Lendo anmeldelse

Lendo er en av flere aktører på nett i dag som tilbyr sammenligning av lån. De har ikke lån selv, men henter inn tilbud fra flere långiver for deg. For om man ønsker de beste betingelsene så bør man søke hos flest mulig. Og de kan da gjøre denne jobben for deg. Les videre om hvordan dette fungerer og hva du kan forvente deg.

9
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Lendo produkter

Nytt produkt
9.3
Anmeldelse
Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 5.33 – 49.92 %
 • La bankene kjempe om deg
 • Finn lånet med lavest rente
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende
Eksempel: Samlet lånebeløp: 120 000 kr. Nedbetalingstid: 5 år. Nominell rente: 10,64 %. Effektiv rente: 10,64 %. Minimum effektiv rente: 5,33 %. Maksimum effektiv rente: 49,92 %. Etableringsgebyr: 0 kr. Månedlig gebyr: 0 kr. Anslått månedlig kostnad: 2 540 kr. Kostnad: 32 400 kr. Totalt å betale: 152 400 kr. (Annonse)

Om Lendo

Hos Lendo tilbyr de en tjeneste for innhenting og sammenligning av lånetilbud. Det gjør de ved å ta kontakt med en rekke långivere, både store og små, på dine vegne. På denne måten kan du potensielt spare både tid og penger.

De tilbyr lån for det fleste og til det meste av formål. Du kan refinansiere eksisterende gjeld, du kan søke om kredittkort, eller du kan søke om alt fra store til små forbrukslån. Hvor hvilke betingelser du vil kunne få baseres på din kredittscore og hva de individuelle långiverne har mulighet til å tilby deg.

Lendo er en del av Schibsted som er et av nordens største mediekonsern med over 5000 ansatte. Schibsted eier også andre store selskaper i Norge som blant annet Finn.no, VG og Dagbladet. I tillegg til Norden så har de også etablert seg i Østerrike. 

Oppsummering av anmeldelsen

For at man skal kunne ta en god og reflektert avgjørelse er det en fordel at man har et godt innblikk i de aktørene man vurderer. For i dag har vi mange alternativer. Og hver av disse kan ha forskjeller i hvordan de behandler sine kunder, hvilke betingelser de kan tilby, hvor effektive de er og hvilke tjenester de har. Dette ser vi på i denne anmeldelsen.


Kundeservice

10

Kundeservice kan fort bli viktig dersom man har spørsmål eller noe oppstår. Her er Lendo gode, med dekkende åpningstider, flere kanaler og flinke kundebehandlere. Så du vil føle deg godt ivaretatt gjennom et mulig kundeforhold.


Pris

10

Ved å sammenligne lån fra en rekke långivere så kan du potensielt få veldig gode betingelser. Dette avhenger i hovedsak bare av at du har tilstrekkelig høy kredittscore og at de beste långiverne tilbyr et tilsvarende lån som du ønsker.


Brukeropplevelse

10

Når man skal vurdere en brukeropplevelse så burde man tenke på løpet fra start til slutt. Her funker det meste veldig bra hos Lendo, hvor vi følte oss godt ivaretatt underveis og kom ikke over noen merkbare utfordringer.


Behandlingstid

10

Man ønsker gjerne ikke vente lengre enn det man må og spesielt gjelder dette om du har et akutt behov. Heldigvis går slike prosesser veldig raskt, men det kan alltids være noe variasjon. Uansett lønner det seg å ha is i magen.


Ekstra fordeler

5

Hos Lende får man ikke så mye mer enn tilbud på forskjellige typer lån, men det at de sammenligner lån for deg er en ganske stor fordel. Det er istedet mulig at långiveren du velger gjennom dem kan ha fordeler du kan dra nytte av.


Lendo Lånekalkulator
10 000 kr 600 000 kr
12 måneder 180 måneder
5.33 % 49.92 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Lendo

Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Rente 4.9 – 23.4 %
Effektiv rente 5.33 – 49.92 %
Alder 20 år
Årlig inntekt 120 000 kr

Fordeler

 • Sammenligner tilbud for deg
 • Potensielt veldig gode renter
 • God og tilgjengelig kundeservice

Ulemper

 • Ingen ekstra tjenester
 • Begrenset fleksibilitet
 • Strenge krav for noen

Kundeservice

10

Kundeservice er noe man helst vil slippe å være avhengig av, men når man først trenger det så er man glad hvis det er lett tilgjengelig og man får god hjelp. Derfor er dette en viktig del av vår anmeldelse. Hvor vi ser på hvor lett det er å komme i kontakt med de og hva slags hjelp du vil få.

Hos Lendo har de ganske gode åpningstider i ukedagene og noe mer begrenset på lørdager. Dette gjør at du kan ta kontakt når det passer deg. Om man ikke ønsker å snakke med noen på telefon så kan man også ta kontakt dem på chat gjennom deres nettsider eller du kan ta kontakt via e-post. Det ser ut til at man normalt vil få svar på henvendelser ganske raskt, men her kan det periodevis være noen forskjeller.

Selskapsinformasjon

SelskapLendo
AdresseHagegata 22, 0653 Oslo
E-postkundeservice@lendo.no
Telefonnummer(+47) 20 00 70 70

Åpningstider

Mandag09:00 – 21:10
Tirsdag08:00 – 21:00
Onsdag08:00 – 21:00
Torsdag09:00 – 21:00
Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 15:00
SøndagStengt

Pris

10

Pris er gjerne den viktigste faktoren når man skal søke om lån og for å få den beste prisen så burde man søke hos flest mulig långivere før man tar en avgjørelse. Her kan man med aktører som Lendo potensielt få noen av de beste tilbudene på markedet siden de kanskje henter inn tilbud fra långivere som du ikke tenker på. Samtidig som du også sparer mye tid på dette arbeidet. Og tid er jo penger.

