Oversikt over Matchbanker

Dette er en sitemap som gir deg oversikt over Matchbanker, hva du kan lese om og hvor du finner det. På denne måten kan du enklere og raskere navigere deg frem til akkurat det du lurer på når det kommer til lån og søknadsprosessen.

 • Lån penger – Det er ikke alltid like lett og finne frem i jungelen av forskjellige långivere. Her kan du lese om hva det vil si å låne penger på nettet, søknadsprosessen og dine valgmuligheter. Du får også tips til hvordan du enkelt kan sette opp et budsjett. Sammen med deg vil Matchbanker finne frem til et bra, trygt og sikkert lån til deg.
 • Forbrukslån – På denne siden får du en oversikt over alt det du trenger å vite om online forbrukslån, både fordeler og ulemper. Videre får du en oversikt over hvordan Matchbanker fungerer. Matchbanker tar deg trinn for trinn frem til ditt neste lån. Til slutt presenteres også oppdaterte lister på de mest populære lånene denne måneden.
 • Smålån – Her kan du lese om de beste smålånene og hva du må tenke på før du tar opp et slikt lån. Du får også en oversikt over andre alternativer for deg som behøver penger, i tilfelle det viser seg at smålån ikke er noe for deg. Videre kan du se en oversikt over populære smålån i Norge denne uken.
 • Refinansiering – Her kan du lese om hva refinansiering er og når det lønner seg å refinansiere. Du kan også finne et eksempel på hvordan refinansiering fungerer. I tillegg kan du se en oversikt over de mest populære refinansieringslånene akkurat nå. Her kan du også lese om hva du må tenke på før du refinansierer og alternativer til refinansiering.
 • SMS lån – I denne artikkelen kan du lese om hva et SMS-lån er, hvordan det virker og hvilke alternativer som finnes til det i Norge. Vi går også gjennom muligheten for å få et slikt lån uten kredittsjekk, og hvilke aktører som finnes på markedet. Til slutt diskuterer vi hvordan du best sammenligner lånene på Matchbanker.
 • Lån uten sikkerhet – Noen ganger kan det være nødvendig med et lån uten sikkerhet. I denne artikkelen går vi gjennom hva dette innebærer, hvilke muligheter man har til å ta slike lån, og om man kan få de med betalingsanmerkninger eller inkasso. Til slutt tar vi for oss hva du bør tenke på når du skal finne det beste og billigste lånet uten sikkerhet.
 • Lån uten kredittsjekk – Mange lurer på om det er mulig å ta opp lån uten kredittsjekk. På denne siden tar vi for hva dette er, og om det i det hele tatt er mulig å anskaffe. Vi går også gjennom hvilke alternativer til denne typen lån som finnes på markedet, deriblant SMS lån, mikrolån og hurtiglån.
 • Kredittlån – Her tar vi for oss hva et kredittlån er, hvilke muligheter som finnes på markedet, og hvordan du bruker Matchbanker til å finne det lånet som passer deg best, både pris og vilkår tatt i betrakting. I artikkelen beskriver vi også hvorvidt man kan søke kredittlån på dagen eller ikke.
 • Lån til oppussing – Oppusinger kan være kostbare, og krever noen ganger et oppussingslån. Denne artikkelen gjennomgår hva som kreves for å få innvilget et lån til oppussing, og hvilke muligheter til slike lån man har på markedet i dag. Vi går samtidig gjennom i hvilke situasjoner det kan være lønnsomt å ta opp lån til oppussing.
 • Lån med betalingsanmerkning – Betalingsanmerkninger kan føre til begrensinger på lånemarkedet. I denne artikkelen tar vi for oss hva en betalingsanmerkning er, hvilke muligheter man har og ikke har med betalingsanmerkninger, samt hva man kan gjøre for å unngå å få de. Vi informerer også om hvilke alternativer som finnes til lån uten kredittsjekk.
 • Billån – Bilen er, etter huset, ofte den dyreste gjenstanden folk flest kjøper i løpet av livet. Her går vi gjennom hva et billån er, og hvilke typer man har å velge mellom. Videre får du vite hva man bør se etter i et billån. Artikkelen beskriver også hvordan du bruker Matchbanker til å finne det riktige lånet for deg.
 • Boliglån – Boligen er normalt den dyreste investeringen man gjør i løpet av livet. Artikkelen tar for seg hva et boliglån innebærer, og hvilke typer boliglån som finnes. Du får informasjon om ting som egenkapital og renter. Videre tar artikkelen for seg hvordan du kan bruke Matchbanker til å finne et billig og bra boliglån som passer deg og dine krav.
