Anmeldelse av Klikklån

Klikklån er en tilbyder av smålån i det norske privatmarkedet. Her kan du søke om opptil 70 000 kroner med nedbetaling fra 24 – 60 måneder. Tjenesten er en del av THORN Norge Finans AS – en av de ledende aktørene i smålån markedet. 

6.4
Kundeservice
6
Behandlingstid
7
Pris
6
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
8

Klikklån

Nytt produkt
Anmeldelse
Lånebeløp 10 000 – 150 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Effektiv rente 9.48 – 23.4 %
 • Skreddersydde lån
 • Konkurransedyktig rentesats
 • Signering med Bank ID
Eksempel: Samlet lånebeløp: 25 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Nominell rente: 18,24 % | Kostnad: 17 848 | Totalt å betale: 42 848 kr | | Låneperiode: 1 – 5 år | Nominell rente varierer fra minimum 9,48 % til maksimum 23,40 %. | Maximum nominell rente: 23,40 %. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes. (Annonse)

Om Klikklån

Klikklån er en tjeneste som tilhører THORN Norge Finans AS – en aktører som tilbyr smålån til norske privatpersoner. Selskapet har hatt sin virksomhet i Norge siden 1975 og spesialisert seg på smålån. Hele prosessen deres foregår på nett og du vil derfor kunne motta svar på søknaden online. 

Visjonen deres er å tilby kontantlån under forsvarlige forhold slik at man unngår økonomisk ustabilitet. Mange vil derfor oppleve at de kan måtte levere inn litt ekstra dokumentasjon dersom Klikklån er i tvil om din private økonomi kan håndtere belastningen av et ekstra lån. 

Alle deres lån er uten sikkerhet, noe som betyr at de faller under forbrukslån. Her er det viktig at du setter deg godt inn i vilkårene dine, da Klikklån tilbyr høy fleksibilitet, men søknader er individuelle så ulikheter kan forekomme. 

Oppsummering av anmeldelsen

Når du skal søke lån er det viktig å gjøre dette på et godt informert grunnlag. Vi har derfor utarbeidet en liste med kriterier som vi vurderer alle långivere på før de kan listes på nettsiden vår. På denne siden forsikrer vi oss at disse er av høyeste kvalitet og tilbyr konkurransedyktige vilkår. Nedenfor går vi nærmere gjennom hva vi ser etter når vi vurderer nye långivere. 


Kundeservice

6

Kundeservice er alltid viktig når man skal søke om lån. Disse vil gjerne fungere som rådgivere, men de vil også stå klare dersom du har spørsmål/utfordringer med søknaden din. Her tilbyr Klikklån skriftlig kundeservice på e-post og telefonstøtte for deg som foretrekker dette. Disse er tilgjengelig 9 – 15 hverdager. 


Pris

6

Ingen vil ønske å betale mer enn nødvendig når de skal ta opp et lån, og vi ønsker kun å presentere de beste tilbudene til deg. Derfor bruker vi alltid mye tid på å se gjennom vilkår og betingelser før vi anbefaler et lån. Imidlertid er det viktig å merke seg at lånesøknader er basert på individuelle vurderinger, så du må gjerne søke om et lån før du får vite de endelige kostnadene i tilbudet ditt. 


Brukeropplevelse

8

Her ser vi gjerne på hvordan de legger opp søknadsprosessen, hvor brukervennlig plattformen deres er og ikke minst hvor lett det er å forstå de ulike betingelsene som de stiller. 


Behandlingstid

7

Fordelen med å søke om lån på nett er at behandlingstiden ofte er kortest mulig. Dette gjelder også hos Klikklån hvor det meste foregår digitalt. Her vil du sende søknad, motta tilbud og signere hele låneavtalen din digitalt. Dette forutsetter at du har tilgang til BankID. De fleste avtaler som mottas vil være behandlet og signert innen 1 – 3 virkedager. 


Ekstra fordeler

5

Klikklån tilbyr kun lån til privatpersoner og har ingen øvrige ‘tjenester’ tilgjengelig på nettsiden sin. Her ser vi gjerne etter lojalitetsprogrammer, kundeprogram og lignende som kan tilføre ytterligere verdi for kundene, men det er sjeldent aktuelt når vi snakker om små tilbydere av lån uten sikkerhet slik som Klikklån. 


Klikklån Lånekalkulator
10 000 kr 150 000 kr
12 måneder 60 måneder
9.48 % 23.4 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Klikklån

Klikklån

Lånebeløp 10 000 – 150 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Rente 9.48 – 23.4 %
Effektiv rente 9.48 – 23.4 %
Alder 25 år
Årlig inntekt 0 kr

Fordeler

 • Behandling av søknader på nett
 • Kan søke om opptil 70 000 kroner uten sikkerhet
 • Hele søknaden er digital

Ulemper

 • Må være 21 år for å søke 
 • Dokumentasjon av fast inntekt er pålagt
 • Tilbyr ikke lån med betalingsanmerkninger
 • Lave lånerammer sammenlignet med andre aktører

Kundeservice

6

Skal du søke om lån på nett er det greit å vite at man kan få den bistanden man trenger med søknaden sin. Her tilbyr Klikklån muligheten til å ringe inn på kundesenteret over telefon, eller du kan velge å sende inn en skriftlig henvendelse på e-post. de tilbyr foreløpig ingen live chat eller annen direkte kommunikasjon enn telefon.

