Komplett Bank anmeldelse

Komplett Bank er en relativt ny bank som har hatt en god vekst de siste årene. De tilbyr lån i forskjellige størrelser med fast løpetid og uten sikkerhet. De tilbyr også andre tjenester som kredittkort, sparing og forsikring. I denne anmeldelsen skal vi ta for oss det du trenger å vite om Komplett Bank som tjenester, betingelser og annen nyttig informasjon.

2
Kundeservice
2
Behandlingstid
4
Pris
4
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
4

Komplett Bank produkter

Nytt produkt
Anmeldelse
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Effektiv rente 9.7 – 38.23 %
 • Fleksibel nedbetaling
 • Lån opptil 500 000 kr.
 • Tilbyr betalingsforsikring
Eksempel: Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år. (Annonse)

Om Komplett Bank

Komplett er en de mest kjente og veletablerte elektronikk butikkene i landet som var tidlig ute med salg på nett og på grunn av sin høye kompetanse på dette området fikk de en eksplosiv vekst. Dette førte til at de i 2016 etablerte sin egen bank i form av Komplett Bank hvor de nå kan tilby kunder enda mere.

Hos Komplett Bank kan du få lån i varierte størrelser hvor de minste gjerne blir kalt SMS lån, opptil større lån for de som trenger mer. De har basert seg på forbrukslån som kan innfris raskt og enkelt uten at man trenger sikkerhet eller måtte spesifisere hva pengene skal brukes til. Derfor vil de fleste av lånene baseres på de samme vilkårene med lik løpetid.

Som en bank har Komplett også andre tjenester som de tilbyr slik at de kan skape et heldekkende kundeforhold. Dette kommer da i form av egen sparekonto, refinansiering, kredittkort, forsikring og mer.  

Oppsummering av anmeldelsen

Hvilken långiver man velger kan bli en viktig del av ens tilværelse. Da vår økonomi gjerne kan diktere i stor grad hvordan man har det. Derfor ønsker vi å hjelpe deg i prosessen med å ta for oss det du trenger å vite for å kunne ta en god avgjørelse. I denne anmeldelsen får du da altså vite hvordan de oppleves som en kunde, hvilke priser og betingelser man får, hvor effektive de er og hvilke andre fordeler du kan dra nytte av.  


Kundeservice

Når det kommer til kundeservice så har Komplett en del å hente. Selv om man får relativt god hjelp med veiledning ved oppstart så kan man få en mindre positiv opplevelse dersom man får utfordringer underveis. Det har kurante åpningstider, men man kan måtte forvente seg lange svartider.


Pris

Komplett tilbyr et generelt lån uten sikkerhet eller spesifiseringer. Det vil si at de ikke differensierer mellom nye lån. De har ikke den laveste minste renten, men har heller ikke en alt for høy øverste rente. De har faste månedsgebyr og de har etableringsgebyrer som vil variere basert på lånesum. 


Brukeropplevelse

Det er relativt enkelt å søke om lån hos Komplett Bank. Siden de ikke har en haug av forskjellige lån så får man enkelt oversikt over potensielle betingelser. Med deres nettbank er det også enkelt å holde styr på de lån og tjenester man har. Du kan også få mer enn bare lån.


Behandlingstid

Med sine generaliserende lån så får man i tillegg til en rask og enkel søkeprosess normalt innfridd lån ganske raskt. Som regel er de bare avhengig av en kredittsjekk før du eventuelt får innvilget lån. Dersom man ønsker refinansiering så kan prosessen ta noe mer tid.


Ekstra fordeler

Som kunde hos Komplett Bank så kan du dra nytte av en rekke andre tjenester. Du kan få kredittkort i form av Komplett Bank Mastercard, du kan opprette en handlekonto eller sparekonto, og du kan opprette forsikring. Så det er muligheter for en komplett tjeneste hos Komplett.


Komplett Bank Lånekalkulator
10 000 kr 500 000 kr
12 måneder 60 måneder
9.7 % 38.23 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Komplett Bank

Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Rente 7.9 – 19.9 %
Effektiv rente 9.7 – 38.23 %
Alder 20 år

Fordeler

 • Ingen krav til sikkerhet
 • Har forsikring og sparekonto
 • Egen mobilapp

Ulemper

 • Høy minste rente
 • Potensielt høye gebyrer
 • Fast løpetid på 5 år

Kundeservice

Kundeservice blir fort en viktig del av et kundeforhold dersom man har spørsmål, utfordringer eller man ellers trenger bistand. Om man er vant til å oppleve problemer eller har særskilte behov så blir det spesielt viktig. Vi har sett på hvilke åpningstider de har, hvor raskt man får bistand og hvor behjelpelige de er. Her kommer ikke Komplett Bank best ut i våre tester.

Komplett sin nettbutikk er kjent for å ha en veldig god kundeservice, men vår opplevelse av deres banks kundeservice har vært snarere motsatt. De har greie åpningstider på deres kundeservice, men man kan forvente seg lang svartid på henvendelser. Spesielt dersom man har utfordringer som er mer kompliserte.

Når man går inn på deres nettsider så får man et alternativ for kundesenter. Her ser det ut til at de helst vil at du skal bruke den informasjonen som er tilgjengelig på deres sider framfor å ta kontakt direkte. Dersom du går inn på “kontakt oss” finner du telefonnummeret som du ser under og et kontaktskjema. 

Selskapsinformasjon

SelskapKomplett Bank
AdressePostboks 448, 1327 Lysaker
E-postkundeservice@komplettbank.no
Telefonnummer(+47) 21 00 74 50

Åpningstider

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Pris

Når man skal ta opp lån ønsker man gjerne ikke å betale mer enn det man må og da er det viktig å være bevisst på betingelsene man kan få. Hos Komplett Bank, som hos mange långivere så er det et ganske bredt spenn mellom hvilke rentesatser man kan få. Så du har på forhånd ingen garanti om hvor mye et lån vil koste før du faktisk søker.

