Anmeldelse av Bank Norwegian

4.6
Rating
Vurdert av Matchbanker
Kundeservice
5
Pris
4
Brukeropplevelse
5
Behandlingstid
4
Ekstra fordeler
5
Bank Norwegian Lånekalkulator
5 000 kr 600 000 kr
12 måneder 60 måneder
9.59 % 39.68 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en bank som tilbyr forbrukslån, kredittkort og sparing. I denne anmeldelsen av Bank Norwegian skal vi gå gjennom flere viktige punkter, som produktene banken tilbyr, prisene på disse, søknadsprosess og kundeservice.

Historien til Norwegian Bank i korte trekk

Bank Norwegian er, slik det ligger i navnet, en norsk bank. Starten kom i 2007 med en konsesjon fra Finansdepartementet. Deretter tok det ikke lang tid før den digitale versjonen av norwegian bank så dagens lys.

Det gikk så bra i Norge at banken valgte å utvide virksomheten til det svenske markedet. Dette skjedde i 2013, og allerede i 2015 dukket det opp filialer i Finland og Danmark. Ikke mindre enn halvannen million mennesker har valgt å bruke banken som sin bank nummer to.

Målet til banken har vært å tilby kundene en digital bank som tilbyr fleksibilitet i form av enkle produkter for utlån og innskudd. De har satt seg som mål å benytte seg av ny teknologi, slik at kundenes opplevelse blir så gunstig som mulig. Alt skal kunne gjøres på nettet, enten fra PC eller mobil.

Søknadsprosessen på nett hos Bank of Norwegian

Bank of Norwegian er en moderne bank av vår tid, og tilbyr en flott blanding av moderne selvbetjeningsprosess på nett og kundeservice når det trengs mer personlig hjelp.

Søknadsprosessen er det som må kunne kalles smidig. Du skriver inn dine personlige opplysninger, og deretter bruker du din BankID til å gi ditt samtykke til innhenting av informasjon fra Altinn. I tillegg kan det hende du vil bli bedt om å sende inn litt ekstra dokumentasjon som, for eksempel, en lønnsslipp eller et årsregnskap.

Det banken gjør nå er å vurdere opplysningene de har mottatt samt foreta en kredittvurdering av deg for å sjekke om du er en sikker betaler. Deretter vil de gi deg et tilbud om det du har søkt om, gi deg et moderert tilbud eller avslå søknaden din.

Dersom resultatet er at søknaden din blir godkjent, og du aksepterer tilbudet, signerer du også dette ved hjelp av din BankID. Alt du nå trenger å gjøre er å vente på at pengene kommer inn på kontoen din.

Krav for å søke om lån hos Bank Norwegian

I likhet med alle andre banker og långivere stiller også Bank Norwegian enkelte krav til de som søker om lån. Dette handler blant annet om alder, inntekt og bosted. Kravene skal sikre at du som låntaker har mulighet til å betale tilbake det du har lånt.

  1. Du må ha fylt 23 år for å kunne søke om lån.
  2. For Bank Norwegian kredittkort er aldersgrensen 18 år.
  3. Du må være registrert med liknet inntekt.
  4. Du må være norsk statsborger.
  5. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.
Alle søknader blir gjenstand for en kredittvurdering før banken eventuelt utsteder et tilbud.

Bank Norwegian kundeservice – tlf og kontakt

Det er enkelt å komme i kontakt med Bank Norwegian dersom du skulle trenge hjelp. Selv om de primært er en digital selvbetjeningsbank, har Bank Norwegian kontakt på flere måter.

Du kan bruke kontaktskjemaet som ligger på siden deres, ringe deres kundeservice eller kontakte banken ved å sende inn en e-post. De har åpent alle hverdager fra 10 til 16, og Bank Norwegian tlf er betjent i hele denne perioden.

