Re:member anmeldelse

Re:member er en av er mange långivere i dag som gjennom internett tilbyr flere tjenester. De har mest fokus på sitt kredittkort med et eget fordelsprogram, men du kan også låne penger gjennom forbrukslån eller du kan refinansiere eksisterende gjeld. I denne anmeldelsen skal vi se på hvilke muligheter du har her og finn ut det du trenger for å kunne ta en god avgjørelse.

3
Kundeservice
3
Behandlingstid
5
Pris
4
Ekstra fordeler
4
Brukeropplevelse
4

Re:member produkter

Nytt produkt
Anmeldelse
Lånebeløp 1 – 150 000 kr
Varighet 1 – 12 måneder
Effektiv rente Opptil 25.4 %
 • 25% rabatt i over 200 nettbutikker. Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert
 • Lav aldersgrense på 18 år
 • Ingen årsgebyr
Eksempel: Eff. rente: 25,37% basert på et eksempel på kr. 15 000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad: kr. 1 465,81. Samlet kredittbeløp vil da bli kr. 16 465,81. (Annonse)

Om re:member

Re:member er en del av EnterCard som ble etablert i 2009 som en sammenslåing av SpareBank 1 kredittkort og Sparebankkort. I 2005 ble dette en del av et nordisk konsern med Swedbank og Barclays.

Gjennom re:member får man flere forskjellige lånetjenester. De har et stort fokus på kredittkort og forbrukslån. Hvor man kan få smålån eller større lån om man har behov for det. Så man vil kunne finne lån til de fleste behov her og varierte betingelser deretter.

Entercard Group AB har i dag over 450 ansatte i norden, spredt utover Trondheim, Oslo, København og Stockholm. Hvor rundt 130 av disse befinner seg i Norge. Man kan få re:member i Sverige og Danmark også.

Oppsummering av anmeldelsen

Med så mange långivere er det ikke alltid lett å velge riktig når man først trenger penger. Derfor ønsker vi å gjøre denne jobben mye lettere for deg, hvor vi ser på de største og beste på markedet. Det vi har stort fokus på i våre anmeldelser er hvordan man opplever prosesser og behandling, hvilke priser og betingelser man kan forvente seg, samt hva mer man kan dra nytte av som kunde.


Kundeservice

Kundeservice kan bli viktig for hvordan man opplever en tjeneste, spesielt dersom man har spørsmål eller det oppstår utfordringer. Hos re:member får man greie åpningstider og hyggelig service, men blir begrenset til telefon siden de ikke har chat eller oppgir noen e-postadresse. Derfor blir dette området noe mangelfullt.


Pris

Om man skal søke om lån bør man alltid sørge for at man aldri betaler mer enn det man må. For hvilke betingelser man kan ende med kan variere drastisk. Man kan få relativt gode betingelser hos re:member med forbehold at man har en god kredittscore og ønsker større lån.


Brukeropplevelse

En brukeropplevelse kan variere drastisk. Dette kommer både av tilfeldigheter, forutsetninger og forventninger. Generelt er det lett å finne den informasjonen man trenger hos re:member og videre søke om lån. Derfor lønner det seg å søke helt uforpliktet, for å sikre seg de beste betingelsene.


Behandlingstid

Trenger man lån akutt så blir behandlingstid en av de viktigste faktorene. Her opplevde vi at det var relativt raskt hos re:member fra start av søkeprosessen til innfrielse av lån. Selv om det normalt går raskt er det viktig at man er bevisst på at man aldri har noen garanti på forhånd.


Ekstra fordeler

Det er ikke uvanlig i dag at man kan få flere tjenester under et kundeforhold. Det kan man også få hos re:member. I tillegg til forbrukslån og refinansiering så kan man også få 2 forskjellige kredittkort, hvor et av disse gir deg tilgang til re:member sitt fordelsprogram.


Re:member kredittkort Lånekalkulator
1 kr 150 000 kr
1 måneder 12 måneder
% 25.4 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Re:member lån

Lånesum:10.000 – 350.000 kr.
Løpetid for lån:12 – 60 måneder

Fordeler

 • Eget fordelsprogram
 • Del av et større konsern
 • Lav høyeste rente

Ulemper

 • Høye gebyrer for små lån
 • Ingen skriftlig kontaktpunkt
 • Høy laveste rente

Kundeservice

For mange er det viktig med en god og tilgjengelig kundeservice. Selvfølgelig vil man at de skal være blide og imøtekommende, samtidig som de har god nok kompetanse til å håndtere dine henvendelser uten at det tar for lang tid. Selv om dette ikke er noe du alltid tenker over, så vil du at det skal være der når du først trenger det. Så dette er noe vi har tatt for oss i denne anmeldelsen.

Først kan vi starte med hvordan det er å komme i kontakt med re:member sin kundeservice. De har noe begrensede åpningstider kun på ukedager, men en liten fordel at de er åpne til kl. 18:00 dersom man ikke har anledning til å ta kontakt i vanlige arbeidstider. 

Når det kommer til deres valg av kanaler så er det mer begrenset. Hvor de ikke har noen chat eller e-postadresse og opplyser kun om et telefonnummer som du kan se under. Det ser ut til at de heller ønsker at du leser informasjon fra deres nettsider. Her har de litt å hente, da man mister mye fleksibilitet dersom man er avhengig av skriftlig kontakt.

