Reklameinformasjon

Vi i Matchbanker vet at det å finne veien på det online lånemarkedet i dag ikke bare er vanskelig og forvirrende, men også tidkrevende.

Derfor ønsker vi å gjøre lånemarkedet mer åpent og gjennomsiktig for kunder som leter etter det beste lånet, med de beste vilkårene.

Ved å fremme åpenhet på det online lånemarkedet, må vi også være åpne om hvordan vi opererer.

Under vil vi forklare deg…

  • Hvordan Matchbanker kan hjelpe deg
  • Hvordan Matchbanker virker
  • Hvordan vi tjener penger
  • Hvorfor du kan stole på oss

Hvordan kan Matchbanker hjelpe deg?

Matchbanker er en online sammenligningstjeneste for finansielle produkter. Vi strever etter å tilby de beste finansielle løsningene for våre kunder.

I Matchbanker jobber vi hardt for å sikre at lånelisten vår er oppdatert og inneholder de vanligste lånene på det norske markedet.

Dette gjør at du kan sammenligne lånebeløp, løpetid, rente, utbetalingstid, etc. fra forskjellige långivere. Dermed er det lettere for deg å finne et lån som passer din situasjon.

Hvordan virker Matchbanker?

Hos Matchbanker får du tilgang til en låneliste som inneholder all nødvendig informasjon om de forskjellige lånene. Dette er for at du skal kunne velge det riktige lånet som passer best til dine spesifikke mål.

I lånelisten vil du finne informasjon om lånebeløp, løpetid, kostnader relatert til lånet og den estimerte utbetalingstiden. I tillegg har vi  gjennomgått alle lånene på listen for å informere deg om fordeler og ulemper knyttet til de spesifikke lånene.

Derfor vil du ved å bruke Matchbankers gratis service spare tid på en normalt svært tidkrevende sammenligningsprosess.

Hvordan tjener vi penger?

Matchbankers tjenester er 100 % gratis.

Når du søker om et lån gjennom Matchbanker, blir du ikke belastet et tilleggsgebyr. Derfor er det ikke dyrere å ta opp lån ved å bruke Matchbanker, sammenlignet med å søke direkte på långiverens hjemmesider.

Så, kanskje du spør deg selv: Hvordan tjener Matchbanker penger?

Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å drive business. Matchbanker har et annonseringsforhold med noen av långiverne. Dette annonseringsforholdet inkluderer at långiverne betaler oss henvisningsgebyrer for å sende dem nye kunder.

Når du klikker gjennom en applikasjonslink på nettstedet vårt, kan vi derfor motta kompensasjon når søknaden din er godkjent.

Hvorfor du kan stole på oss

Vår virksomhet er bare bærekraftig så lenge kundene våre er fornøyde med tjenesten vi tilbyr, og finner innholdet vårt nyttig. Den eneste måten å oppnå dette på er å tilby en objektiv og upartisk tjeneste.

I tillegg til dette så reinvesterer vi mye mye av inntektene på å gjøre tjenesten vår enda bedre.

Ansvarsfraskrivelse

I Matchbanker forsøker vi alltid å gi de riktige opplysningene til våre kunder. Dette gjøres ved å hyppig oppdatere lånelisten vår med den nyeste informasjonen.

Imidlertid skjer det noen ganger endringer i rentesatser og andre låneforhold, som vi av en eller annen grunn ikke blir gjort oppmerksomme på. Derfor kan informasjonen på vår side avvike fra långivernes nettsider. Hvis dette er tilfellet, vennligst bruk långivernes nettsider for å få de mest oppdaterte vilkårene og betingelsene.

Andreas Linde
Skrevet av
Lånekspert, Andreas Linde, har jobbet i finansbransjen siden 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, renter og alt finansrelatert.
Matchbanker > Om Matchbanker > Reklameinformasjon

Siste nytt