Zensum anmeldelse

Zensum er en låneagent som lar deg hente inn tilbud fra flere banker samtidig. Her kan du raskt og enkelt fylle ut deres digitale søknadsskjema, så vil det sendes til de bankene du matcher vilkårene til. På denne måten får du raskt svar fra flere banker og kan sammenligne de ulike vilkårene og betingelsene før du takker ja til et lånetilbud. 

8.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
8
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Zensum

416 har valgt dette de siste 31 dagene
8.4
Anmeldelse
Lånebeløp 20 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 2.99 – 22.9 %
 • Gratis og uforpliktende
 • Nøye utvalgte långivere
 • Formidlet lån siden 2013
Eksempel: Samlet lånebeløp: 150 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Nominell rente: 9,07 % | Effektiv rente: 9,46 % | Etableringsgebyr: 0 kr | Kostnad: 37 140 | Anslått månedlig kostnad: 3 119 kr | Totalt å betale: 187 400 kr. | Låneperiode: 1 – 15 år | Nominell rente varierer fra minimum 2,99 % til maksimum 22,90 %. | Maximum nominell rente: 22,90 %. | Maximum nominell rente: 22,90 %. (Annonse)

Om Zensum

Zensum er en låneagent som på vegne av 14 ulike banker lar deg sammenligne og innhente tilbud. Alt du trenger gjøre er å fylle ut det digitale skjemaet på siden deres, så vil dette sendes videre til de ulike bankene for vurdering. Deretter vil du innen kort tid motta tilbud basert på de opplysningene du har sendt inn.

For deg som skal søke finansiering betyr dette at du øker sannsynligheten for aksept, samt at du enklere kan finne frem til det beste tilbudet. Bankene vet at de kjemper mot hverandre og vil derfor sørge for å gi sitt beste tilbud. For din del kan dette bety at du sparer stort på omkostninger i form av lavere rente og gebyrer. 

I dag tilbyr Zensum refinansiering, forbrukslån og boliglån på vegne av sine samarbeidspartnere. Du kan også søke om lån med betalingsanmerkning så lenge du kan stille medlåntaker og sikkerhet for lånet du søker om. 

Oppsummering av anmeldelsen

Når vi skal vurdere en bank eller låneagent er det viktig at vi får frem alle opplysninger. Derfor vil vi alltid se nærmere på mer enn bare selve lånet. Blant annet innebærer dette at vi ser på kundeservice, kostnader, brukeropplevelse og behandlingstiden på søknaden din. Dette vil du finne mer om i de kommende avsnittene slik at du selv kan vurdere om dette er løsningen for deg. 


Kundeservice

10

Kundeservice er viktig for oss, og det samme er tilfellet hos Zensum. De har lenge strebet etter å tilby den beste servicen til kundene sine, noe som også gjenspeiles i de mer enn 1500 anmeldelsene vi finner på nett. Her kan du velge å kontakte dem på e-post eller telefon alle virkedager. 


Pris

8

Zensum tilbyr ikke lån selv, noe som betyr at vilkårene for tilbudet ditt fastsettes av banken det er sendt ut av. Du må derfor sende inn en søknad og se på tilbudene du mottar før du vil kjenne den endelige kostnaden rundt lånet ditt. Imidlertid har de et eksempel på gjennomsnittsrente som ligger på 9,46% effektiv rente. 


Brukeropplevelse

10

Oppgi lånebeløp, nedbetalingstid og personalia – vipps, så er søknaden din sendt. Du vil nok ikke finne en enklere søknadsprosess enn den Zensum tilbyr sine brukere. Hele prosessen tar bare noen få minutter og du vil raskt få svar fra bankene som mottar søknaden din. Deretter kan du sammenligne betingelser og velge det lånet som passer deg best. 


Behandlingstid

10

Ettersom Zensum sender søknaden videre til forskjellige banker kan behandlingstiden være variabel. Her du bør nok sette av et par virkedager slik at du rekker motta tilbud fra alle bankene før du takker ja til et tilbud. Dette står i god stil med praksisen ellers i markedet, og er noe som trygt aksepteres. 