Selskapsinformasjon

SelskapRe:member
AdresseDronningens gate 40, 0154 Oslo
E-postIkke oppgitt
Telefonnummer(+47) 73 89 77 55

Åpningstider

Mandag09:00 – 18:00
Tirsdag09:00 – 18:00
Onsdag09:00 – 18:00
Torsdag09:00 – 18:00
Fredag09:00 – 18:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Pris

For de fleste er noe av det viktigste når man søker om lån hvilke priser man kan forvente seg. Og det er noe vi helt klart er enig i at man bør prioritere så vi har selvfølgelig gått gjennom dette også i våre anmeldelse.

Hos re:member kan man potensielt få gunstige betingelser. Selv om de ikke har den laveste minste renten så har de heller ikke den potensielt høyeste renten. Hvilke rente du vil få baseres på din kredittscore som blir satt gjennom en kredittsjekk når du søker. For du kan ikke låne uten kredittsjekk hos re:member.

Når man ser på hvor mye lånet koster så er det viktig at man ser på den effektive renten og ikke den nominelle renten. For den effektive renten baseres på de totale kostnadene på lånet. For re:member kan bli noe dyrere med mindre lån da de har et fast etableringsgebyr på 750 kr og et fakturagebyr på 45 kr. 


Re:member krav

 • Må ha fylt 18 år
 • Kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger
 • Må ha en fast inntekt

Brukeropplevelse

Når vi skal vurdere en brukeropplevelse så er det en del vi forholder hos til. For hva som er viktig for en er ikke nødvendigvis viktig for en annen. Vi har sette på hele løpet fra før man søker helt til avsluttet kundeforhold. For dette kan variere stort fra långiver til långiver.

Før man søker lån trenger man jo å finne ut av all nødvendig informasjon. Dette er noe som er ganske så lett tilgjengelig på re:member sine sider. Videre om det er av interesse så vil man søke om et lån. Dette er også noe som er vel så lett på deres nettsider. Hvor man fyller inn informasjon i et skjema med 3 steg.

Deretter går det neste steget av seg selv. Hvor de sender informasjonen videre for en kredittsjekk før de eventuelt innfrir lånet du ønsker. Vi hadde heller ingen utfordringer med dette. Om man får lånet innvilget trenger man bare å godta før penger eventuelt overføres.

Vi opplevde ingen større problemer med deres brukeropplevelse, men det at man kun kan ta kontakt vi telefon kan gjøre at brukeropplevelsen blir noe redusert dersom man foretrekker å ta kontakt skriftlig.


Behandlingstid

Med dagens teknologi har det blitt enklere enn noensinne å søke om lån eller ta i bruk en rekke tjenester. Dette har også ført til at vi har blitt mer utålmodige. Men om man trenger penger akutt så er det veldig forståelig. Derfor har vi dette som en av våre hovedpunkter i anmeldelsen. 

Hele prosessen var ganske så raskt og effektiv i våre tester. Siden det eneste de i hovedsak bare trenger en kredittsjekk før de tar en avgjørelse i forhold til din søknad så er det her det kan ta litt lengre tid hos noen. Det er også viktig at man tar helgedager og helligdager med i betraktning dersom man søker rett før disse.

Om man ønsker refinansiering så er dette noe også re:member tilbyr med tilsvarende betingelser som deres forbrukslån. Dersom man har sin eksisterende gjeld spredt over flere lån kan det bli noe lengre behandlingstid i visse tilfeller. Men du bør ikke bekymre deg for dette, for selv om det kan ta lengre tid så trenger ikke forskjellen være betraktelig. Du bør uansett ta den tiden de trenger siden det alltid lønner seg å få inn flest mulig tilbud før man tar en avgjørelse.


Ekstra fordeler

Som en del av en økende konkurranse om kunder innenfor de fleste tjenester har mange aktører begynt å tilby flere tjenester til sine kunder som da kan kombineres innenfor et kundeforhold. Som en del av et stort konsern gjelder dette også for re:member.

I tillegg til at man kan låne penger gjennom forbrukslån og refinansiering så har de også et eget kredittkort og et fordelsprogram. Om man ønsker et kredittkort så har de forskjellige i form av re:member black og re:member gold. Hvor du med re:member gold får en veldig gunstig rente, ingen årsavgift og inntil 45 dagers rentefri kreditt.

Deres kredittkort re:member black følger med rabatter og reiseforsikring. Med dette kortet kan man få 5 % cashback i 100 dager og spare opptil 2000 kroner. De har over 200 samarbeidspartnere som en del av deres fordelsprogram hvor du med dette kortet kan dra nytte av en rekke rabatter.

Slike fordeler kan det alltids lønne seg å dra nytte av dersom det er noe man faktisk har bruk for. Men om man ikke har bruk for disse så er det heldigvis helt valgfritt.


Konklusjon

I dag har vi ufattelig mange långivere å velge mellom på grunn av internett og det blir bare 

flere. Derfor er det viktig at man har god oversikt før man tar et valg. Hos re:member kan man få forskjellige lånetyper med varierte betingelser så det kan godt hende at du vil finne det du ser etter her. I tillegg kan du med deres kredittkort re:member black også dra nytte av deres fordelsprogram.

Siden man aldri har noen garanti for hvilke betingelser man vil ende opp med på forhånd så anbefaler vi at man søker dersom man er usikker. For dette er noe man kan gjøre helt kostnadsfritt og uforpliktet. Selv om man ikke trenger lån med en gang så er det veldig greit å ha et perspektiv på hvilke muligheter man har. 

Bare vær bevisst på at hvilke betingelser du vil få kan alltid variere. De blir i hovedsak satt fra din kredittscore, men hvilke tilbud en långiver gir kan også endre seg med tiden. Du burde også hente inn tilbud fra flest mulig långivere i tillegg til re:member hvis du ønsker å få det beste tilbudet.

Matchbanker > Låne penger > Långivere > Re:member anmeldelse

Siste nytt