Bank2 anmeldelse

Bank2 er blant utallige mange forskjellige långivere på nett i dag. Mange har fokus på ganske like typer lån, gjerne forbrukslån i forskjellige størrelser uten sikkerhet. Bank2 skiller seg ut fra de fleste hvor de ikke har smålån, men heller fokuserer på forskjellige større lån med sikkerhet. I denne anmeldelsen skal vi se på hva de tilbyr.

3
Kundeservice
3
Behandlingstid
3
Pris
5
Ekstra fordeler
3
Brukeropplevelse
4

Om Bank2

Bank2 ble etablert i 2005 med et fokus på å tilby egne løsninger for både selvstendig næringsdrivende og privatpersoner. De kan hjelpe med økonomisk rådgivning og skreddersy løsninger basert på individuelle behov.

Her kan du få lån i forskjellige former, men ikke vanlige forbrukslån. Du kan heller refinansiere eksisterende gjeld, men du blir avhengig av å refinansiere fra deres minste beløp. Her kan man potensielt spare en del penger siden deres renter er ganske moderate. Dette forbeholder at du eller nær familie har eiendom som du kan bruke som sikkerhet til ønsket lån.

De tilbyr også flere tjenester som sparing og forbrukskonto med bankkort. For bedrift har de også andre tjenester som kredittkort.

Oppsummering av anmeldelsen

Før man tar en endelig avgjørelse om hvilken långiver man skal ta i bruk er det alltids en fordel å ha et godt perspektiv på hva du kan forvente deg og dra nytte av. Dette er noe vi har fokus på i denne anmeldelsen hvor vi ser på 5 hovedområder. Dette er hvilke behandling du kan forvente, hvilke priser de har, hvor enkle de er å bruke, hvor effektive de er og hva annet de har å tilby.


Kundeservice

Kundeservice er noe som er fort gjort å ta for gitt, men blir viktig dersom man først trenger det. Hos Bank2 har de ganske begrensede åpningstider hvor man enten kan ta kontakt via telefon eller e-post. Heldigvis har de hyggelige og kompetente kundebehandlere som kan gi individuell rådgivning.


Pris

Når man skal låne penger er det helt klart at man bør sørge for å ikke betale mer enn det man må. Hos Bank2 har de ganske så gode renter og med refinansiering kan du potensielt spare en del penger sammenlignet med andre långivere. Forbeholdt at du har nok sikkerhet.


Brukeropplevelse

Når vi ser på brukeropplevelse så ser vi på informasjonen som er tilgjengelig og hvordan det er å bruke deres tjenester. Hos Bank2 kommer det meste tydelig fram, men siden deres tjenester er litt annerledes enn andre så kan det være noe vanskeligere å forholde seg til.


Behandlingstid

I dag skjer det meste av søknadsprosesser automatisk hvor i noen tilfeller kan de innfri lån på dagen. Hos Bank2 blir alle lån vurdert manuelt og man kan måtte vente litt på å få tilbakemelding og eventuell innfrielse av ønsket lån.


Ekstra fordeler

Det har blitt vanlig at långivere tilbyr flere tjenester under ett og spesielt gjelder dette for banker. Man har noen flere tjenester man kan dra nytte av hos Bank2 som enten privatperson eller bedrift. Disse er noe begrenset sammenlignet med andre banker.


Bank2 lån

Lånesum:300.000 – 25.000.000 kr.
Løpetid for lån:12 – 360 måneder
Rentesats:4,95 – 9,95 %

Fordeler

  • Gode renter
  • Høy grense for lån
  • Rådgivning for økonomi

Ulemper

  • Må ha sikkerhet
  • Har ikke mindre lån
  • Kort åpningstid på kundeservice

Kundeservice

Selv om man ikke nødvendigvis alltid tenker på kundeservice så er kundeservice så kan det være en fordel å være bevisst på hva man har å forholde seg til og hva man har å forvente. Derfor er dette en viktig del av vår anmeldelse hvor vi ser på deres tilgjengelighet, behandling og kanaler.

Det først vi så når vi vurderte Bank2 sin kundeservice var deres åpningstider. De er dessverre noen av de mer begrensede hvor de kun har åpent i ukedager og innenfor vanlige arbeidstider. Dette fører til at man kun kan snakke med en kundebehandler på dagen, noe som gir mindre fleksibilitet. Her har de ingen chat, men man kan ta kontakt via telefon eller per e-post.

De har hatt et høyt fokus på individuell veiledning så du kan få gode råd innenfor det de tilbyr.

