største bankene i privatmarkedet og har hjulpet mer enn 400 000 forbrukere å oppnå bedre vilkår på lånet sitt. I dag er DigiFinans en merkevare under Sambla Group – et svensk selskap som driver med virksomhet i hele norden. 

Som en finansagent går tjenesten deres ut på å gjøre søknadsprosessen så enkel som mulig for deg. Dette foregår ved at du kan sende den samme søknaden til en rekke ulike banker, for deretter å vente på et uforpliktende tilbud. På denne måten kan du konkurranseutsette finansieringen din og oppnå bedre betingelser. 

Selskapet har får en rekke positive tilbakemeldinger og kan i dag vise til mange av de største bankene i Norden. Viktigst av alt er at tjenesten er 100% gratis for deg å bruke, så du har ingenting å tape på å gi DigiFinans et forsøk. 

Oppsummering av anmeldelsen

For å sammenligne banker og lån på et likt grunnlag har vi utarbeidet fem forskjellige punkter vi legger til grunn. Her ser vi på hvordan de tilbyr kundeservice til kundene sine, hvor enkelt det er å søke om lån og ikke minst hvilke kostnader det er knyttet til produktet deres. På denne måten kan du enklere gjøre informative valg. 


Kundeservice

10

Skulle du ha spørsmål eller problemer underveis er det viktig at man lett kommer i kontakt med kundeservice. Her kan Digifinans tilby chat, telefon og e-post som besvares alle virkedager mellom 0900 – 1600. I tillegg har de et godt utvalg artikler og ofte stilte spørsmål som lar deg feilsøke selv. 


Pris

8

DigiFinans lar deg hente inn lån fra ulike banker og det er disse bankene som setter de endelige vilkårene for lånet ditt. Her er det greit å merke seg at man oftest vil oppnå de beste betingelsene ved å bruke en låneagent, da bankene må kjempe om å tilby deg de beste vilkårene. 


Brukeropplevelse

10

DigiFinans tilbyr en enkel og brukervennlig nettside. Du trenger bare benytte deg av kalkulatoren på forsiden deres som raskt danner grunnlaget for søknaden din. Her oppgir du bare hvor mye du ønsker å låne, samt hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Deretter vil søknaden sendes videre til de ulike bankene som passer disse kriteriene. 


Behandlingstid

10

De ulike bankene må behandle søknaden din, men de fleste søkere vil oppnå et svar innen et par virkedager. Deretter vil du motta et tilbud basert på dette som du signerer digitalt dersom du aksepterer betingelsene. Helhetlig vil det derfor ta noen virkedager fra du søker til pengene kan utbetales fra banken. 


Ekstra fordeler

5

Det er ingen lojalitetsprogrammer eller andre kundefordeler hos DigiFinans utover muligheten til raskt og enkelt å søke hos flere banker samtidig. Her er det fokus på rask og enkel søknadsprosess, samt den nødvendige veiledningen underveis dersom du trenger dette. De har riktignok en del informative artikler på nettsiden sin som kan være nyttig å lese på før du skal lage en søknad. 


DigiFinans Lånekalkulator
25 000 kr 600 000 kr
12 måneder 180 måneder
5.01 % 25 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


DigiFinans

DigiFinans

Lånebeløp 25 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Rente 7.4 – 33.3 %
Effektiv rente 5.01 – 25 %
Etableringsgebyr 950
Alder 20 år

Fordeler

 • Rask og enkel søknadsprosess
 • Kan hente inn tilbud fra 15 banker samtidig
 • Tilbyr rådgivning for å lage søknad

Ulemper

 • Mangler noen større banker
 • Litt begrenset åpningstid på kundeservice

Kundeservice

10

Noen ganger er det greit å få hjelp underveis i prosessen. Da er det naturligvis kundeservice som skal gjøre denne jobben, og dette gjelder også hos DigiFinans. Her kan de tilby flere ulike måter å komme i kontakt på, noe som gjør det lettere for deg å velge den du er mest komfortabel med. 

Ønsker du komme i kontakt med DigiFinans kan du ringe inn på telefonen, men du kan også benytte deg av deres chat eller sende en e-post. Her blir alle henvendelser besvart i tidsrommet 0900 – 1600 på alle virkedager (mandag til fredag). I tillegg har de en rekke artikler på nettsiden sin som lar deg få svar på ofte stilte spørsmål. 

Mange av artiklene som er tilgjengelig på siden deres har også grundig gjennomgang av hvordan DigiFinans fungerer. Det kan derfor være anbefalt at man ser nærmere på disse før man tar kontakt med kundeservice. En del spørsmål vil nok automatisk bli besvart og man kan få nyttige tips til hvordan lage en gunstig søknad. 

Selskapsinformasjon

SelskapDigiFinans
AdresseArbins Gate 2, 0253 Oslo, Norge
Telefonnummer(+47) 21 40 37 34

Åpningstider

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
Lørdag
Søndag

Pris

8

Ettersom DigiFinans henter inn tilbud fra 15 ulike banker vil det være individuelle tilbud basert på søkerens finansielle situasjon. Dette betyr at beløp, eksisterende gjeld og inntekter vil påvirke den prisen og kostnaden du får i tilbudet ditt. Du vil derfor ikke få en eksakt pris før du eventuelt sender inn søknaden og mottar et tilbud.