Den laveste rentesatsen er relativt høy, men det øvre satsen er ganske moderat så du kan få potensielt gunstige betingelser der. Når det kommer til gebyrer så kan det bidra til høyere totale utgifter. De har et fast månedsgebyr, mens etableringsgebyret vil variere i forhold til lånebeløpet. Når du skal se på hvor mye lånet faktisk koster så må du se på den effektive renta og det totale beløpet du må betale.

For generelle lån så har de en fast løpetid på 5 år eller 60 måneder. For refinansiering har du flere muligheter, hvor du kan ha løpetid fra 3 til 15 år. Det er her lurt å være bevisst på at selv om det er satt en løpetid så har du fortsatt mulighet til å nedbetale mer i perioder eller betale hele lånebeløpet før nedbetalingsperioden er over. 


Komplett Bank krav

 • Må ha fylt 20 år
 • Kan ikke ha inkassosaker eller betalingsanmerkninger
 • Må ha en folkeregistrert adresse i Norge

Brukeropplevelse

Det er mye som faller innenfor en brukeropplevelse. For de fleste handler det bare om hvor enkelt det er å innhente informasjon, hvordan søkeprosessen fungerer og så hvordan nedbetalingsperioden fungerer fram til en eventuell avslutning. Her er det relativt enkelt hos komplett Bank. Siden de har generalisert vanlige lån så er informasjonen veldig lett tilgjengelig og all informasjon kommer tydelig fram.

En av hovedutfordringene hos Komplett Bank er at på grunn av denne generaliseringen ikke nødvendigvis ikke får den fleksibiliteten man trenger. Så her vil opplevelsen være basert på hvilke behov man har som låntaker. I tillegg så kan brukeropplevelsen bli kraftig redusert dersom man får utfordringer eller det ellers skulle dukke opp noe under kundeforholdet, hvor de har noen utfordringer når det kommer til kundeservice og kundebehandling.

Heldigvis har man ganske gode oversikt som kunde hos Komplett Bank. Med en egen nettbank er det lett å holde styr på avtaler og tjenester man. Det at man kan kombinere lån med andre tjenester er også noe som kan bidra til at den totale opplevelsen blir bra. Derfor er det viktig å se på helheten og tenker over hva man trenger.


Behandlingstid

Når man først trenger er den gjerne hvor raskt man kan få disse pengene som gjelder. Å få et lån innfridd fort kan for mange kritisk, mens hos andre man kanskje ikke like hastverk. Uansett så vil man jo gjerne ikke vente lengre enn det man må. I dag har det generelt blitt mye enklere enn det man opplevde før og dette kommer i hovedsak på grunn av internett. For med noen enkle tastetrykk er søknaden inne og behandlingen kan starte. Det samme gjelder da også for Komplett Bank.

Hos Komplett Bank har de gjort prosessen veldig enkel hvor man velger hvor mye du ønsker å låne og så fyller du inn nødvendig informasjon. Etter dette så gjennomføres det en kredittsjekk og det er denne som vil i størst grad vil avgjøre prosessen videre. Siden man ikke trenger noen sikkerhet så vil man så lenge man har en inntekt og eksisterende gjeld som tilsvarer at du fint kan håndtere ønsket lån, normalt få innvilget lånet raskt og enkelt.


Ekstra fordeler

Om man kun trenger et lån så tenker man gjerne kun på beløpet man ønsker og betingelsene som følger. Og det er helt greit, men det kan ofte lønne seg å se om det er mer man kan dra nytte av som en kunde. I dag har det blitt slik at flere og flere långivere ønsker å gi et mer heldekkende tilbud. Det er noe Komplett Bank også har satset på og dette er noe vi skal gå gjennom her.

I tillegg til at du kan enkelt få et forbrukslån eller refinansiere eksisterende lån så har Komplett Bank mer å tilby. Med Komplett Bank Mastercard får du et kredittkort uten gebyrer eller månedsavgift. Du får med dette kortet også inntil 50 dager rentefri kreditt ved full nedbetaling. Du kan også få en handlekonto hvor du enkelt og raskt kan kjøpe det du trenger. Med en handlekonto kan du enten handle på avbetaling eller utsette betaling.

Du kan også opprette en sparekonto hos Komplett Bank hvor du får relativt høye innskuddsrenter. Gjennom Komplett Bank og deres forsikringspartnere kan du også få en rekke forskjellige forsikringer med gode betingelser dersom man skulle ønske det.


Konklusjon

Det er sjeldent lett å vite hvilke långiver man skal velge når man ønsker et lån. Komplett Bank tilbyr en type lån med samme løpetid og spenn i rentesats. De har faste månedsgebyrer og et etableringsgebyrer som baseres på ønsket lånesum. Dersom man ønsker refinansiering så kan det være andre betingelser som gjelder. Det er enkelt å søke om lån, mens bistanden man får underveis er ikke nødvendigvis den beste.

Komplett Bank tilbyr også en rekke andre tjenester dersom man skulle ønske det. Man kan søke om kredittkort i form av Komplett Bank Mastercard eller man kan opprette en handlekonto. Om man ønsker sparing så kan man også etablere en sparekonto. Gjennom to forsikringsselskaper som de samarbeider med så kan man få en rekke forskjellige forsikringer med gode betingelser.

Siden det er veldig lett å søke om lån så har man ingenting å tape på å søke om lån. For dette kan man gjøre helt kostnadsfritt og uforpliktet.

Matchbanker > Låne penger > Långivere > Komplett Bank anmeldelse

Siste nytt