Bank Norwegian anmeldelse

Bank Norwegian er en av Norges største kredittbanker som tilbyr lån og tjenester for de fleste. På grunn av dette vil du muligens få flere muligheter enn hos mange andre kreditorer. Her skal vi gå gjennom det du trenger å vite om Bank Norwegian; som hvilke tjenester de har som lån, kredittkort og forsikring, samt hvilke vilkår du kan få på disse tjenestene. Du vil også få annen nyttig informasjon.

Kundeservice
Behandlingstid
Pris
Ekstra fordeler
Brukeropplevelse

Bank Norwegian produkter

Nytt produkt
Anmeldelse
Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Effektiv rente 9.59 – 39.68 %
 • Kundservice døgnet rundt
 • Godkjenner manga søknader
 • Løser inn smålån og dyre kreditter
Eksempel: Beløp: 65 000 kr. o/5 år. Effektiv rente: 17,8%. Etableringsgebyr: 950 kr. Totalt: 95 872 kr. (Annonse)

Om Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian får du lån til de fleste målgrupper og for de fleste behov. Enten du trenger et raskt og lite forbrukslån eller du trenger til noe større så kan Bank Norwegian kan gi et lån skreddersydd til ditt behov med god variasjon i beløp. 

Du vil her få mulighet til varierte betingelser i form av forskjellige nedbetalingsperioder og rentesatser også. Disse betingelsene blir bestemt i forhold til hvilket lån du ønsker og dine forutsetninger som settes gjennom en kredittsjekk.

Bank Norwegian har sin opprinnelse fra 2007 som en tilleggstjeneste for Norwegian Air Shuttle og dets fordelsprogram. Etter dette har de gradvis utvidet sin virksomhet til resten av norden og har nå over 1,7 millioner kunder.

Oppsummering av anmeldelsen

Når vi lager en anmeldelse av en bank eller långiver har det mange faktorer vi ser på og de er hvilken opplevelse og hvor bra hjelp man får som kunde, hvor effektive de er, hvilke betingelser man kan få og om det er andre tjenester man kan dra nytte av. Her får du en kort oppsummering av disse områdene, men du kan lese mer i dybden lengre ned i anmeldelsen. 


Kundeservice

Hos Bank Norwegian får du en utmerket kundeservice som er lett tilgjengelig og veldig behjelpelig. Dette fører til at du enkelt kan få veiledning i søkeprosessen og enkelt kunne løse utfordringer som eventuelt skulle oppstå underveis. Du kan kontakte de enten via telefon og e-post hvor de har åpningstider på dagen mandag til fredag.


Pris

Med Bank Norwegian kan du få mange forskjellige typer lån basert på dine behov og forutsetninger. Rentesatser kan varierere en god del basert på din kredittscore, mens rimelige etableringsgebyr og månedsgebyr kan bidra til gunstige betingelser totalt. De har også forskjellige nedbetalingsperioder og muligheter for refinansiering.


Brukeropplevelse

Den generelle brukeropplevelsen hos Bank Norwegian er god. Det veldig enkelt å søke om lån og prosessen videre er ikke komplisert. Det at du får tilgang til en nettbank er en stor bonus for opplevelsen. Med den gode kundeservicen blir også brukeropplevelsen normalt ivaretatt dersom det skulle oppstå noen utfordringer underveis.


Behandlingstid

Når det gjelder behandlingstid så kommer Bank Norwegian veldig godt ut. Generelt vil du kunne få innfridd de fleste lån innen kort tid dersom du har god nok kredittscore og det ikke oppstår uforventede utfordringer underveis. Dette har nok vært en stor bidragsyter til deres høye antall kunder på tvers av norden.


Ekstra fordeler

Som kunde hos Bank Norwegian følger det med en rekke ekstra fordeler som du kan dra god nytte av. I tillegg til mange forskjellige lån får du egen forsikring og kredittkort, hvor du kan samtidig få oversikt over alt dette gjennom deres nettbank. Du kan også dra nytte av Norwegian sitt fordelsprogram.


Bank Norwegian Lånekalkulator
5 000 kr 600 000 kr
12 måneder 60 måneder
9.59 % 39.68 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Bank Norwegian lån

Bank Norwegian

Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Rente 8.99 – 21.24 %
Effektiv rente 9.59 – 39.68 %
Alder 23 år
Årlig inntekt 0 kr

Fordeler

 • Egen nettbank
 • Rask behandlingstid
 • Har også sparekonto og kredittkort

Ulemper

 • Potensielt høye renter
 • Begrenset med individuell tilpasning
 • Kort åpningstid på deres kundeservic

Kundeservice

Bank Norwegian har en god kundeservice. Du kan kontakte de med e-post gjennom deres kontaktskjema eller via telefon. Fra vår opplevelse av kundeservicen hos Bank Norwegian så kommer det fram at du får veldig god veiledning i prosessene og de er veldig behjelpelig dersom du har problemer. 