Ekstra fordeler

5

Fordelen med en låneagent som Zensum er selvfølgelig at du kan hente inn tilbud fra flere banker samtidig uten at du må fylle ut flere søknader. Bare fyll ut søknaden til Zensum og se den bli sendt til alle bankene du matcher vilkårene til. Deretter kan du sammenligne tilbud helt uforpliktende. 


Zensum Lånekalkulator
20 000 kr 600 000 kr
12 måneder 180 måneder
2.99 % 22.9 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Zensum

Zensum

Lånebeløp 20 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 2.99 – 22.9 %
Alder 18 år

Fordeler

 • Du får et billigere tilbud på lån
 • Sparer mye tid ved å sende én søknad
 • Zensum sørger for at søknaden kommer frem
 • Helt uforpliktende å motta tilbud

Ulemper

 • Personlig informasjon må deles med flere banker
 • Du må opprette en profil hos den aktuelle banken for å betjene lånet

Kundeservice

10

Skulle du oppleve problemer med søknaden, har spørsmål om søknaden – eller bare ønsker å utforske hvilke muligheter som finnes hos Zensum, så kan du kontakte kundeservice alle virkedager. Disse er tilgjengelig 09 – 19 på telefon og e-post for deg som ønsker bistand med produktene deres. 

Det raskeste er uten tvil å ringe inn på telefon, men du kan også velge å gjøre det på e-post dersom du er mest komfortabel med dette. Her bør du merke deg at Zensum ikke har noen påvirkning til utfallet av en søknad, så spørsmål rundt søknader til behandling hos bankene må rettes dit.

Har du derimot spørsmål om hvilke muligheter Zensum kan bidra med, så er kundeservice svært behjelpelige med nyttig informasjon. Du kan også ta en titt på de mange artiklene de har tilgjengelig på nettsiden sin. Disse vil i mange tilfeller besvare de fleste spørsmål du måtte ha om søknadsprosessen hos Zensum.

Selskapsinformasjon

SelskapZensum
AdresseArbins gate 2, 0253 Oslo, Norge
Telefonnummer(+47) 23 96 52 00

Åpningstider

Mandag09:00 – 19:00
Tirsdag09:00 – 19:00
Onsdag09:00 – 19:00
Torsdag09:00 – 19:00
Fredag09:00 – 19:00
Lørdag
Søndag

Pris

8

Zensum henter inn tilbud fra 15 forskjellige banker, noe som betyr at det er bankene selv som setter vilkårene for tilbudet ditt. Ønsker du finne ut hvilke betingelser du kan få på et lån gjennom Zensum må du derfor sende inn en uforpliktende søknad først. Da vil bankene ta utgangspunkt i informasjonen du har oppgitt og bruke dette til å forme tilbudet ditt. 

Alle tilbud mottatt gjennom Zensum er helt uforpliktende, og de er alle individuelt tilpasset. Dette betyr at din økonomiske situasjon vil danne grunnlaget for tilbudet du mottar fra banken. Blant annet vil inntekt, eksisterende gjeld og lånebeløp bidra til å avgjøre hvilket tilbud du mottar fra banken. 

Ønsker du en pekepinn på hvordan lån fra Zensum ligger i pris, så har de noen eksempler på dette på forsiden sin. Her ligger et låneeksempel på 150 000 kroner på 9,45% effektiv rente med 5 års løpetid.


Zensum krav

Alle bankene kan ha egne vilkår for å søke lån, men Zensum oppgir følgende:

 • Må være over 25 år 
 • Folkeregistrert adresse i Norge
 • Kan ikke ha inkasso
 • Kan ikke ha betalingsanmerkninger 
 • Kunne vise til fast inntekt

Brukeropplevelse

10

Hensikten med Zensum er at man raskt og enkelt skal kunne søke om lån fra flere banker uten å måtte fylle ut en hel bunke søknader. Dette kan du enkelt gjøre ved å bruke deres digitale søknadsskjema. Deretter sendes dette til de bankene du oppfyller betingelsene hos. Alle tilbudene vil bli oppgitt på din profil hos Zensum sammen med betingelser og vilkår.

