Anmeldelse av Dreams & Storebrand

Dreams Storebrand er en applikasjon som lar deg samle, refinansiere og nedbetale gjelden din lettere. Her kan du få gunstigere rente, få bedre oversikt over utestående gjeld og frigjøre penger du ikke visste du hadde. Smart sparing gjør det lettere å bli gjeldsfri, så kan du heller bruke pengene på noe morsomt. Foreløpig er den tilgjengelig for beløp fra 20 000 opp til 400 000 for kunder i Norge. 

8.6
Kundeservice
8
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Dreams & Storebrand

Nytt produkt
5.7
Anmeldelse
Lånebeløp 20 000 – 400 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Effektiv rente 7.9 – 13.4 %
 • Lånebeløp fra 20 000 til 400 000 kroner
 • Enkel oversikt og mulighet for raskere nedbetaling
 • Konkurransedyktige betingelser
Eksempel: Samlet lånebeløp: 160 000 kr | Nedbetalingstid: 7 år | Nominell rente: 10.36 % | Effektiv rente: 11.56 % | Etableringsgebyr: 990 kr og månedlig gebyr 50 kr | Kostnad: 79 749 | Anslått månedlig kostnad: 2 854 kr | Totalt å betale: 239 749 kr | Låneperiode: 1 – 5 år | Nominell rente varierer fra minimum 7.90 % til maksimum 13.90 %. Effektiv rente varierer fra minimum 7.90 % til maksimum 13.90 %. | Maximum effektiv rente: 13.90 %. (Annonse)

Om Dreams & Storebrand

Storebrand er et nordisk finanskonsern som tilbyr pensjon, sparing, investering, lån og bank til privatperson og selskaper. Selskapet har en historie som strekker seg mer enn 250 år tilbake og har lenge vært en av de største kapitalforvalterne i det nordiske markedet. I dag tilbyr de bærekraftig finansiering og refinansiering av gjeld med lave kostnader. Her kan du søke om lån som gir deg bedre kontroll på økonomien. 

Du kan søke om opp til 400 000 uten sikkerhet gjennom Storebrand. De har også en rekke tjenester som gjør det enklere å rydde opp i privatøkonomien din. Her kommer deres Dreams applikasjon inn som et godt eksempel på dette. 

Som en av de største private aktørene i det nordiske markedet kan Storebrand tilby kostnadseffektiv finansiering til privatpersoner og virksomheter. Du kan blant annet søke om refinansiering, boliglån, lån uten sikkerhet og mellomfinansiering fra Storebrand. 

Oppsummering av anmeldelsen

For at du skal finne frem til det beste lånet er det viktig at alle fakta ligger på bordet. Vi har derfor utarbeidet en effektiv sammenligningsprosess som gjør det mulig å sette ulike tilbydere opp mot hverandre. På denne måten kan du finne ut hvilken aktør som passer best til dine behov og søke om det riktige lånet fortere. I de neste avsnittene tar vi deg gjennom hvordan denne prosessen ser ut. 


Kundeservice

8

Kundeservice er en viktig del av søknadsprosessen og hos Storebrand er det utrolig problemfritt å komme i kontakt med rådgivere. Du kan ringe inn på telefon, bruke chat eller kontakte dem gjennom sosiale medier. Flere alternativer har utvidet åpningstid slik at du kan tilpasse det en hektisk hverdag. 


Pris

10

Ingen ønsker å betale mer enn nødvendig når de skal ta opp et nytt lån og her er det litt blandet hos Storebrand. De har en veiledende rente på 7,9% noe som er ganske konkurransedyktig. Det som derimot trekker litt ned er at de har både etableringsgebyr og månedlig gebyr som påfører deg ekstra kostnader på lånet ditt. 


Brukeropplevelse

10

Storebrand tilbyr en moderne plattform som gjør det rett til å søke om lån. Her foregår alt digitalt og prosessen foregår steg-for-steg slik at du alltid har full kontroll. Skulle du ønske bistand kan du få dette ved å kontakte en rådgiver som bistår deg med søknaden din. 


Behandlingstid

10

Storebrand kan ved hjelp av digital håndtering tilby en svært effektiv behandlingstid. Straks søknaden din har blitt innvilget vil du motta en lenke til lånedokumentene på SMS og e-post. Disse kan du signere med BankID, så vil pengene utbetales så fort det lar seg gjøre. Ved stor pågang kan det måtte beregnes et par virkedager før pengene kommer på konto. 


Ekstra fordeler

5

Som en av de største private finansforetakene i Norden kan Storebrand tilby en rekke fordeler til aktive kunder. Her kan det være attraktivt å samle flere tjenester og oppnå en rabatt, eller benytte en av deres mange applikasjoner. Dreams storebrand er det beste eksemplet på dette som gjør det lettere å spare eller nedbetale gjeld effektivt. 


