Easybank anmeldelse

Easybank er en långivere som tilbyr forskjellige typer i lån i tillegg til andre tjenester. Det er mange långivere å velge mellom i dag så i denne anmeldelsen skal vi ta for oss det du trenger å vite for og kunne ta en reflektert avgjørelse. Du kan lese om hvilke betingelser og behandling du kan forvente deg, samt annen nyttig informasjon her.

3
Kundeservice
3
Behandlingstid
5
Pris
3
Ekstra fordeler
3
Brukeropplevelse
5

Om Easybank

Easybank ASA er nå en del av BRAbank ASA etter at de fusjonerte i oktober i 2020. Med hovedkontor i Oslo har de fokus på å kunne gi lån uten sikkerhet til kunder i Norden. De sikter mest mot privatkunder, men tilbyr også tjenester til bedrifter.

Hos Easybank kan du låne penger til de fleste formål i godt varierte størrelser. Så enten om du bare trenger litt penger eller et større beløp kan du potensielt finne lånet du ønsker her. De tilbyr også sparekonto, depositumskonto og forsikring til sine kunder.

På tvers av konsernet har de også etablert seg i andre land og har utviklet en portefølje med flere andre produkter rettet mot både bedrifts- og privatmarkedet.

Oppsummering av anmeldelsen

For at man skal kunne ta en god avgjørelse om hvilke långiver man burde velge så er det flere områder du bør se på og disse tar vi for oss i denne anmeldelsen. Vi ser på hvilken behandling du vil få som kunde, hvilke betingelser du kan forvente deg, hvor effektive de er og hvilke andre tjenester de tilbyr sine kunder.


Kundeservice

Kundeservice blir fort viktig dersom man har spørsmål eller dersom det dukker opp utfordringer. Hos Easybank har de en ganske hyggelig og kompetent kundeservice, men har veldig begrensede åpningstider. Her kan du ta kontakt via telefon innenfor de gitte tidene eller sende henvendelse på e-post.


Pris

Hvor mye man må betale blir som regel den mest avgjørende faktoren for hvilket lån man velger. Hos Easybank får man forbrukslån i varierte størrelse i tillegg til refinansiering. De har oppgitt en minste rente, men ikke en øverste rente. På grunn av høye gebyrer kan mindre lån bli dyre.


Brukeropplevelse

Bortsett fra hvilken øverste rente de kan tilby så er det meste av annen informasjon lett tilgjengelig på deres sider. Det er også relativt lett å søke om lån og man får god veiledning dersom man trenger det. Prosessene videre var også problemfri fra vår side. 


Behandlingstid

Om man trenger penger raskt så blir behandlingstid viktig og dette går som regel veldig fort. Det trengs som regel bare å gjennomføres en kredittsjekk så vil man normalt få et tilbud så lenge man har en kredittscore som er god nok.


Ekstra fordeler

Som hos mange andre långivere tilbyr også Easybank flere tjenester. I tillegg til å låne penger til forskjellig formål så kan man opprette sparekonto, du kan få to forskjellige forsikringer eller du kan opprette depositumskonto om du trenger det. De tilbyr også tjenester til bedrifter.


Easybank Lånekalkulator
10 000 kr 500 000 kr
12 måneder 180 måneder
9.62 % 23.92 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Easybank

Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Rente Fra 7.49 %
Effektiv rente 9.62 – 23.92 %
Alder 23 år
Årlig inntekt 0 kr

Fordeler

 • Har også sparing og forsikring
 • Tilbyr depositumskonto
 • Tydelig informasjon

Ulemper

 • Kort åpningstid på kundeservice
 • Har ikke satt en høyeste rente
 • Høye gebyrer

Kundeservice

I et kundeforhold så er man ikke nødvendigvis avhengig av en god kundeservice dersom man aldri har spørsmål eller utfordringer, men når det først dukker opp noe så skulle man ønske at det var der. Derfor ser vi på dette som en viktig del av vår anmeldelse.

Hos Easybank har de ganske så begrensede åpningstider på deres kundeservice, hvor man bare kan ta kontakt i ukedager innenfor vanlige arbeidstider. Dette blir noe upraktisk dersom man trenger å snakke med noen utenfor disse tidene eller ikke har tid tidlig på dagen.

Man kan kontakte de via telefon eller på e-post. Som kunde kan man også ta kontakt gjennom deres nettbank. De har ellers ingen chat. Normalt trenger man ikke nødvendigvis å vente særlig lenge på svar, men dette går gjerne opp og ned.

