SBanken anmeldelse

SBanken er en bank som har lang fartstid her til lands og tilbyr i dag flere tjenester til sine kunder. Du kan lån penger til de fleste formål, spare penger eller få bistand til investering. I denne anmeldelsen skal vi ta for oss hva du kan forvente deg Sbanken. Som hvilken service, betingelser og tjenester de tilbyr.

7.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
8
Pris
7
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
8

Om SBanken

Når SBanken ble etablert i 2000 var det den første banken i Norge som kun var på nett. Siden dette har de nå i 20 år på rad vunnet utmerkelse for mest fornøyde kunder fra Norsk Kundebarometer

Sbanken er en heldekkende bank som tilbyr alle tjenester på dette området til sine kunder. Dersom du trenger forbrukslån tilbyr de dette i både store og mindre beløp. De tilbyr lån uten gebyrer og du vil få renter som i hovedsak er basert på din kredittscore.

Om du er ute etter mer enn bare å låne penger så vil du nok kunne finne det du trenger her. Hvor de også tilbyr sparing, investering og tilsvarende tjenester for de fleste bedrifter.

Oppsummering av anmeldelsen

Før du tar avgjørelsen om hvilken långiver du skal velge for ditt lån er det alltid en fordel å ha et godt overblikk over hva du kan forvente deg. Dette er noe vi hjelper deg med i denne anmeldelsen ved å se på viktig hovedområder. Her ser vi på hvilken behandling du vil få, mulige betingelser og annet du kan forvente deg.


Kundeservice

10

Selv om man ikke alltid tenker på kundeservice så kan det fort bli en viktig del av et kundeforhold. Hos SBanken har de åpent hver dag og det meste av dagen. De er imøtekommende og kompetent. Og du kan regne med å få svar raskt.


Pris

7

Skal man søke om lån så bør man sørge for at man får de beste prisene mulig. Dette handler om mer enn bare den nominelle renten. Hos SBanken kan du potensielt gode renter og de tilbyr lån uten gebyrer. Så betingelsene totalt kan bli bra.


Brukeropplevelse

8

Hos SBanken så opplevde vi at informasjonen vi trengte var enkel å finne og at prosessene vi gikk igjennom var uten problemer. De har en velfungerende nettbank hvor man har god oversikt og kontroll over de tjenestene man bruker.


Behandlingstid

8

Om man trenger penger raskt så er det mulig å få innfridd lån på dagen hos SBanken. Dette avhenger av at de søknad blir automatisk godkjent. Dersom det må tas en nærmere vurdering så kan man måtte vente 1 til 2 dager på utbetaling.


Ekstra fordeler

5

Dersom man ser etter mer enn bare å låne penger til de fleste formål så har SBanken en rekke andre tjenester. Du kan åpne opp forskjellige kontoer, enten til sparing eller forbruk. Du kan også få rådgivning til både sparing og investering. 


SBanken lån

Lånesum:25.000 – 500.000 kr.
Løpetid for lån:12 – 180 måneder

Fordeler

  • Kundeservice er åpen hver dag
  • Har de fleste banktjenester
  • Ingen gebyrer

Ulemper

  • Høye krav
  • Har ikke de minste lånene
  • Kun chat for eksisterende kunder

Kundeservice

10

Kundeservice er gjerne noe man ikke tenker over og tar for gitt. Her kan det være store forskjeller og det er noe du vil merke når du først trenger hjelp. Derfor er dette noe vi også ser på i vår anmeldelse. Som hvor god hjelp du får, hvor imøtekommende de er og hvor tilgjengelige de er.

Hos Sbanken holder de åpent på sin kundeservice alle dager. De har åpent fra tidlig morgen til sent på kvelden i ukedagene og litt mer begrenset i helgene. Du kan kontakte de via telefon eller e-post, samt via chat gjennom deres nettbank dersom du er en eksisterende kunde.

Selskapsinformasjon

SelskapSBanken
AdressePostboks 7077, 5020 Bergen
E-postkundeservice@sbanken.no
Telefonnummer(+47) 55 26 00 00

Åpningstider

Mandag07:00 – 22:00
Tirsdag07:00 – 22:00
Onsdag07:00 – 22:00
Torsdag07:00 – 22:00
Fredag07:00 – 22:00
Lørdag10:00 – 18:00
Søndag10:00 – 18:00

Pris

7

Dersom man ønsker å låne penger så er det en stor fordel om man tenker på hvor mye det faktisk vil koste. For med mange långivere så kan det potensielt være store forskjeller og da er det en fordel at du er bevisst på dette, og at du drar nytte av de beste tilbudene du kan få.

Når man ser på hvor mye et lån koster så må du se på totalen. Hos SBanken får du rentesatser som er rundt det som er vanlig hos de fleste. Hvilken rente du vil få vil baseres i hovedsak på din kredittscore. De tilbyr lån uten gebyrer og dette er noe som kan føre til at du potensielt kan få en ganske gunstig effektiv rente.

For å finne ut av hvilke betingelser du vil få så blir du avhengig av å søke. Heldigvis kan du gjøre dette helt kostnadsfritt og uten forpliktelser. Dersom du vil sørge for at du får de beste betingelsene mulig bør du søke hos så mange långivere du kan.