Hvor lett de har vært å komme i kontakt med, hvor behjelpelig de har vært og hvor vennlig de har vært i prosessen er det som har ført til at de får full poengsum for deres kundeservice. Med en god kundeservice kan man ha mer trygghet dersom man har spesielle ønsker eller om det skulle dukke opp utfordringer.

Åpningstidene er noe begrenset, hvor du vil normalt ha kortest ventetid på slutten av dagen. For sperring av kort kan du bruke samme nummer 24/7 alle dager i året, men da er det viktig at du bruker landskode (+47) dersom du befinner deg i utlandet.

Selskapsinformasjon

SelskapBank Norwegian
AdresseSnarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
E-postpost@banknorwegian.no
Telefonnummer(+47) 23 36 16 99

Åpningstider

Mandag10:00 – 16:00
Tirsdag10:00 – 16:00
Onsdag10:00 – 16:00
Torsdag10:00 – 16:00
Fredag10:00 – 16:00
Lørdag
Søndag

Pris

Med Bank Norwegian kan det bli ganske stort skille i forhold til hva du må betale. Det er muligheter for å få veldig gode betingelser, men om du har en lav kredittscore kan rentene bli relativt høye. Dette vil gjelde hos nesten samtlige långivere så dette er normalt. En stor fordel er at de har et fast månedsgebyr på bare 30 kr uansett hvilket lånebeløp du tar opp. 

Bortsett fra om du tar opp et lite lån så er det rentesatsen som normalt blir størst del av de totale omkostningene på lånet. Dersom du kommer på den lavere siden i forhold til rentesats så kan Bank Norwegian være en av de gunstigste alternativene der ute.

Uansett når du skal se på prisen av et lån er det viktig at du tar med den helhetlige prisen som inkluderer etableringsgebyret som er på 950 kr hos Bank Norwegian, månedsgebyrene som her er 30 kr, rentesatsen og hvor lang nedbetalingstid du har. For jo lengre nedbetalingstid du har jo mer må du betale totalt.


Krav for lån fra Bank Norwegian

 • Må ha fylt 20 år
 • Må være norsk statsborger
 • Må ha en registrert liknet inntekt (fast inntekt)
 • Kan han ikke ha noen aktive inkassosaker

Brukeropplevelse

Vår opplevelse av Bank Norwegian er at dette er en långiver som er egnet for alle. Dette er noe som klart vises i antallet kunder de har. Man kan enkelt søke lån gjennom et skjema på nett og vil deretter få tilbakemelding direkte. Å få innfridd et smålån vil normalt være spesielt enkelt.

Brukeropplevelsen kan variere noe i forhold til hva slags lån man ønsker og hvilke forutsetninger man har. For du vil ikke nødvendigvis ville få den fleksibiliteten du ønsker i visse tilfeller. Derfor er det en fordel at man faktisk søker om lån først for å se hva man har mulighet til. Dette kan man gjøre kostnadsfritt og uforpliktet.

Deres ekstra fordeler som du kan lese mer om under bidrar til den gode brukeropplevelsen. Det at man også får tilgang til en nettbank gjør at man mye enklere kan holde oversikt over sine lån og betingelser. 


Behandlingstid

En veldig stor fordel med Bank Norwegian er at du kan få innvilget et lån raskt. Mye av dette kommer nok av hvor stor banken er, hvor de har mye ressurser og et effektivt system. Dette er spesielt en fordel dersom du trenger penger raskt. De er i hovedsak bare avhengig av å få gjennomført en kredittsjekk før de kan eventuelt innfri lånet du ønsker.

Det kan være noe forskjell mellom hvor lenge du må vente i forhold til hvilke type lån og hvor stort lån du søker om. Det du kan også få noe lengre ventetid på grunn av helger eller helligdager. Det lønner seg å vente på flest mulig tilbud dersom man har tid.

Uansett vil det ikke koste deg noe for å faktisk søke, så om du er usikker kan det være lurt å søke med en gang. Selv om du ikke er garantert å få de samme betingelsene ved en senere anledning så vil du i det minste ha et bedre perspektiv på både hva du kan få og hvor lenge du må vente for å få innfridd ønsket lån.


Ekstra fordeler

En bonus hos Bank Norwegian er at man får en god del ekstra fordeler. Siden Bank Norwegian først ble startet som en tjeneste til Norwegian Air Shuttle sitt tilleggsprogram så har har du også mulighet til å dra nytte av en rekke andre fordeler. I tillegg til mange forskjellige typer lån og kredittkort kan du også åpne en sparekonto og du kan få egen forsikring med gode betingelser. 

Med Bank Norwegian kredittkort kan du tjene opp poeng til Norwegian sitt fordelsprogram så du kan samtidig få mer tilbake for pengene du bruker. Som nevnt vil du med dette fordelsprogrammet kunne få mer ut av ditt forhold som kunde i Norwegian. Dersom du er mye ute og reiser kan du bruke poeng på ekstra tjenester som fast track, setereservasjon, flybillettendringer og mer. Norwegian har også en rekke andre samarbeidspartnere som du kan tjene poeng gjennom så du kan kombinere flere tjenester for optimal opptjening.