Deretter kan du i ro og fred sammenligne de ulike lånene og velge det som passer deg best. På denne måten kan du enklere finne frem til det beste lånet, se hvordan betingelser du oppnår hos ulike banker og mye mer. 

 • Zensum gjør det enklere å innhente søknad fra flere banker 
 • Alle tilbud du mottar er helt uforpliktende
 • Du kan søke om lån fra 10 000 kroner opptil 500.000 uten sikkerhet (2.500.000 med sikkerhet)
 • Zensum rangerer bankene basert på tilbudene slik at du raskt kan finne frem til de beste valgene

Behandlingstid

10

Det er viktig å merke seg at selv om søknadsprosessen hos Zensum er fort gjort, så vil det ta noen dager før bankene har ferdigbehandlet søknaden din. Dette skyldes at tilbudene sendes til banken og deretter må behandles i henhold til praksis hos bankene. Her vil noen benytte seg av maskinell behandling, men også manuell kontroll foreligger. 

Du bør derfor smøre deg med tålmodighet og ta utgangspunkt i at det kan ta noen virkedager før du får svar på søknaden. Skulle du ha spørsmål til denne praksisen kan du ta kontakt med kundeservice hos Zensum. Har du spørsmål knyttet direkte til en bestemt søknad derimot, så må disse rettet mot den aktuelle banken som har mottatt søknaden din. 

Blant annet vil typen lån og beløp du har søkt om kunne påvirke søknaden din. Smålån blir oftere håndtert med maskinell kontroll, mens refinansiering og annet ofte krever en menneskelig vurdering. 


Ekstra fordeler

5

Den primære fordelen med å sende søknaden din gjennom en løsning som Zensum handler om at du kan sende den til flere banker samtidig. Du trenger bare én søknad som vil sendes til opptil 15 forskjellige banker samtidig. På denne måten vil du raskere få svar og kan øke sannsynligheten for at du mottar aksept på en av søknadene dine. 

Du kan også oppnå bedre betingelser på lånet ettersom bankene vet at de må kjempe mot hverandre om tilbudet ditt. Dette kan ofte føre til at de gir deg et lån med lavere rente enn dersom du hadde søkt om dette hos individuelle banker alene. 

Zensum sin løsning sørger for at lånet ditt sendes til de bankene du best oppfyller kravene hos. På denne måten vil du raskt motta tilbud som er basert på din økonomiske situasjon uten å måtte bruke timevis på gjennomføring av ulike søknader.


Konklusjon

Zensum er en plattform som lar deg innhente tilbud fra opptil 15 ulike banker ved hjelp av én søknad. Alt du trenger gjøre er å oppgi lånebeløp, nedbetalingsperiode og personalia – så vil Zensum sende søknaden til de bankene som er mest relevante for deg. På denne måten vil du raskt motta konkurransedyktige tilbud basert på dine egne behov. 

Plattformen til Zensum vil automatisk sende søknaden til de bankene du matcher best, og alle tilbud mottatt er selvfølgelig helt uforpliktende. Dermed kan du rakst og enkelt finne frem til de mest kostnadseffektive lånene på markedet basert på dine vilkår og betingelser. 

Du kan søke om flere ulike lån gjennom Zensum, inkludert forbrukslån, boliglån og refinansiering. Hvert tilbud er individuelt tilpasset din økonomiske situasjon, noe som betyr at alle mottar skreddersydde tilbud fra bankene hos Zensum.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Zensum

Anmeldelser: 3040 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjerne
89%
4 stjerne
8%
3 stjerne
1%
2 stjerne
0%
1 stjerner
1%
RH
Richard Hermansen 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Kjapt og enkelt

Litt utydelig svenske som ringte først resten var upåklagelig

K
kunde 5 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fantastisk hyggelig og hjelpsom

Fantastisk hyggelig og hjelpsom

Q
Qaka 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

bra servic fra dere

bra servic fra dere

Matchbanker > Låne penger > Zensum anmeldelse

Siste nytt