SBanken krav

  • Må ha fylt 23 år
  • Kan ikke ha pågående inkassosaker
  • Må ha minst 300.000 kr i årlig inntekt

Brukeropplevelse

8

En brukeropplevelse kan være så mangt. Hvor man som regel ikke tenker over det så lenge alt går på skinner. I denne anmeldelsen har vi sett på alle deler av det vi mener er viktig. Altså fra før man tar en avgjørelse til endt kundeforhold, samt alt som man går igjennom underveis.

Før man tar en avgjørelse så starter man helt med å samle inn informasjon. Hos SBanken har de mange tjenester så de er også mye å lese på, men det meste er oversiktlig og lett tilgjengelig. Når man skal søke om lån så er det forholdsvis enkelt, men litt mer tidkrevende enn hos mange andre. Videre går det meste av seg selv og du får god bistand underveis i prosessen. 

Det at de har en oversiktlig nettbank som er lett å bruker, kombinert med at du kan samle flere tjenester på en plass kan bidra til at man får en ekstra god brukeropplevelse.


Behandlingstid

8

I noen tilfeller trenger man penger med en gang og da blir behandlingstid viktig. Siden slike prosesser i hovedsak skjer automatisk på grunn av teknologien så slipper man sjeldent å vente lenge, men det kan alltids være noen forskjeller.

Når man søker lån hos SBanken så kan en lånesøknad bli godkjent automatisk og da vil lånet bli utbetalt med en gang så lenge det er mellom klokken 06:00 og 24:00. Dersom dette ikke går automatisk så kan det ta opptil 1 til 2 dager før man eventuelt får utbetalt. Om man trenger refinansiering så tar dette gjerne mer tid.


Ekstra fordeler

5

Det er ikke så uvanlig at långivere tilbyr flere tjenester kombinert med lån og spesielt gjelder dette for banker. Hvor du kan gjerne kombinere og samle ditt under et. Det samme gjelder i aller høyeste grad hos SBanken.

Her får du et banktilbud som dekker de fleste behov du kan ha. I tillegg til at man kan låne penger med forskjellige typer lån så kan du også flere forskjellige kontoer. Du kan ha kontoer med kort og du kan ha sparekontoer med forskjellige renter. De tilbyr også rådgivning for sparing, samt tjenester og rådgivning for investering generelt.

Som kunde her kan man få god oversikt over det man har elektronisk. Samtidig tilbyr de tilsvarende tjenester for bedrifter i forskjellige størrelser. 


Konklusjon

Det er mer enn nok av långivere og banker å velge mellom i dag, men dette gjør ikke valget nødvendigvis lettere. Dersom man kun er ute etter å låne penger så burde man ha hovedfokus på pris og sammenligne tilbud fra flere långivere. 

Dersom man er ute etter mer så kan banker som SBanken tilby flere tjenester. Om du ønsker å bytte alle dine kontoer til en ny bank så kan nok SBanken tilby deg tilsvarende tjenester som du allerede har og kanskje noen flere.

Uansett bør du sørge for at du har mest mulig informasjon om hva du kan forvente deg og sørge for at du får den beste tjenesten som er mulig. For med så mange å velge mellom så kan det være store forskjeller.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Sbanken

Anmeldelser: 373 • Dårlig
TrustScore: 1 1.2
5 stjerne
6%
4 stjerne
1%
3 stjerne
1%
2 stjerne
6%
1 stjerner
87%
Per Gunnar Merakerli
Per Gunnar Merakerli 13 Anmeldelser
TrustScore: 1

Sbanken ville ikke svare konkret og…

Sbanken ville ikke svare konkret og ble fornærmet og småfrekk, da jeg jeg mente at jeg var berettiget lån til mellomfinansiering. De bløffet også med at min eiendom var «næringseiendom» som de sa at Karteverket hadde sagt. Dette var bløff, ren juks. De mente viere at jeg ikke kunne få lemlomfinansiering selv om husene to, stk var MER verd, enn det jeg skulle kjøpe for ! Også en mer eller mindre bløff ! Dette konseptet med app-banken er jo så idiotisk i seg selv. Dette er jeg ferdig med ! maken til elendighet, og incompetent folk !

Nils Christiansen nchr
Nils Christiansen nchr 1 Anmeldelse
TrustScore: 1

Var Norges mest kundevennlig bank,denne…

Var Norges mest kundevennlig bank,denne tid er forbi etter overtakelsen av DNB. Fullstendig ubrukelig service og behjelpeligheten er fullstendig borte. Har brukt 4 mnd for å få tilsendt Bank brikke og 1mnd for å vente på kode for å kunne bruke bank brikka. Argumenterer med alt dreier seg om sikkerhet. Styr unna denne bank ,De finnes ikke ein bank i Norge med dårligere service idag.👎👎👎👎

O
Ole 3 Anmeldelser
TrustScore: 1

Ikke akseptabelt

Hadde uten tvil Norges beste nettbank. Så istedet for å dyrke dette, blir årevis med utvikling og fintuning kastet ut…

Matchbanker > Låne penger > Långivere > SBanken anmeldelse

Siste nytt