Bank Norwegian pris – visa og nettbank

Banken har flere tjenester og produkter de tilbyr til sine kunder. Et forbrukslån hos Bank Norwegian har en nominell rente fra 7,99 til 19,99 %. Dette gir en effektiv rente som starter på 8,38 %. Uansett hvor mye eller lite du låner må du betale et termingebyr på 30 kr. Derimot trenger du ikke å betale et etableringsgebyr på lånebeløp under 15 000.

Fra 15 000 kr ligger dette gebyret på 450 kr, og låner du over 25 000 kr må du betale et etableringsgebyr på 950 kr.

Bank Norwegian Visa kommer med inntil 45 rentefrie dager, og ingen årsavgift. Den nominelle renten ligger på 20,49 %. Det følger ulike gebyrer med bruken, og disse blir nærmere spesifisert i avtalen din.

Bank Norwegian nettbank kommer helt uten gebyrer, og er en tjeneste som tilbys til alle som er kunder hos banken. Du kan benytte deg av denne sammen med Bank Norwegian logg inn med BankID.

Brukeropplevelse

Bank Norwegian satser alt på å være brukervennlige. Det gjør de blant annet ved å ha en hjemmeside der det er enkelt å finne frem. I tillegg har de skjemaer som gjør at du med bruk av et minimum med tid kan søke på de ulike tjenestene de tilbyr.

Banken følger også de anbefalte og lovpålagte retningslinjene, og gir deg alle opplysninger om kostnader forbundet med hver enkelt tjeneste og produkt, uten at du må lete etter dette.

Bank Norwegian kundeservice har også åpent hver dag, slik at du kan komme i kontakt med dem dersom du har behov for å prate med en fysisk person.

Bank Norwegian – Godkjenningstid

Når du søker om lån er det ofte slik at du ønsker å få svar så fort som mulig. I våre dager sørger heldigvis teknologien for at du ikke trenger å vente i ukesvis med å få vite om lånesøknaden din har blitt innvilget eller ikke.

Nøyaktig hvor lang tid det tar, vil avhenge av flere faktorer. Det første som kan ta tid er selve kredittvurderingen. Der kan det nemlig hende at banken trenger ekstra dokumentasjon fra deg. Deretter skal du signere det lånetilbudet du får, og så skal pengene overføres til din konto. Alt dette tar ikke lang tid, men uansett må du forvente at det kan gå med en liten uke.

Ekstra fordeler

Dersom du blir kunde hos banken, kan du benytte deg av Bank Norwegian min side og Bank Norwegian nettbank. Det gjør det veldig enkelt for deg å betale de månedlige avdragene, og holde oversikt over kundeforholdet ditt.

Bank Norwegian kredittkort

Et av produktene du kan søke om er et Bank Norwegian kredittkort. Her får du flere fordeler, som rentefri betalingsutsettelse, ingen årsavgift og muligheten til å tjene opp CashPoints som du kan bruke når du skal kjøpe billetter hos selskapet med samme navn.

Du får også andre fordeler med Bank Norwegian kredittkort, som gebyrfrie uttak i utlandet og ekstra forsikringer i forbindelse med reise.

Oppsummering

Bank Norwegian er en norsk bank som tilbyr forbrukslån, kredittkort og sparekonto. De har gode betingelser, og er fleksible dersom du trenger litt ekstra tid til tilbakebetalingen. Som kunde håndterer du forholdet med banken gjennom bruk av deres selvbetjening, men det finnes også kundeservice tilgjengelig om du ønsker det.

Fordeler

  • Mulighet til å benytte deg av nettbank
  • Mulighet for betalingsutsettelse
  • Kundeservice med generøse åpningstider

Ulemper

  • Banken godkjenner ikke kunder med betalingsanmerkninger
  • Ekstra gebyr for deg som ønsker papirfaktura

Kontaktinformasjon

Selskapsnavn: Bank Norwegian
Adresse: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu
Telefonnummer: 23 36 16 99
Epostadresse: Bruk kontaktskjema

Åpningstider

Mandag: 10.00 til 16.00
Tirsdag: 10.00 til 16.00
Onsdag: 10.00 til 16.00
Torsdag: 10.00 til 16.00
Fredag: 10.00 til 16.00