Heldigvis står du helt fri til å gjøre nettopp dette ettersom søknaden din gjennom DigiFinans er uforpliktende. Når det er sagt, så har de et oppgitt renteeksempel som gir 12,85% effektiv rente. Eksempelet er bygget på et 250 000 kroners lån med 7 års nedbetalingstid. Et slikt eksempel er riktignok bare til illustrasjon, men det tar utgangspunkt i snittet fra brukere og kan derfor være en god indikasjon.


DigiFinans krav

Kravene vil variere litt avhengige av hvilken bank du søker hos, men innebærer:

 • Du må være over 20 år
 • Kunne vise til fast inntekt
 • Krav om sikkerhet ved betalingsanmerkninger

Brukeropplevelse

10

Brukeropplevelse er selvfølgelig en viktig del av prosessen, men hos DigiFinans benytter man seg primært av løsningen for å søke lån hos flere banker samtidig. Dette er riktignok langt enklere enn å søke manuelt hos alle bankene, men samtidig betyr det at store deler av prosessen ligger ute hos de aktuelle bankene. 

Forsiden deres er relativt enkel å benytte seg av, og du vil raskt få oversikt over hvilke banker du kan søke hos. Dette er basert på de opplysningene du selv oppgir i søknadsprosessen din. DigiFinans kan derfor brukes til å søke refinansiering, lån uten sikkerhet og smålån fra nordiske banker. 

 • DigiFinans gjør det enklere å søke hos flere banker samtidig ettersom du kan sende den samme søknaden flere steder. 
 • Du kan søke om lån fra 10.000 til 500.000 kroner, noe som gir høy fleksibilitet basert på dine egne behov. 
 • All informasjon er lett tilgjengelig slik at du slipper sammenligne og innhente denne på egenhånd.
 • DigiFinans presenterer tilbudene til deg basert på hvilken bank som gir deg det beste tilbudet, så kan du raskt starte på toppen. 

Behandlingstid

10

Det sier seg kanskje selv, men når man sender tilbudet til mange banker samtidig kan det ta litt tid å få svar. Selve prosessen hos DigiFinans tar sjeldent mer enn noen minutter, men bankene kan deretter ha ulik behandlingstid på søknadene sine. Dette betyr at du bør belage deg på et par virkedager før du får svar. 

Alle bankene må blant annet gjennomføre en kredittvurdering og innhente nødvendige opplysninger for å gi deg et konkurransedyktig tilbud. Straks de har gjort dette vil du motta tilbudet basert på de opplysninger de har funnet i gjeldsregisteret, samt du har oppgitt i søknaden din. 

Det er store ulikheter i prosessen hos bankene, men innen noen få virkedager bør du begynne å motta svar. Her kan det være lurt å gi det litt tid, så er du sikker på at du ikke går glipp av de beste tilbudene ved å takke ja til et tidligere mottatt tilbud.


Ekstra fordeler

5

En viktig grunn til at man velger et verktøy som DigiFinans handler om enkel søknad til flere banker. Her kan du raskt og enkelt skrive én søknad som deretter blir sendt til alle de relevante bankene hos DigiFinans. Nå betyr dette at opptil 15 banker kan motta søknaden din uten at du trenger fylle ut søknader hos hver eneste bank.

DigiFinans sin plattform sørger for at søknaden går til de bankene du matcher best med, noe som vil øke sannsynligheten for positivt svar på en søknad. Dette kan spare deg betydelig tid, samt øke sjansen din til å motta et positivt svar på søknaden din.


Konklusjon

DigiFinans er en finansagent som formidler lån på vegne av 15 ulike nordiske banker. Her kan du raskt og enkelt sende søknaden din til flere banker samtidig ved å bare fylle ut én søknad. Dette vil spare deg betydelig tid, samt øke sannsynligheten for at du får innvilget et lån hos en av bankene. 

Selskapet har raskt vokst til å bli en av de største innen sitt segment i Norden, og de har håndtert mer enn 400 000 ulike søknader siden oppstart i 2016. Dette har gjort dem til en attraktiv samarbeidspartner, og du vil derfor finne mange av de nordiske bankene listet på siden deres. 

Alle tilbud mottatt gjennom DigiFinans er uforpliktende, så du kan sammenligne tilbud og avslå dem dersom du finner noe bedre et annet sted. Fordelen med dette er at bankene må konkurrere om deg – og de er klar over at søknaden har gått til flere banker samtidig.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av DigiFinans

Anmeldelser: 983 • Bra
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerne
82%
4 stjerne
12%
3 stjerne
1%
2 stjerne
0%
1 stjerner
5%
RB
Renate Birgitte Jensen 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Veldig bra.

Koselig folk å snakke med.

RK
Roar kaasin 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Rask til bakemeld

Rask til bakemeld, god oppfølging . dessverre litt høy rente 🙂

DJ
Diana Junia Mukasa 1 Anmeldelse
TrustScore: 1

Jeg trengte låne men dere refinanserte…

Jeg trengte låne men dere refinanserte det. Det viset andre.

Matchbanker > Låne penger > DigiFinans anmeldelse

Siste nytt