Selskapsinformasjon

SelskapEasybank
AdresseHolbergs gate 21, 0166 Oslo
E-postpost@brabank.no
Telefonnummer(+47) 22 99 14 00

Åpningstider

Mandag09:00 – 15:00
Tirsdag09:00 – 15:00
Onsdag09:00 – 15:00
Torsdag09:00 – 15:00
Fredag09:00 – 15:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Pris

Når man trenger å låne penger bør man alltids sørge for at man ikke betaler mer enn det man må. Derfor er det en fordel å se på betingelser fra flest mulig långivere for å kunne ta en god avgjørelse. Samtidig bør man også se på de totale kostnadene for et lån.

Hos Easybank har de en ganske kurant minste rente, men de har av en eller annen grunn valgt å ikke fastsette en øverste rente på deres sider. Dette kan bety at man i teorien kan få ganske så høye renter, men det betyr også at de kanskje åpner for å gi lån til flere som kanskje ikke ville kunne få lån hos andre.

Hvilke rente man får blir i hovedsak basert på hva slags lån man ønsker og hvilken kredittscore man har. I tillegg så kommer gebyrer. Og hos Easybank har de ganske høye gebyrer. Dette betyr at dersom man ønsker mindre lån vil den totale kostnaden og den effektive renten kunne bli ganske høy.


Easybank krav

 • Må ha fylt 23 år
 • Må ha et norsk fødsels- og personnummer
 • Kan ikke ha aktive betalingsanmerkninger eller inkassosaker
 • Må ha en ligningshistorikk på over 3 år

Brukeropplevelse

Før man tar en avgjørelse om hvilke långiver man skal velge så kan det være en fordel at man ser på det totale løpet i et kundeforhold og de aktuelle prosessene der under. Dette vil si alt fra hvor tilgjengelig informasjon er, til hvor enkelt det er å søke og hvordan alt fungerer videre helt kundeforholdets slutt.

Hos Easybank så det meste av informasjon lett tilgjengelig med en gang du kommer inn på deres nettsider, bortsett fra deres øverste rente. Det å søke om lån er også ganske så lett. Vi opplevde heller ingen utfordringer underveis og fikk den oppfølgning vi trengte.


Behandlingstid

Dersom man trenger penger øyeblikkelig så blir behandlingstid viktig. På grunn av den teknologiske utviklingen har dette blitt ganske så effektivt for de fleste långivere, siden man ikke er avhengig av dette må gjøres for hånd i hvert ledd.

I hovedsak så er Easybank bare avhengig av å gjennomføre en kredittsjekk av deg før de eventuelt innfrir ønsket lån. Hele denne prosessene tar sjeldent lang tid og man får normalt innfridd raskere jo mindre lånet er.

Dersom man trenger refinansiering kan man ende med å måtte bruke litt mer tid på å samle inn all informasjon rundt eksisterende gjeld, men i hovedsak så er det samme prosess her også. Uansett lønner det seg å vente på at man får inn flest mulig tilbud før man tar en avgjørelse. 


Ekstra fordeler

I dag  har det blitt veldig vanlig at långivere tilbyr flere tjenester i kombinasjon med deres lån. Det samme gjelder også for Easybank hvor det er mer du kan dra nytte av.

De tilbyr også sparekonto til sine kunder. Samtidig kan du dra nytte av 2 forskjellige forsikringer dersom du har behov for det. Disse 2 forsikringene er:

 • Betalingsforsikring – Dekker betaling av lån dersom man står uten jobb eller ikke er i stand til å jobbe.
 • Utgiftsforsikring – Dekker en fast sum av dine utgifter dersom du står uten jobb eller ikke er i stand til å jobbe.

Du kan også opprette depositumskonto dersom du har behov for dette. Tilsvarende tjenester tilbyr de for bedrift i tillegg til privat.


Konklusjon

Hos Easybank tilbyr de lån i forskjellige størrelser til både privatkunder og bedrifter. I tillegg til dette så tilbyr de også andre tjenester i form av sparekonto, depositumskonto og forsikringer. Hvilke betingelser man får vil man ikke kunne vite før etter man har søkt, men på grunn av høye gebyrer så vil mindre lån mest sannsynlig bli ganske dyre. I tillegg informerer de ikke om høyeste rente så man vet heller ikke hvor dyrt et lån kan bli dersom man har dårlig forutsetninger. 

I dag har man gode muligheter for å få gunstige betingelser dersom man trenger å låne penger. Dette kommer av at det finnes ufattelig mange långivere på nett. Derfor er det en fordel å søke hos flest mulig av disse før man tar en avgjørelse.

Matchbanker > Låne penger > Långivere > Easybank anmeldelse

Siste nytt