Selskapsinformasjon

SelskapBank2
AdressePOSTBOKS 1394 Vika, 0114 Oslo
E-postpost@bank2.no
Telefonnummer(+47) 24 13 20 60

Åpningstider

Mandag08:30 – 15:30
Tirsdag08:30 – 15:30
Onsdag08:30 – 15:30
Torsdag08:30 – 15:30
Fredag08:30 – 15:30
LørdagStengt
SøndagStengt

Pris

Dersom man er på utkikk etter lån eller refinansiering av eksisterende gjeld så blir prisene man kan få på disse en vesentlig del av vurderingen. Derfor er dette noe vi også har fokus på i vår anmeldelse, hvor vi ser på hva de tilbyr og sammenligner med andre långivere.

Hos Bank2 kan man potensielt få veldig gunstige lån og man vil sjeldent få noen som er alt for dyre. Dette kommer av at de har en lav både minste og høyeste rentesats. De har flere typer lån, men ingen forbrukslån. Vi har heller valgt å fokusere på refinansiering av lån. Her kan du potensielt spare mye penger på å samle din eksisterende gjeld og forbedre dine betingelser. 

Selv om man potensielt kan få ganske så gode renter så er dette noe som ikke alle vil kunne få tilgang til. Først og fremst må du ha sikkerhet og dette er noe av grunnen til at de kan gi bedre betingelser enn mange andre. I tillegg så er du avhengig av et høyt minstebeløp.


Bank2 krav

  • Sikkerhet i egen eller familiens eiendom
  • Ha tilstrekkelig fast inntekt eller planlagt salg av bolig

Brukeropplevelse

Hvilken brukeropplevelse du vil ha vil i størst grad baseres på hvilke behov du har og hva du forventer deg. Vi har i denne anmeldelsen sett på det ganske så generelt i form av deres informasjon og hvor enkle de er å forholde seg til.

Det meste av informasjon kommer ganske tydelig fram på deres nettsider, mens deres tjenester kan være noe komplisert å forholde seg til siden de er mer unike enn hos mange andre långivere. Dersom man har noen spesielle individuelle behov har du kanskje mye å hente her som du muligens ikke vil kunne få hos andre. Spesielt når det kommer til rådgivning rundt gjeld.


Behandlingstid

Behandlingstid er gjerne viktig når man trenger penger raskt, men også dersom man ønsker å innhente flere tilbud. For det kan gjøre det mer upraktisk dersom man må vente lengre på noen långivere. Det lønner seg uansett å ta den tiden som trengs for å få flest mulig tilbud.

Normalt går det meste av slikt automatisk i dag, spesielt når det kommer til mindre forbrukslån. Hos Bank2 så tilbyr de bare større lån som er rettet mot individuelle behov. Derfor gjøres alle vurdering manuelt og det kan ofte ta mer tid før man får en endelig vurdering. Det betyr ikke at du vil måtte vente mye lengre enn hos andre långivere.


Ekstra fordeler

Det er ganske så vanlig i dag at man kan få flere forskjellige tjenester under ett kundeforhold. Hva det vil si variere en del fra långiver til långivere. Uansett kan dette være lurt å holde øynene opp for siden du plutselig kan finne praktiske løsninger eller gode tilbud.

I tillegg til refinansiering så tilbyr Bank2 også flere typer lån som du ikke finner hos alle långivere. Dette kommer i form av likviditetslån, mellomfinansiering og boliglån. Disse har tilsvarende betingelser og baseres rundt sikkerhet og bolig. Som bedrift kan du låne i form av kredittkort. Du kan også etablere brukskonto med bankkort eller sparekonto om du ønsker det.


Konklusjon

Vi har mange långivere å velge mellom og mange av disse er ganske like i hva de tilbyr. Det finnes også noen långivere som ønsker å fylle inn mindre nisjer og tilby tjenester basert på mer individuelle behov. Bank2 er en av disse.

Dersom du er ute etter mindre forbrukslån som innfris raskt så vil du ikke finne det hos Bank2. Om du derimot har eksisterende gjeld som du enten synes er vanskelig å håndtere eller ønsker bedre betingelser på så har du muligens noe å hente her. Forbeholdt at du eller din familie har eiendom som kan brukes som sikkerhet.

Siden man har mange alternativer så er det alltid en fordel å ta med så mange som mulig av disse med i vurderingen. Heldigvis trenger man ikke å betale noe for å søke og man kan gjøre det helt uten forpliktelser.

Matchbanker > Låne penger > Långivere > Bank2 anmeldelse

Siste nytt