Lån 15000 kroner

Lån 15000 kroner helt uten sikkerhet! Kanskje trenger du litt ekstra å rutte med for å reparere bilen, til finansiering av en reise eller en ny vaskemaskin? For å finne det beste lånet for deg kan du bruke lånelisten vår, og sammenligne lån på 15000 kroner. Se på fordeler og ulemper og finn en riktig lånetilbyder for deg!

Les mer
Alt
500 000 kr
Alt
80 år

Lån av 15000 kroner

av Michael - oppdatert
Lån 15000

Et lån på 15000 kroner kan være godt å ha i mange forskjellige situasjoner. Kanskje trenger du å ta to uker til syden, for å overleve vinteren? Eller mangler du 15000 etter reprasjon på bilen?

Et lån på 15000 kan være nøyaktig det du trenger for å få en siste finish på oppussingsprosjektet.

Uansett hva du ønsker penger til, kan et usikret lån hjelpe deg.

Med et lån uten sikkerhet på 15000 kroner, kan du bruke pengene på nøyaktig det du selv vil. Det er ingen som legger seg opp hva du bruker pengene på.

Likevel er det viktig å huske på at disse godene også kommer med en pris.

I og med at banken ikke har muligheten til å tvangsselge noen av dine eiendeler, dersom du ikke betaler tilbake som du skal, utgjør du en større risiko for dem.

Prisen man betaler for å slippe å stille til sikkerhet, er renter. Jo høyere risiko du utgjør for låneutbyder, desto høyere renter vil du oppleve å få.

Et lite tips Søk med en medsøker – Det øker sjansene for å få lånet innvilget og lavere renter.

Heldigvis er Matchbanker her for deg. Her er noen av markedets beste lån presentert oversiktlig for deg. Slik kan du gjøre et bedre valg, og finne det lånet med lavest renter og best vilkår.

I de aller fleste situasjon, vil lånet med lavest rente, være det beste lånet for deg. 

Lån 15000 på dagen?

De fleste som ønsker å ta opp mindre forbrukslån, ønsker pengene så raskt som mulig.

De fleste har hørt om Sverige og deres SMS lån på dagen. Det har vi dessverre ikke i Norge.

I Norge har vi flere lover og regler, som gjør at søknadsprosessen tar litt lenger tid.

Det er blant annet krav på at låneutbyder foretar en kredittsjekk på søker, før et lån eventuelt blir innvilget.

Likevel har vi mange andre lån som har likhetstrekk med SMS-lån. På tross av at det er vanskelig å få et lån på dagen i Norge, finnes det låneutbydere som tilbyr lån i løpet av et par virkedager.

Det skal derfor ikke være umulig, dersom du ønsker å låne 15000 kroner i løpet av uken.

Priseksempel:

Lånebeløp15000 kr.
Varighet2 år
Nom. rente14,2%
Eff. rente25,51%
Månedskostnad762 kr
Totalt18 729 kr

Forbrukslån på 15000 kroner i Norge

Med ordinære lån opplever flere en følelse av liten kontroll, men heller at man sitter i baksetet mens banken styrer for å se hva de kan tilby deg av renter og vilkår.

Matchbanker setter deg i førersetet, så du selv kan ta rattet og manøvrere deg gjennom forskjellige lånetilbud til du finner det DU synes er best.

Denne tjenesten er helt gratis og du får muligheten til å sammenligne mindre lån fra flere forskjellige lånetilbydere på ett sted.

Betingelser og vilkår varierer fra en aktør til en annen, og det kommer helt an på din situasjon, hva som skulle passe best.

Ved å søke gjennom flere alternativer på en gang kan du enkelt luke ut de som ikke passer og søke på det eller de som gir deg best betingelser. Det vil også si at du ikke vil bli kontaktet av noen før du selv har søkt hos en av låneinstitusjonene.

Finn ditt neste lån på Matchbanker

Lån 15 000 kroner: 4.7/5 basert 39 anmeldelser - Legg til vurdering