Dreams & Storebrand Lånekalkulator
20 000 kr 400 000 kr
12 måneder 60 måneder
7.9 % 13.4 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Dreams & Storebrand

Dreams & Storebrand

Lånebeløp 20 000 – 400 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Rente Fra 7.9 %
Effektiv rente 7.9 – 13.4 %
Alder 18 år

Fordeler

 • Behandling av søknader med digital godkjenning
 • Dreams Storebrand kan bidra til å gjøre nedbetaling av gjeld enklere
 • Kundeservice med lang åpningstid hele uken

Ulemper

 • Høye etableringsgebyrer
 • Høy aldersgrense på lånesøknader
 • Ikke den mest effektive mobilbanken

Kundeservice

8

Storebrand tilbyr et godt utvalg på kundeservice og har flere alternativer du kan velge mellom. Det mest naturlige er selvfølgelig at de tilbyr telefonstøtte, men denne har litt begrenset åpningstid. Du kan ringe inn til Storebrand mellom 9 – 16 på hverdager, men lørdag og søndag er den stengt.

Selskapet benytter seg nemlig av Facebook og Chat som de mest aktuelle kontaktpunktene. Her er Storebrand sin kundeservice tilgjengelig syv dager i uken med litt variabel åpningstid. Hverdager kan du chatte med kundeservice fra 9 – 22, mens på lørdager er det 9 – 17 og søndager 14 – 22. 

For de fleste vil dette være et utmerket valg som gjør det lett å finne den metoden man foretrekker å kommunisere på. Du vil også kunne be rådgivere om å ringe deg opp, så slipper du stå i kø. Denne funksjonen finner du på hjemmesiden til Storebrand eller ved å be om et uforpliktende tilbud. 

Selskapsinformasjon

SelskapDreams & Storebrand
AdresseProfessor Kohts Vei 9, Lysaker
Telefonnummer(+47) 22 31 50 50

Åpningstider

Mandag09:00 – 22:00
Tirsdag09:00 – 22:00
Onsdag09:00 – 22:00
Torsdag09:00 – 22:00
Fredag09:00 – 22:00
Lørdag09:00 – 17:00
Søndag14:00 – 22:00

Pris

10

Ingen ønsker å betale mer enn nødvendig når de skal søke om lån og det er derfor viktig at man ser på omkostningene før man takker ja til et nytt lån. Her stiller Dream Storebrand med konkurransedyktig rente, men gebyrene er litt høyere enn vi liker å se. Alle lån uten sikkerhet får et etableringsgebyr på 490,- og et månedlig gebyr på 50,- 

Her er det viktig å huske at alle lån er individuelt vurdert, noe som betyr at du må be om et uforpliktende tilbud før du får oppgitt den eksakte kostnaden på lånet ditt. Skulle du ikke være fornøyd kan du velge å takke nei til lånedokumentene du mottar fra Storebrand. Gjennom Dream appen kan du søke om refinansiering av eksisterende gjeld. 

Søknadsprosessen til Storebrand er forholdsvis rett til. Bare sende inn en søknad. Du mottar alle dokumenter digitalt, så du vil se om det er verdt å takke ja til et tilbud om lån eller om du heller bør søke andre steder. 


Dreams & Storebrand krav

 • Må være over 23 år for å søke lån uten sikkerhet
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Bosatt i Norge
 • Kunne vise til fast inntekt

Brukeropplevelse

10

Hvordan en søknadsprosess oppleves er viktig for å finne frem til de beste långiverne. Her kan Storebrand tilby en behagelig prosess med full oversikt over hva det innebærer. Hele søknadsprosessen deres er lagt opp steg-for-steg på nett slik at du kan jobbe deg fremover i eget tempo.

Du kan også få bistand fra en rådgiver dersom du har behov for dette underveis. På denne måten kan du med sikkerhet få den beste søknaden og det lånet som er tilpasset din situasjon. Skulle du lure på noe anbefaler vi at du tar dette på chat der du får svar på henvendelser. 

Nettsiden deres er stilren og oversiktlig så du finner fort frem til det du trenger. Alle dokumenter kan sendes inn samtidig som søknaden slik at du slipper vente på en bekreftelse på mottatt søknad før du sender inn resten. Dette effektiviserer søknaden ytterligere kan gjør det enklere å svar. 


Behandlingstid

10

Søknadsprosessen hos Dream Storebrand foregår i sin helhet på nett. Du sender inn søknaden digitalt og tilfører eventuelle dokumenter som blir etterspurt. Deretter vil denne bli behandlet av Storebrand før du får et svar på SMS og E-post innen kort tid.