 • Kredittkort – Det finnes en flust av ulike typer kredittkort på markedet – noen bedre enn andre. I denne artikkelen lærer du mer om hva et kredittkort er, hva det innebærer å eie et, og hva du skal se etter når du leter etter kredittkort. Vi gjennomgår muligheten for anskaffelse uten kredittsjekk, og ser på mulighetene for refinansiering av kredittkort.
 • Båtlån – Båter kan være en dyr, men noen ganger nødvendig investering. Denne artikkelen tar for seg hvilke typer båtlån som finnes, hvorvidt kan få lån uten egenkapital eller sikkerhet, og skriver samt litt om de ulike kravene som stilles ovenfor låntageren. Videre går vi gjennom hvordan du ved hjelp av Matchbanker finner det billigste og beste båtlånet for deg.
 • Rentefritt lån – Rentefrie lån er det mange som drømmer om. På denne siden får du oversikt over hvilke muligheter du har til å få et slikt lån i Norge, hvilke alternativer som finnes, samt litt hva et slikt lån kan innebære. Videre går vi gjennom hvordan du kan spare penger ved å bruke Matchbankers sammenligningstjeneste.
 • Beste forbrukslån – Det kan være utfordrende å finne det rette forbrukslånet, for billigst er ikke nødvendigvis best. I denne artikkelen går vi gjennom hva du bør se etter i et forbrukslån, og hvordan Matchbanker hjelper deg med å finne det som passer deg best. Vi gir deg også noen tips om hva du bør passe deg for når du velger et lån.
 • Billigste forbrukslån – Når man velger et forbrukslån, er det gjerne prisen man ser på først. I denne artikkelen får du vite hvordan du trygt kan finne et billig forbrukslån ved hjelp av Matchbanker. Vi går også gjennom hva det å ha et forbrukslån innebærer, og litt om fordelene og ulempene ved de.
 • Mikrolån – På denne siden går vi gjennom hva et mikrolån er, og forklarer noen av fordelene og ulempene ved et slikt lån. Vi utforsker også hvilke muligheter du har til å få slike lån, og om der er mulig å få de på dagen. Videre går vi gjennom hvordan Matchbanker kan bistå i låneprosessen.
 • Minilån – Minilån kan være nyttige i mange situasjoner. Denne artikkelen tar for seg hva et minilån er, og om det i Norge er mulig å få et minilån uten kredittsjekk. Videre undersøker vi om det er mulig å få et slikt lån gratis, samt hvordan Matchbanker hjelper i søket etter det beste lånet.
 • Lån på dagen – Noen ganger trenger man penge raskt. På denne siden gjennomgår vi mulighetene du har for å få lån på dagen i Norge, litt om kredittsjekk, og snakker i tillegg om alternativene som finnes. Vi viser deg også hvordan du trygt kan bruke Matchbanker til å finne et godt og billig forbrukslån.
 • Lån på minuttet – Et lån på minuttet er det mange som lengter etter. Her undersøker vi om slike lån er mulige i Norge, og informerer om hvilke alternativer som finnes på lånemarkedet, for eksempel SMS-lån. I artikkelen viser vi deg også hvordan Matchbanker kan hjelpe deg med å finne et trygt, rettferdig og billig forbrukslån.
 • Avdragsfritt lån – Avdragsfrie lån er, som navnet tilsier, lån uten fradrag. Her ser vi nærmere på hvordan et slikt lån fungerer, og på hvilke muligheter man finner til de på dagens lånemarked. Vi går grundig gjennom fordelene og ulempene, og hjelper deg med å finne ut hvordan du bruker Matchbanker til å finne billige lån.
 • Kassekredit – På denne siden definerer vi hva kassekreditt er, og presenterer fordelene og ulempene ved det. Videre får vite hva du må tenke på før du anskaffer kassekreditt, samt litt om hvordan kassekreditt måler seg med kredittkort. Matchbanker kan trygt hjelpe deg med å finne kassekreditt, og hvordan forklarer vi grundig denne artikkelen.
 • Hurtiglån uten kredittsjekk – Denne artikkelen tar for seg mulighetene for å få hurtiglån uten kredittsjekk. Vi går grundig inn på hva dette innebærer, og forteller deg litt om hvilke alternativer som finnes på markedet. Du får samtidig mer informasjon om hvordan du bruker Matchbanker til å finne et trygt, godt og billig lån som passer din økonomiske situasjon.
 • Lån til reise – Her skriver vi litt om det å ta opp lån til reise. Vi introduserer deg for Matchbankers sammenligningstjenester, og beskriver hvordan vi trygt hjelper deg med i søket etter forbrukslån. Vi går også gjennom hvordan man setter opp budsjett, slik at du best mulig kan planlegge økonomien din frem mot og under reisen.
Andreas Linde
Skrevet av
Lånekspert, Andreas Linde, har jobbet i finansbransjen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelatert.
Matchbanker > Oversikt over Matchbanker

Siste nytt