Siden Lendo har satt lave rammer for hvem de er villig til å hente inn tilbud for så er ikke dette de samme kravene som nødvendigvis alle långiverne de samarbeider med har. Det vil si at dersom du søker om lån og har forutsetninger som faller utenfor visse långiveres krav så kan du gå glipp av noen tilbud. Med andre ord kan du muligens få tilslag på lån som du ikke ville gjort hos mange andre, men det vil samtidig kunne koste deg mer enn andre lån.

Uansett er det viktig at du selv ser på helheten av hva lånet koster. For selv om du får en god nominell rente så kan de totale kostnadene bli ganske store dersom det er høye gebyrer og en lang nedbetalingstid.


Lendo krav

 • Kan ikke ha betalingsanmerkninger
 • Må ha fylt 20 år
 • Kan ikke være over 70 år
 • Må ha en inntekt på minimum 120.000 kr i året
 • Må ha en e-postadresse og et norskt telefonnummer
 • Må være folkeregistrert i Norge, samt ha bodd i eller skattet til Norge i minst 3 år

Brukeropplevelse

10

Innenfor en brukeropplevelse så er det mye som kan gjelde for en hver enkelt individuelt. Og det er ikke så uvanlig at man hver for seg kan oppleve noe veldig forskjellig. I denne anmeldelsen har vi forsøkt å få et så godt innblikk som mulig i hva du generelt kan forvente deg.

Først og fremst så starter vi med å se på hvor lett tilgjengelig og hvor god informasjonen deres er. Hos Lendo finner man det meste man trenger på deres forsider. Her kan man lese det meste og søke lån direkte. Denne søkeprosessen var også veldig enkel.

Når du har fylt inn din personlige informasjon så trenger du egentlig bare å vente. For denne informasjonen sender de videre og det blir gjort en kredittsjekk på vegne av de långiverne som potensielt har mulighet til å innfri det lånet du ønsker. Deretter får du tilbud tilsendt som du kan velge å akseptere. Dersom man ønsker gitt tilbud så får man god oppfølgning og veiledning videre.


Behandlingstid

10

Innimellom trenger man penger raskt og da står behandlingstid fort i fokus. Generelt så går slike prosesser raskt på grunn av internett, men det kan alltids være forskjeller. Uansett så anbefaler vi at man tar så mye tid man har mulighet til, slik at man kan sikre seg det beste tilbudet.

En forskjell hos aktører som Lendo er at de er avhengig av en avgjørelse fra flere for å kunne gi deg de beste betingelsene. Normalt vil det ikke ta særlig mer tid enn om du skulle søkt hos en individuell långiver selv, men man har ingen garanti for at alle ville være like effektive. Men totalt vil du normalt spare en god del tid sammenlignet med om du skulle søkt hos alle disse långiverne selv.


Ekstra fordeler

5

Hos mange långivere på nett i dag så er det blitt relativt vanlig å tilby flere tjenester under ett. Dette kan i tillegg til forskjellig typer lån for eksempel være sparekonto, forsikringer eller fordelsprogram. Dette er ikke like vanlig for de som sammenligner lån.

Hos Lendo så får man i hovedsak bare tilbud om å låne penger. Heldigvis tilbyr de dette i flere former. Hvor du kan samle og refinansiere eksisterende gjelde med potensielt mye bedre betingelser. Du kan søke om lån til forskjellige former som forbruk, bil eller hus. I tillegg kan du også søke om forskjellige kredittkort om du ønsker det.

Selv om du ikke kan dra nytte av flere fordeler hos de så er det at du får sammenlignet lån en god fordel i seg selv. Og det er også mulig at du har andre fordeler fra den eventuelle långiveren du velger gjennom dem. Så dette er noe du kan vurdere å ha øynene opp for før du tar en avgjørelse.


Konklusjon

I dag er det stor konkurranse om kunder på internett og dette er noe du virkelig kan dra nytte av om du trenger å låne penger. For med flere långivere blir det mere konkurranse. Men for å få de beste tilbudene blir man fort avhengig av å søke hos flere og dette kan bli tidkrevende. Heldigvis finnes aktører som Lendo som kan hjelpe deg med dette.

Ved å søke om lån hos flere långivere på en gang kan Lendo potensielt gi deg en av de beste tilbudene på markedet. I tillegg til at du kan spare masse tid på prosessen så har de gjerne bedre oversikt over hvilke långivere som er lurt å søke hos.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Lendo

Anmeldelser: 4413 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjerne
87%
4 stjerne
10%
3 stjerne
1%
2 stjerne
0%
1 stjerner
2%
LP
lars petter syvertsen Syvertsen 8 Anmeldelser
TrustScore: 5

Kort ventetid, veldig bra oppfølging, god informasjon.

Kort ventetid på tlf, ryddig og god informasjon, gode tilbakemeldinger.

MG
Maksims Gusarovs 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Bra!

Veldig bra !!!

KT
kundene Thanh le 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Veldig fornøy

Veldig fornøy

Matchbanker > Låne penger > Långivere > Lendo anmeldelse

Siste nytt