Dersom søknaden din blir innvilget vil du motta en lenke til lånedokumenter innen kort tid. Her er det viktig at du leser dokumentene nøye ettersom det er individuelle vilkår for hver søknad. Er du fornøyd med tilbudet kan du signere det med BankID – eller skrive ut papirene og sende tilbake til Storebrand i posten.

Vi anbefaler at du signerer de digitalt da dette vil medføre at banken umiddelbart får svaret ditt. Deretter kan de iverksette utbetaling og du får pengene innen et par virkedager til den kontoen du har oppgitt i søknaden din. 


Ekstra fordeler

5

Storebrand har fordelen av at de er blant nordens største finansforetak og dette er noe som gagner kundene deres. Ikke bare kan de tilby rabatter for kunder som har flere produkter hos dem, men de har også en rekke samarbeidspartnere som stadig har tilbud til Storebrand kunder. 

Du vil også finne en del samarbeidsavtaler som gjør det mulig å få rabatter på forskjellige tjenester og produkter fra Storebrand. Dette inkluderer en del fagforeninger og frivillige organisasjoner som Storebrand jobber med. 

De har også en rekke smarte applikasjoner som kan gjøre det lettere å spare penger, betale ned på gjeld og fatte investeringsbeslutninger. Her er naturligvis Dreams Storebrand det mest aktuelle eksemplet for hvordan teknologien deres kan bidra. 


Konklusjon

Med søknadsprosess og konkurransedyktige vilkår er det liten tvil om at Storebrand er en attraktiv långiver i Norge. Her vil du finne en rekke ulike produkter som tilpasses de behovene du har. Gjennom deres Dreams Storebrand applikasjon kan du søke om refinansiering av dyr forbruksgjeld med en tilpasset løsning for din situasjon. 

På denne måten kan du oppnå lavere kostnader på gjelden din og mer effektivt betale den ned. Applikasjonen vil også komme med råd til hvor du kan spare inn og hente mer penger til å innfri gjelden din effektivt. I tillegg til dette har selskapet en rekke samarbeidsavtaler som gjør det attraktivt å kombinere kundeforholdet med andre tjenester. 

Søknadsprosessen deres er uforpliktende og du kan når som helst be om et uforpliktende tilbud gjennom vårt søknadsskjema. Dette tar deg direkte til lånesiden hos Storebrand hvor du oppgir detaljene som skal med i søknaden din.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Dreams & Storebrand

Anmeldelser: 142 • Dårlig
TrustScore: 1.5 1.4
5 stjerne
7%
4 stjerne
1%
3 stjerne
1%
2 stjerne
5%
1 stjerner
86%
ES
Emil Selnes 3 Anmeldelser
TrustScore: 1

1 år gammel skadesak. Nekter å svare på henvendelser.

Har en skadesak som er over et år gammel. Først var det enormt med krangling med tasktmann, som var helt fastlås på prisen av bilen da jeg kjøpte den. Kjøpt for 60000. Når bilen var totalskadd så lå det samme type biler med mindre utstyr ute for 120000… disse fikk jeg da etter mye krangling. MEN, bilen står enda totalskadd på min eiendom og jeg har ikke mulighet for å flytte den. Har purret over 10 ganger. Men får ikke svar. Dette er over et år siden…

Kristine Solhaug
Kristine Solhaug 1 Anmeldelse
TrustScore: 1

Helt forferdelig selskap

Helt forferdelig selskap! Sendte inn skadesak i november 23 og har enda ikke fått noen avslutning! Det tar måneder før de svarer, om de svarer. Kan ikke forstå annet enn at de kommer til å gå under snart. Tipper det er ingen som vil jobbe i kundeservice når de har så lite folk som jobber med skadesakene. De må få mye kjeft!

AY
Ahmed Yass 6 Anmeldelser
TrustScore: 1

Totalkunde over 6 år

Totalkunde over 6 år, når jeg først fikk min første skadesak var det absolutt null hjelp å få. Selv med full kasko + må man krangle til seg sine rettigheter. Flere av ansatte behersker ikke språk og gjør deg mer forvirret, fordi de ikke orker å vise god kundeservice. Dette er en forsikrings selskap som er skikkelig ille overfor sine kunder. Man bør absolutt holde seg langt unna. Idag sa jeg opp alle mine forsikringer og det ble en gledens dag. Anbefaler ingen å starte et kundeforhold med storebrand, økonomisk sett taper man stort på dette.

Matchbanker > Låne penger > Anmeldelse av Dreams & Storebrand

Siste nytt