Dersom dette er viktig for deg med slike fordeler så er det klart mye å dra nytte av her, men du kan like enkelt kun opprette lån også. Du kan også komme tilbake og dra nytte av disse fordelene på et senere tidspunkt dersom du skulle se nytten av disse fordelene.


Slik får du bedre betingelser

Dersom du ønsker best mulig betingelser og høyere sjanse for å få ditt lån innfridd bør du sørge for at du har en god kredittscore. Denne scoren blir satt gjennom en kredittsjekk som gjennomføres når du søker om et lån. For i Norge kan man ikke innfri et lån uten kredittsjekk. I denne sjekken vil de se gjennom en rekke register i forhold til din historikk og dine forutsetninger. Scoren vil da kunne fortelle långiver en del om hvor trygg du er som låntaker slik at de har et perspektiv over hvor stor risiko det vil være å innfri et lån til deg. Her er har du 3 områder som er spesielt viktige:

 1. Betalingsanmerkninger og inkassosaker:
 2. Dersom du har noen av disse kan det før til at du ikke får innfridd ditt lån, men dersom du betaler tilbake i sin helhet vil de forsvinne. Det finnes noen alternativer for å få lån med betalingsanmerkninger også.
 3. Eksisterende gjeld:
 4. Om du har mye gjeld fra før, spesielt mindre lån med høye renter så kan de påvirke din score ganske negativt.
 5. Din inntekt:
 6. Hvor mye du tjener vil kunne være avgjørende, spesielt i forhold til hvor stort lån de mener at du kan bemanne. De vil også se på hvor stabil din inntekt har vært over de 3 siste årene.

Konklusjon

Når du skal velge långiver er det viktig at du ser på helheten av dine behov og ønsker, satt opp mot hva de kan tilby. Bank Norwegian er en bank som kan dekke de fleste behov for alt fra små til større lån. Her kan du både søke og få innfridd lån raskt og enkelt gjennom deres skjema på nett. 

De har en velfungerende kundeservice som kan bistå deg i alle prosesser; til oppstart, underveis i kundeforhold og til en eventuelle avslutning. Som kunde hos Bank Norwegian vil du få tilgang til en egen nettbank hvor du har oversikt over din avtaler. Og du kan i tillegg dra nytte av flere fordeler som kredittkort, sparekonto og forsikring. Samt at du kan samtidig bli medlem av Norwegian sitt fordelsprogram med enda flere fordeler, hvor kredittkortet samtidig vil gi deg bonuspoeng. 

Hvilke betingelser du vil få kan variere ganske drastisk basert på dine forutsetninger, så det er vanskelig å si hvor mye et lån her vil koste før man søker og eventuelt får et tilbud. Heldigvis får du noe forutsigbarhet da månedsgebyr og etableringsgebyr er fast, uansett hvilke størrelse på lånet du velger. Så søk om et lån helt uforpliktet i dag for å se hvilke betingelser du kan få.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Bank Norwegian

Anmeldelser: 195 • Under middels
TrustScore: 2 2.0
5 stjerne
18%
4 stjerne
7%
3 stjerne
3%
2 stjerne
5%
1 stjerner
67%
Pekkaen
Pekkaen 6 Anmeldelser
TrustScore: 1

Kundeservicen har visst forfalt etter eierskifte…

Vet ikke om det er NOBA som har dratt ned kundeservicen eller om det bare har blitt dårligere over tid… Men var tidligere veldig fornøyd med Bank Norwegian når det var Norwegian som hadde den biten alene. Jeg valgte selv å sette ned kredittgrensen min til 20,000 for en god stund tilbake etter dem hadde økt den selv opp til 75,000. Tenkte å kjøpe noen flybilletter til 24000 og ønsket derfor å øke kredittgrensen til 30,000 eller 25,000. Fikk avslag begge ganger til tross for grønn kredittscore og nok av penger på konto, prøvde ringe dem men var ikke mye hjelp å få der heller. «Prøv igjen ved en senere anledning». Valgte derfor heller å bare avslutte mitt kundeforhold der og bestilt nytt hos COOP, hvor det ikke var noe problem å få det jeg ønsket.

Marius Pedersen
Marius Pedersen 27 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fornøyd med Bank Norwegian!

Jepp du hørte riktig. Jeg er fornøyd med Bank Norwegian. Har både rammelån og kredittkort hos de og er super fornøyd!

JB
Jøran Bratland 2 Anmeldelser
TrustScore: 1

Forsinket 2 timer 3 dager på rad

Forsinket 2 timer 3 dager på rad , kansje noen må våkne til å gjøre noe….elendig at dem ikke kan klokka….Dem får høre med ryen air åssen dem gjør det…har fløyet med dem og klarer å komme avgårde i tide og jammen klarer dem å komme frem i tide å…

Matchbanker > Låne penger > Bank Norwegian anmeldelse

Siste nytt