Når det er sagt, så er søknadsprosessen deres relativt selvforklarende så de fleste vil klare dette på egenhånd. Ønsker du bistand med søknaden din er kundeservice og rådgivere tilgjengelig for dette i tidsrommet 09 – 15 på hverdagene. Da kan du få tips til hva du trenger for å søke, status på søknader og tilsvarende.

Selskapsinformasjon

SelskapKlikklån
AdresseInnspurten 13 A, 0663 Oslo
Telefonnummer(+47) 21 61 00 01

Åpningstider

Mandag09:00 – 15:00
Tirsdag09:00 – 15:00
Onsdag09:00 – 15:00
Torsdag09:00 – 15:00
Fredag09:00 – 15:00
Lørdag
Søndag

Pris

6

Klikklån tilbyr smålån uten sikkerhet noe som betyr at de har en søknadsprosess og litt høyere kostnader. Dette er knyttet til den økte risikoen som lån uten sikkerhet påfører långiveren. De har et låneeksempel på nettsiden sin som tar utgangspunkt i 50 000 over 5 år. Her er det 20,40% nominell rente og 25,4% effektiv rente for å illustrere kostnader rundt lånet.

Her er det greit å huske at alle lånetilbud er individuelle og du kan derfor få høyere eller lavere kostnader på ditt lån. Klikklån tilbyr lån med nominell rente fra 12 – 26,4% hvor økonomisk situasjon, inntekter og eksisterende gjeld vil være utslagsgivende for hvor mye lånet ditt kommer til å koste. 

Lurer du på hvor mye ditt aktuelle lån vil koste kan du sende inn en uforpliktende søknad og motta et konkret tilbud basert på dine opplysninger.


Klikklån krav

 • Du må være over 21 år 
 • Kunne vise til fast inntekt gjennom arbeid eller pensjon
 • Ha vært folkeregistrert i Norge de siste 2 årene

Brukeropplevelse

8

Selv om nettsiden til Klikklån kan fremstå litt gammeldags, så er selve søknaden deres forholdsvis rett til. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og din personalia. Du vil umiddelbart få opp et eksempel på hva et slikt lån vil koste og deretter sende inn søknaden din. 

Svar på søknaden kom relativt fort og avtalen om innvilget lån kan signeres med BankID. Gjøres dette tidlig på dagen vil lånet i de fleste tilfeller bli utbetalt samme dagen. Dette skyldes at de benytter seg av maskinell søknad og dermed kan kutte ned både behandlingstid og utbetalingstiden sin betydelig. 

Du kan også få bistand gjennom hele søknaden dersom du ønsker dette slik vi nevnte tidligere i avsnittet om kundeservice. Alt-i-alt tilbyr Klikklån en smidig opplevelse og brukervennlig plattform som får jobben gjort effektivt. 


Behandlingstid

7

De fleste som ønsker å søke om lån på nett gjør dette nettopp fordi det er lettere enn å gå til banken. Her har Klikklån gjort mye riktig og hele prosessen deres kan unnagjøres på én virkedag. Du sender inn søknaden din digitalt på nettsiden deres, den behandles og du får svar nesten umiddelbart. Om du er fornøyd med vilkårene for lånet kan du signere denne med BankID slik at Klikklån mottar svar på tilbudet ditt øyeblikkelig. 

Deretter vil lånet bli lagt til utbetaling så fort svaret er mottatt. Noen ganger kan dette gjøres samme virkedag, mens andre ganger vil det bli utbetalt dagen etter at du har svart på tilbudet ditt. Dette er fortsatt forholdsvis rett til, og kan være et godt alternativ for deg som trenger et kontantlån. 

Husk at stor pågang kan forsinke utbetalingen noe – dersom har ytterligere spørsmål om dette kan du ta kontakt direkte med långiveren.


Ekstra fordeler

5

Tjenesten til Klikklån er kontantlån opptil 70 000 kroner. De tilbyr ikke noe kundeprogram eller annet som påfører kundene unødvendige kostnader. Tvert imot vil du få svar på søknaden din og dersom alt er i orden kan du motta pengene samme dag. Fleksible lån kan være et godt alternativ når du trenger svar og maskinell behandling gir deg automatisk svar om du får innvilget lån eller ikke. 

Husk at det kan være forskjeller i mottatt tilbud basert på opplysningene du har oppgitt til banken. Det kan derfor være lurt å sammenligne ulike tilbud før du aksepterer et lånetilbud for fort.


Konklusjon

Klikklån er en norsk tilbyder av smålån som jobber gjennom Thorn Norge Finans AS. Selskapet har spesialisert seg på behandling av lån til privatpersoner i Norge og kan i de fleste tilfeller tilby svar på søknader umiddelbart. Det er viktig å merke seg at denne typen lån kan være litt mer kostbare enn tradisjonelle lån og dette bør tas hensyn til når du skal planlegge økonomien din. 

Du gjennomfører hele søknaden på nett og i de fleste tilfeller vil du få svar straks du har sendt inn søknaden din. Dette sørger for at du kan få et kontantlån samme dag eller neste virkedag dersom du søker på ettermiddagen. Har du spørsmål om søknadsprosessen eller hva Klikklån tilbyr kan du komme i kontakt med kundeservice i tidsrommet 9 – 15 hver dag. 

Alt-i-alt er dette en god lånetilbyder for deg som ønsker et fleksibelt lån, men ikke har behov for store beløp. De tilbyr kun lån opptil 70 000 kroner, noe som kan være i minste laget dersom du trenger et forbrukslån til oppussing eller tilsvarende formål.

Matchbanker > Låne penger > Anmeldelse av Klikklån

Siste nytt